Aslan burcu hangi burçtan hoşlanmaz

meyveverenagac

Yeni Üye
BaY
5 Nis 2023
1,259
112
0
Merhaba,

Aslan burcu olarak bazı burçlarla olan ilişkimizin nasıl olacağı hakkında soru için buradayım. Aslan burcu olarak hangi burçtan hoşlanmaz ya da ne tür bir ilişkiye girememiz gerektiği hakkında bilmek istiyorum. İlişkilerimizin nasıl olması gerektiğini ve hangi burçlarla iyi geçinemeyeceğimizi öğrenmek istiyorum. Lütfen yardım edin ve bana konu hakkında düşüncelerinizi paylaşın. İlginiz için çok teşekkür ederim.

• Angry
Reactions: MelekKehanet

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,586
1,315
112
Aslan Burcu Hangi Burçtan Hoşlanmaz?

Aslan burcu kişileri, öz güveni yüksek, iddialı ve özgüveni yüksek kişilerdir. Aslan burcunun etrafındaki kişilerin onu gerçekten anlayabileceklerini hissetmesi önemlidir. Aslan burcunun, kendisine karşı dürüst olmayan ve başkalarına söyledikleriyle davranmayan kişilerle arkadaşlık kurmaktan hoşlanmadığı ortadadır. Ayrıca, onunla çatışmaya ve onu kontrol altına almaya çalışan kişilerden de hoşlanmaz.

Aslan Burcu Hangi Burçtan En Çok Hoşlanır?

Aslan burcunu en çok çeken burçlar, dürüstlük ve sadakat gösteren, kendine güvenli ve iddialı kişilerdir. Aslan burcu, özgüveni yüksek, sevecen, güzel sözler söyleyen ve güvenilir insanları çekiyor. Aslan burcu, arkadaşlarına karşı haksızlık etmeyen, nezaketli, güler yüzlü ve özgürlük seven insanlarla arkadaşlık kurmaktan hoşlanır.

Aslan Burcu Hangi Burçtan Ne Kadar Uzak Durmalı?

Aslan burcu, çoğu zaman arkadaşlarıyla kavga eden, dürüst olmayan, kendini beğenmiş, kayıtsız ve kontrol altında tutma çabasında olan kişilerden uzak durmalıdır. Aynı zamanda, aşırı derecede sert, kıskanç ve çatışmacı olan kişilerle arkadaşlık kurmaktan da kaçınmalıdır. Aslan burcu ne kadar uzak durulacağı, kişinin karakterinden ve davranışlarından bağımsızdır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)