Merhaba, çaresizlik konusunda çok şey öğrenmek istiyorum. Çaresizlik nedir bilir misin? İnsanlar çaresizlik hissettiğinde ne yapmalılar? Çaresizlikle nasıl başa çıkılır? Ya da çaresizlikle nasıl baş edilir? Çaresizlik yaşarken ne hissediyorsunuz? Çaresizlik nedenleri neler? Çaresizliğin faydaları var mı? Çaresizlik konusunda karşılaştığımız engeller neler? Çaresizlikle karşılaşan insanların kendilerine yardım edebileceği tavsiyeler neler?
Bu konu hakkında bana yardım edebilecek veya çaresizlik konusunda önerileri olan herkesi dinlemek istiyorum. Özellikle çaresizlik hissettiğinizi biliyorsanız, ne hissettiğinizi ve nasıl başa çıkabileceğinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Lütfen konu hakkında yardım eden herkesi dinlemek istiyorum.
Bu konu hakkında bana yardım edebilecek veya çaresizlik konusunda önerileri olan herkesi dinlemek istiyorum. Özellikle çaresizlik hissettiğinizi biliyorsanız, ne hissettiğinizi ve nasıl başa çıkabileceğinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Lütfen konu hakkında yardım eden herkesi dinlemek istiyorum.