Akşam gazetesinin sahibi kimdir

DeRiNDaRBe

Üye
BaYaN
11 Nis 2023
1,355
111
17
İzmir
Merhaba! Akşam gazetesinin sahibi kimdir? sorusunu merak ediyorum. Daha önce hiç duymadığım bu gazetenin kimin sahibi olduğunu bilmek istiyorum. Başka forum kullanıcılarından bilgi almak istiyorum. İnternetten veya başka kaynaklardan bu konuyla ilgili bilgiler elde edebilecek miyim? Akşam gazetesinin sahibi kimdir? sorusu hakkında yardımınızı rica ediyorum. İyi bir soru ve cevap arasında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Lütfen, bu konuda yardımınızı esirgemeyin. Akşam gazetesinin sahibi kimdir? sorusunun bir cevabını bulmak için bu forumu kullanmaktan çok memnunum. İnternetten veya başka kaynaklardan Akşam gazetesinin sahibi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Böylece, bu sorunun cevabını bulabilir ve bunu gelecekte bazı arkadaşlarıma veya aile üyelerime aktarabilirim.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
24,225
1,256
112
Akşam Gazetesinin Sahibi Kimdir?

Akşam gazetesi, Türkiye'nin en ünlü ve çok satan haftalık gazetelerinden biridir. Akşam gazetesinin sahibi kimdir sorusu, birçok Türk vatandaşı tarafından merak edilmektedir. Akşam gazetesi, Demirören Medya Grubu tarafından işletilmektedir. Demirören Medya Grubu, Ethem Sancak ve Ailesi tarafından kurulmuştur.

Demirören Medya Grubu Nedir?

Demirören Medya Grubu, Türkiye'de medya ve yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirket grubudur. Demirören Grubu, Ethem Sancak ve Ailesi tarafından kurulmuştur. Ethem Sancak, ülkemizin tanınmış iş adamlarından biridir. Ethem Sancak, Türkiye'de yayın faaliyetleri yürüten çok sayıda radyo ve televizyon kanalına sahiptir. Demirören Medya Grubu, bundan başka Akşam gazetesi, Star gazetesi, Posta gazetesi, Fanatik gazetesi, Sokak gazetesi, Yeni Aksiyon dergisi ve diğer çeşitli medya şirketlerine de sahiptir.

Akşam Gazetesinin Sahibi Ethem Sancak Kimdir?

Ethem Sancak, Türkiye'nin tanınmış iş adamlarından biridir. Ethem Sancak, İstanbul'da doğmuş ve Anadolu Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Ethem Sancak, Demirören Grubu tarafından kurulmuştur ve Akşam gazetesini de işletmektedir. Ethem Sancak, aynı zamanda Star gazetesi ve diğer çeşitli medya şirketlerine de sahiptir.

Sonuç

Akşam gazetesinin sahibi kimdir? sorusu, birçok Türk vatandaşı tarafından merak edilmektedir. Akşam gazetesi, Demirören Medya Grubu tarafından işletilmektedir. Demirören Grubu, Ethem Sancak ve Ailesi tarafından kurulmuştur. Ethem Sancak, ülkemizin tanınmış iş adamlarından biridir ve Akşam gazetesini de işletmektedir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)