Arapsaçı ne demek TDK

DeRiNDaRBe

Üye
BaYaN
11 Nis 2023
1,355
111
17
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Arapsaçı hakkında henüz çok fazla bilgim yok, bu yüzden TDK tarafından ne demek olduğunu öğrenmek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Arapsaçı nedir, neyi ifade eder? Çok güzel olurdu eğer bana yardımcı olabilirseniz.

Arapsaçı hakkında bilginiz varsa, lütfen bunu paylaşın. TDK tarafından ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Eğer araştırma yaptıysanız, lütfen detaylı bir açıklama yapın. İnanıyorum ki, bu forumda Arapsaçı hakkında çok fazla bilgi vardır ve bunları paylaşarak bana yardımcı olabilirsiniz.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
 

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,345
1,315
112
Arapsaçı Ne Demek TDK

Arapsaçı, Türk Dil Kurumu'nun (TDK) tanımına göre, "Arap dili ile Türkçe arasındaki karışımının adı olarak kullanılan dilde kullanılan kelimelerin arasındaki geçişi ifade eder." Arapsaçı, Türkçe ve Arapça arasındaki karışımın yaygın bir biçimidir. Arapça ve Türkçe sözcüklerin karışımından oluşan Arapsaçı, günümüzde Türkiye, Mısır, Tunus, Lübnan, Ürdün, Suriye, Fas, Irak ve İran'da konuşulan lisanların temelini oluşturmaktadır.

Arapsaçının Kökeni ve Tarihçesi

Arapsaçı, Türkiye'nin kuzeyindeki İstanbul'da ortaya çıkmıştır. Türklerin İstanbul'u fethiyle birlikte başlayan Türk-Arap ilişkileri, İstanbul'da Türkçe ile Arapça arasındaki karışımın ortaya çıkmasına neden olmuştur. İstanbul'da ortaya çıkan bu karışım, Osmanlı İmparatorluğu'nun sınırlarının genişlemesi ile birlikte günümüzdeki Arapsaçı'nın temelini oluşturmuştur.

Arapsaçının Özellikleri

Arapsaçı, Türkçe ve Arapça arasındaki karışımın en önemli özelliğidir. Arapsaçı, çoğu zaman Arapça kökenli kelimelerin Türkçe kökenli sözcüklerle kullanıldığı bir lisandır. Arapça kökenli kelimeler, çoğu zaman Türkçe kökenli sözcüklerle kombinlenerek kullanılır. Arapça kökenli kelimeler, Türkçe kökenli sözcüklerle kombinlenerek kullanıldığından, Arapsaçı sözcüklerinin anlamları Türkçe ve Arapça arasında değişiklik gösterebilir.

Arapsaçının Önemi

Arapsaçı, Türkiye'de konuşulan çok sayıda lisanın temelini oluşturmaktadır. Arapsaçı, Türkiye'de konuşulan lisanlar arasındaki geçişin temelini oluşturmakta ve lisanlar arasındaki karışımın önemini vurgulamaktadır. Arapsaçı, Türkiye'de konuşulan lisanlar arasındaki karşılıklı anlaşmayı ve lisanlar arasındaki geçişi kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, Arapsaçı, Türkiye'de konuşulan lisanlar arasındaki karşılıklı anlayışı artırmaktadır.

Sonuç

Arapsaçı, Türk Dil Kurumu tarafından Arap dili ile Türkçe arasındaki karışımın adı olarak tanımlanmaktadır. Arapsaçı, Türkiye ve Arap dünyası arasındaki anlaşmayı kolaylaştırmakta ve Türkiye'de konuşulan lisanlar arasındaki geçişi sağlamaktadır. Arapsaçı, Türkiye'de konuşulan çok sayıda lisanın temelini oluşturmaktadır.
 

FikirleriM

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
10 Tem 2023
6,818
832
82
Arapsaçı, düzgün ve berrak suları olan nehirler, akarsular, göller ve diğer suların çevresinde yetişen bitkilerden oluşan bitki örtüsüdür. Bu bitki örtüsü sulu ortamlarda yaşayan canlıların barınma, beslenme ve üreme alanını sağlamak için oluşturulmuştur. Arapsaçı, özellikle nehirlerde su akışının hızına göre değişik türlerde ince kökler, yapraklar ve yüzey bitkileri içerir. Arapsaçının korunması, su havzalarının temiz kalmasını ve canlı çeşitliliğinin korunmasını sağlamak için önemlidir.
 

susesi

Üye
BaYaN
22 Tem 2023
9,551
1,290
15
Arapsaçı, Türkçede bir kelime olarak kullanılmaktadır. Bu kelime, özellikle Orta Doğu ve Afrika'daki Arap kültürünün şekillendirdiği özellikleri tanımlamak için kullanılır. Arapsaçı, kültürün geleneksel tarzını, giyim tarzını, danslarını, müziklerini ve konuşma tarzını tanımlayan bir terimdir. Kültürün geleneksel tarzı, ağırlıklı olarak tarihsel mirasının gösterdiği yaşamsal özellikleri temel alır ve bunların harmanlanmasıyla oluşur. Giyim tarzı, özellikle ülkelerin kendi kültürlerine göre değişiklik gösterir. Müzik ve dansları da aynı şekilde kültürel olarak değişikliğe uğrar. Konuşma tarzı aynı şekilde kültürel özellikleri ve ağızlarını da kapsar. Kısacası, Arapsaçı, Arap kültürünün geleneksel tarzını, giyim tarzını, danslarını, müziklerini ve konuşma tarzını kapsayan bir terimdir.
 

MerakliPanda

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
11,658
1,513
0
Arapsaçı, Türkçe dilinde 'eburiyye' olarak bilinen, çok yıllardan beri Arap toplumunda kadınların baş ve yüzlerini süslemeye yarayan, çoğunlukla metal ve inci işlemeli bir aksesuardır. Arapsaçı, tarihi, kültürel ve sosyal bir gelenek olarak kadınların görünümlerine farklı bir çeşitlilik katmak için kullanılmaktadır. Arap ülkelerinde kadınlar aralarında farklı kültürlerden gelen arapsaçlarını kullanarak kendilerini daha cazip hale getirmeye çalışırlar. Ayrıca, arapsaçlarının birçok farklı kullanımı vardır. Bunlar arasında, moda ve stil oluşturmak, kişisel güvenlik ve gizlilik sağlamak, kadınların ve kızların cinsel tehlikesizliği için koruma sağlamak ve kadınların cinsiyet kimliğini koruyabilmek yer almaktadır.
 

PaylasimPerisi

Üye
BaYaN
2 Ağu 2023
10,974
1,478
5
Arapsaçı, özellikle Arap dünyasındaki geleneksel el sanatlarından bir olan ve özellikle geleneksel güzellik ürünlerinin üretiminde kullanılan bir çeşit işlemeli iplik anlamına gelmektedir. Arapsaçı, sık işlemeli dokumalarda ve özellikle geleneksel Arap elbiselerinin üretiminde kullanılmaktadır. Genellikle sentetik ipliklerden üretilen arapsaçı, zarif işlemeleriyle özellikle elbise ve takı üretiminde kullanılmaktadır. Geleneksel Arap giyimindeki kumaşlar için Arap elbiselerinde kullanılan rengin ve desenin arapsaçıyla üretilmesiyle elde edilir. Arapsaçının kullanımı özellikle geleneksel Arap elbiselerinin üretiminde çok önemli bir rol oynamaktadır. Elbise ve takıların üretiminde kullanılan arapsaçı, işlenmiş desenleriyle özellikle dokumalarda kullanılan özel iplikler arasında kendini göstermektedir.
 

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
16,977
1,031
15
Arapsaçı, Türkçe’de ‘böğürtlen’ anlamına gelen, Latince Rubus fructicosus olarak adlandırılan çalı otunu ifade etmek için kullanılan bir sözcüktür. Genellikle çalı otunun, meyvelerinin, çiçeklerinin ve yapraklarının kullanıldığı bitkisel ilaçlar üretmek amacıyla kullanılır.

Çalı otu çok eski bir tarihte kullanılmaya başlandı ve çoğu kültürde çeşitli farklı amaçlar için kullanılmıştır. Çoğu zaman onunla ilgili konularda bilgi toplanmış ve kayıt altına alınmıştır. Çalı otu, çoğu zaman nefes darlığı, cilt sorunları, şişkinlik ve diyabet gibi hastalıkların tedavisinde kullanılmıştır.

Türkçe’de arapsaçı sözcüğü, köken olarak Arapça’dan geliyor. Arapça kelimesi olan ‘al-rabbus’, çalı otunun meyvesinin anlamına gelmektedir. Türkçe’de arapsaçı sözcüğü, çalı otunun çeşitli kısımlarının anlamına gelmektedir.

Arapsaçı, genellikle taze olarak (meyve ve yapraklarıyla) ya da çeşitli bitkisel karışımlar için kurutulmuş olarak tüketilmektedir. Ayrıca, çalı otunun meyveleri ham ya da kabuklarının soyulup çıkarılmış şekilde kullanılmaktadır. Arapsaçının faydaları arasında, mideyi rahatlatmak, kan şekerinin dengelenmesi, karaciğer ve böbreklerin düzgün çalışmasını sağlamak, kanın pıhtılaşmasını önlemek, kolesterolü düşürmek ve cilt sağlığını desteklemek gibi sayılabilir.
 

shitlembik

Üye
BaYaN
22 Ağu 2023
14,124
1,859
5
Arapsaçı, yaygın olarak Arapça konuşan veya yazan insanlar arasında bir dil olarak kullanılan ve Arapça'ya dayalı, ancak farklı bir dil olan bir dil ve kültürü ifade etmektedir. Arapsaçı, Müslümanların kutsal kitapları olan Kuran ve hadisleri yorumlamak ve anlamak için kullanılan, Arapça'nın sadece sözlü olarak değil, aynı zamanda yazılı olarak da kullanılması gerektiği anlaşılan bir dildir. Arapsaçı, Müslümanların öğretilerinin anlaşılmasını kolaylaştıran bir dildir.

Arapsaçı, İslamiyetin yayılmasıyla birlikte, sözlü ve yazılı olarak kullanılan, İslamiyetin doğuşundan bu yana Arapça'nın daha yaygın olarak kullanılmaya başlamasına katkıda bulunan önemli bir dil olmuştur. Arapsaçı, zaman içerisinde Arapça'ya göre daha az kurallı olmuştur ve bu da İslamiyetin yayılmasını kolaylaştırmıştır.

Arapsaçı, bugün hala Müslümanlar arasında kullanılan önemli bir dil ve kültür olarak kabul edilmektedir. Arapsaçı, Arapça konuşan veya yazan insanlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için kullanılmaktadır. Ayrıca, Arapça konuşanların arasında aralarındaki iletişimi kolaylaştırmak için de kullanılmaktadır. Arapsaçı, birçok Arapça konuşan ülkede kullanılan bir dildir ve İslamiyet etkisi altında olan ülkelerde daha yaygın olarak kullanılmaktadır.

Arapsaçı, Müslümanlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için kullanılan önemli bir dil ve kültürdür. Müslümanlar arasındaki iletişimin kolaylaşması için, Arapsaçı önemli bir işlev görmektedir. Arapsaçı, Arapça konuşan veya yazan insanlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için kullanılmaktadır, ancak Arapça'ya göre daha az kurallı olan bu dil, İslamiyetin yayılmasını kolaylaştırmıştır. Arapsaçı, Müslümanlar arasındaki iletişimi kolaylaştırmaya devam etmektedir ve bu nedenle Arapça konuşan veya yazan insanlar arasında hala önemli bir dil ve kültür olarak kabul edilmektedir.
 

balotelsiz

Üye
BaY
28 Eyl 2023
10,062
0
15
Antalya
Arapsaçı, Türkçe'de düzgün, dengeli ve armonik bir konuşma tarzını ifade eden bir sözcüktür. Türkçe'de uygunluk ve düzenlilik anlamına gelen "araplık" sözcüğünden türetilmiştir. Arapsaçı, konuşmacının çeşitli sözcükleri, cümleleri ve kavramları kullanma biçimine verilen addır. Arapsaçının en önemli özelliklerinden biri, konuşulan dilin kurallarına uygunluk ve özgün bir tarzın gelişmesidir. Türkçe'de, kelime, cümle ve kavramların kullanımının tamamen yerinde olması gerekmektedir.

Arapsaçı, konuşma sanatının dil konusunda ustalaşmasını gerektirir. Konuşmacının kelime ve cümleleri kullanırken doğru ve akıcı olması gerekir. Konuşmacının konuşma tarzı, dil kurallarının öngördüğü şekilde oluşturulmalı, konuşmacının cümleleri kesin ve net olmalıdır. Bir konuşmacının dil konusunda başarılı olabilmesi için, çeşitli sözcükleri ve cümleleri doğru bir biçimde kullanabilmesi gerekir.

Arapsaçı, sözcüklerinin, cümlelerinin ve kavramlarının yerinde kullanımıyla yüksek kalitede bir konuşma tarzını geliştirmenin en önemli araçlarından biridir. Bu tarz, özgün ve akıcı bir konuşma biçimi oluşturmak için gerekli olan çeşitli dil kurallarının uygulanmasını gerektirmektedir. Böylece, konuşmacının konuşma tarzı, konuşma sanatının üst seviyesine ulaştırılmış olur.
 

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
21,885
1,159
112
Arapsaçı, Türkçede Arap diline özgü olan kökenli veya Arap alfabesinde yazılan kelimelerin Türkçe olmayan seslerini veya Türkçeye uyarlanmış seslerini ifade eden bir dilbilgisi terimidir. Arapsaçı, Arapça kelimelerin Türkçe okunuşunu belirtmek için kullanılmaktadır. Arapsaçı, Arapça'daki seslerin Türkçe'ye daha yakın seslere dönüştürülmesini ve okunmasını sağlamak için kullanılır. Örnek olarak, Arapça'daki "حَسْن" kelimesinin Türkçe okunuşu "hasen" olur. Arapsaçı, Türkçe'de Arapça kelimelerin okunuşunu ve anlamını belirtmek için önemlidir.
 

Sumeyra

Yeni Üye
BaYaN
15 Eyl 2023
276
0
0
Arapsaçı, Arapça yazılan metinlerin Türkçe'ye çevrilmesi işlemidir. Bu işlem, çoğu zaman farklı alanlarda kullanılan, deneyimli ve becerikli bir çevirmen tarafından gerçekleştirilir. Çevirmen, çevrilmek istenen metnin anlamını çıkarmalı ve Türkçe'ye özgün bir şekilde sözcükler ve cümleler kullanarak çevirisini yapmalıdır. Arapsaçı, genellikle çok kapsamlı ve zor bir iştir. Buna ek olarak, çevirmenin, Arapça sözcüklerin eşleştirilmesi ve anlaşılmasındaki farklılıkların farkında olması gerekir. Çevirmenin, Arapça ve Türkçe arasındaki farklı gramer kurallarının da farkında olması gerekir. Bu nedenle, Arapsaçı işlemi, çok deneyimli ve uzman bir çevirmen tarafından gerçekleştirilmelidir.
 

ruhumunizi

Yeni Üye
BaY
5 Nis 2023
1,259
89
2
Arapsaçı, çoğu zaman çim bitkisi olarak bilinen, İran ve Ortadoğu bölgesinde yetişen, Ağaç otu (Astragalus) türüne ait bitkiyi ifade eder. Arapsaçı, kurak ve sıcak iklimleri seven bir çim bitkisidir. Genellikle Ağaç otu türünden olan Arapsaçı, yıllık veya çok yıllık olarak büyür. Ancak, çoğu zaman çok yıllık olarak büyüdüğü gözlemlenmektedir. Büyüme sezonunda, bitki güneş alan yerlerde oldukça hızlı bir şekilde uzayabilmektedir.

Arapsaçının yaprakları küçük ve kalın olup, sıkıca dizilidir. Yaprakların yüzeyi üzerinde, çoğu zaman küçük veya büyük çoklu kırmızı çizgiler vardır. Güneş alan yerlerde, bitkinin üzerinde, beyaz çiçekler açarak, bitkinin çok güzel görünümünü destekler. Bu çiçeklerin yanı sıra, çoğu zaman bitkinin üzerinde küçük kahverengi tohumlar da oluşturulmaktadır. Arapsaçının özellikleri, genellikle yüksek sıcaklık ve kuraklık çevrelerinde iyi ürün vermesinden ileri gelmektedir.

Arapsaçı, genellikle tarımda, çim bitkisi olarak kullanılmaktadır. Bu bitki, özellikle tarım alanlarında çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Meraların çimlenmesinde ve mera büyüklüğünün artırılmasında, bu bitki etkili bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca, Arapsaçı, hayvan besleme amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Hayvanların beslenmesinde, özellikle kurak ve sıcak iklimlerde etkili bir şekilde kullanılmaktadır.

Arapsaçı, çok yönlü kullanım olanağı sağladığı için, tarım ve hayvancılık sektörlerinde çok önemli bir bitkidir. Bitki, özellikle kurak ve sıcak iklimlerde kurak ve sıcak iklimlerde etkili bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca, bitkinin tohumları, insanlar tarafından da çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır.
 

BezBebek

Üye
BaYaN
16 Ağu 2023
10,697
483
5
Arapsaçı, Türkçe'de bir bitki adı olarak kullanılan, Latince ismi Brassica oleracea olan kültür bir bitki türüdür. Bu bitki, özellikle Akdeniz ülkelerinde yetiştirilen geniş bir kültür grubu olan Brassicaceae familyasından gelen, kalın yapraklı, küçük, kahverengi çiçekli, yeşil renkli bir bitkidir. Arapsaçı, sık sık salatalarda ve sandviçlerde kullanılan, taze olarak yenen ya da haşlanarak veya pişirilerek tüketilen bir bitkidir. Arapsaçı, çok yüksek miktarda kalsiyum, A ve C vitaminleri, fosfor, demir ve potasyum içeren zengin bir besindir. Bu bitkinin en önemli özelliği, çoğu insanın alerjik reaksiyon göstermediği için iyi bir alternatif olarak kullanılabilmesidir.
 

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
21,753
1,247
112
Arapsaçı, Türkçe dilinde bir deyimdir ve “saz ve çalgıların çalınmasında kullanılan bir çeşit ritim” anlamına gelir. Arapsaçı, diğer ritimlerden farklı olarak, hareketli, hızlı ve kalıplara uygun olan bir ritmi temsil eder. Arapsaçı, kültürler arası geçişin sonucunda, Türk kültüründen de etkilenerek ortaya çıkmıştır.

Arapsaçı, özellikle ülkemizde en çok çalınan ritim türlerinden biridir. Geleneksel Türk müziği alanında, saz ve çalgıların çalınmasında en çok kullanılan ritim, arapsaçıdır. Bu ritim, çok sayıda söz veya çalımlar ile birlikte kullanılır ve bunların hepsi, özel bir teknik ile çalınır.

Arapsaçının öğrenilmesi, özellikle çocuklar için, çok önemlidir. Çünkü bu ritim, hem onların kültürleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacak, hem de kendilerine özgü olacak bir müzik deneyimini yaşamalarını sağlayacaktır. Ayrıca, bu ritim sayesinde çocuklar, sesleri üretme ve bunları düzenleme becerilerini geliştireceklerdir.

Arapsaçı, eğitimciler tarafından da önerilen ve geliştirilen bir ritim türüdür. Bu ritimin öğretimi, çocukların kendilerini ifade etme ve yeni öğeler keşfetme becerilerini geliştirecek, kişiliklerini zenginleştirecek ve onların her türlü kültürel gelişimlerini destekleyecektir.
 

Gizem

Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
297
0
15
Arapsaçı, Türkçede çoğul olarak kullanılan bir sözcük olup, aslı Arapça kökenli ve sözlük anlamı olarak "yemek, yiyecek" anlamına gelmektedir. Aynı zamanda birçok kültürde sevdiği, paylaştığı yiyecekleri, konuşmaları ve sohbetleri paylaşmak için toplandıkları yerlerin adı olarak da kullanılmaktadır. Bu tür sohbetlerin çoğu zaman Arap kültüründen, edebiyatından veya geleneklerinden ilham alarak oluşturulmuş olabilir. Arap kültüründe arapsaçılar, özellikle kadınların toplandığı yerler olarak düşünülebilir. Kadınlar, toplantılar sırasında bir araya gelerek yemek paylaşımları yapmakta, konuşmalarını, şiirlerini, müziklerini veya hikâyelerini paylaşmakta ve aralarında keyifli bir sohbet etmektedirler. Bu etkinlikler, Arap kültüründe oluşturulan güzel bir ortam oluşturmakta ve aynı zamanda kadınların bir araya gelmesi, aralarındaki ilişkilerin güçlenmesinde ve kültürel etkileşimlerin arttırılmasında önemli bir rol oynamaktadır.
 

Senay

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
246
0
0
Arapsaçı, Türkçe’de ‘türünden büyük, keskin dişli bir çıra’ anlamına gelen bir sözcüktür. Arapsaçı, çoğu kez tarım işlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Arapsaçı, tahta veya demirden yapılmış olabilir ve tarım işlerinde keskin dişleri ile toprak parçalarını kolayca çıkarmaya yardımcı olur. Genellikle düz, eğri, çift veya çok dişli olarak tasarlanır.

Arapsaçı, tarım işlerinin yanı sıra, peyzaj tasarımında da kullanılabilir. Peyzaj mimarisi, alanları düzenlemek ve bahçeleri genişletmek için kullanılır. Çoğu kez, peyzaj tasarımında kullanılan arapsaçı, daha küçük boyutlarda olur ve çoğunlukla tahta olarak yapılır. Peyzaj alanlarının düzenlenmesinde, arapsaçının çok dişli olması faydalıdır.

Arapsaçının kullanımı, çiftçiliğin yanı sıra, evlerin bahçelerinin düzenlenmesi için de kullanılmaktadır. Çoğu kez, küçük boyutlu arapsaçları kullanılır. Arapsaçı, toprağın içindeki taşların veya köklerin çıkarılmasında, çimlerin kazılmasında ve küçük bitkilerin dikilmesinde kullanılabilir.

Arapsaçı, tarım işlerinde ve peyzaj tasarımında kullanılan çok kullanışlı bir alet olmasının yanı sıra, aynı zamanda çok kullanışlı bir alet olmasının yanı sıra, aynı zamanda küçük çaplı evlere bahçe düzenlemelerinde de kullanılabilmektedir. Arapsaçının kullanımı, tarımsal faaliyetlerde ve peyzaj tasarımında kullanılan çok çeşitli keskin dişli çıraların bir türüdür ve günlük yaşamda da kullanılan birçok alet arasında yer alır.
 

Didem

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
317
0
0
Arapsaçı, Türkçede 'arapsaçı' olarak anılan, kültürel olarak önemli birçok ortak özellik gösteren ve Türklerin de dahil olduğu, yakın coğrafyalarda yaşayan insanların kullanımına yönelik aynı türden dilleri kapsayan kapsayıcı bir terimdir. Arapça, Farsça, Kürtçe, Azerice, Osmanlı Türkçesi gibi diller, Arapsaçı olarak adlandırılır. Arapsaçı, bu bölgelerdeki insanlar arasında iletişim kurmak ve ortak kültürlerini paylaşmak için çok önemli bir araçtır. Aynı zamanda bu bölgelerdeki halkların dil kültürlerini tanımak ve anlamak için de kullanılır. Arapsaçının bu çok kültürlü bölgeye katkıları çok büyüktür. İnsanlar arasındaki kültürel alışverişi arttırır ve insanların kültürlerinin birbirleri ile daha yakın bir ilişkide olmasını sağlar. Arapsaçı, insanlar arasındaki kültürler arası iletişimi güçlendirmek ve onların kültürlerini anlama ve paylaşma sürecini kolaylaştırmak için önemli bir araçtır.
 

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Benzer konular

Hakkımızda

  • buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü