Amazon Assistant nedir ne işe yarar

mimikralicesi

Üye
BaYaN
1 May 2023
1,341
102
17
Merhaba! Amazon Assistant hakkında merak ettiğim şeyler var ve aradığım cevapları burada bulamıyorum. Amazon Assistant nedir ve ne işe yarar? Amazon Assistant ücretsiz midir? Bu araç benim için faydalı olacak mı? Amazon Assistant kullanmak için nasıl bir sisteme ihtiyacım var? Bana Amazon Assistant hakkında yardımcı olabilir misiniz? Lütfen cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi paylaşın.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
22,951
1,247
112
Amazon Assistant Nedir?

Amazon Assistant, Amazon.com müşterilerinin ticaret deneyimini geliştirmek için tasarlanmış bir ücretsiz aracıdır. Amazon Assistant, müşterilerin Amazon'daki aktivitelerini gözlemlemelerine, siparişlerini takip etmelerine, Amazon'a üye olmalarına, arama kayıtlarını kaydetmelerine ve daha fazlasını yapmalarına olanak sağlayan bir araçtır.

Amazon Assistant Nasıl Çalışır?

Amazon Assistant, Amazon ürünleri aramaları, tavsiyeler göstermeleri, siparişleri takip etmeleri, yeni ürünleri keşfetmeleri ve daha fazlası için kullanıcının tarayıcısına bir uzantı olarak yüklenir. Kullanıcılar Amazon Assistant uzantısını kullanarak Amazon.com üzerinde gezinirken, arama geçmişlerini, tercihlerini ve seçimlerini kayıt eder. Kullanıcılar Amazon Assistant ile arama sonuçlarını filtreleyebilir, listeler oluşturabilir ve sepetlerini kaydedebilir.

Amazon Assistant Ne İşe Yarar?

Amazon Assistant, müşterilerin Amazon üzerinde alışveriş deneyimlerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, Amazon üzerindeki aramalarını kaydederek, gezinti geçmişlerini takip ederek ve tavsiyeler alarak daha verimli bir şekilde gezinmek için Amazon Assistant uzantısını kullanabilirler. Amazon Assistant ayrıca, kullanıcıların Amazon'daki arama terimlerini takip etmelerine, arama sonuçlarını filtreleme ve listeleme şansına sahip olmalarına da olanak sağlar. Ayrıca, Amazon Assistant kullanıcıların sepetlerini kaydetmelerine de izin verir, böylece kullanıcılar daha sonra sepetlerine erişebilir ve alışverişlerini tamamlayabilirler.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)