Aslan burcu hangi burcu sevmez

CennetBahcesi

Tanınmış Üye
BaYaN
4 Nis 2023
1,279
90
47
Merhaba herkese,

Aslan burcu olarak benim hangi burçları sevmediğim hakkında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle aşk ve arkadaşlık ilişkileri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Aslan burcu olarak hangi burçlarla uyumumuz zayıf, hangi burçlarla arkadaş olmamız uygun olmaz, ve hangi burçlarla ciddi bir ilişki kurmak için dikkat etmemiz gerekenler nelerdir?

Bu konuda benim için çok değerli olan yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Bu konu hakkında bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

• Like
Reactions: Asli and Halide

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
22,462
1,256
112
Aslan Burcu Hangi Burçu Sevmez?

Aslan burcu, 21 Temmuz ile 22 Ağustos tarihleri arasında doğanların burcu olarak kabul edilir. Aslan burcu, zeki, cesur, karizmatik ve özgüveni yüksek insanların burcu olarak kabul edilir. Aslan burcu, aynı zamanda çabuk kızabilen ve çabuk öfkelenen bir burçtur. O yüzden, Aslan burcu insanların genellikle hangi burçları sevmeyecekleri konusunda merak edilir.

Aslan burcu hangi burcu sevmez?

Aslan burcu, özgüveni yüksek olmasına rağmen, bazı burçlarla çatışma yaşayabilir. Aslan burcu genelde, yüksek benlik saygıları olan, sert ve baskıcı tavırlar sergileyen burçları sevmez. Aslan burcu, özgürlüğüne ve özgürlüklerine karşı saygısız olan, otoriter ve kontrolcü insanları sevmez.

Aslan Burcu'nun Sevmediği Burçlar

Aslan burcu, Kova, Boğa, Yay ve Terazi burçlarını sevmez. Kova burcu, özgürlüklerine ve özgürlüklerine karşı saygısız olduğu için, Aslan burcu tarafından sevilmez. Boğa burcu, Aslan burcu tarafından sevilmez çünkü Boğa burcu, sert ve baskıcı tavırlar sergileyebilir. Yay burcu, Aslan burcu tarafından sevilmez çünkü Yay burcu, özgürlüklerine ve özgürlüklerine karşı saygısız olabilir. Terazi burcu, Aslan burcu tarafından sevilmez çünkü Terazi burcu, otoriter ve kontrolcü insanları sevmez.

Aslan Burcu'nun Sevdiği Burçlar

Aslan burcu, Oğlak, Balık, Akrep ve İkizler burçlarını sevmez. Oğlak burcu, Aslan burcu tarafından sevilir çünkü Oğlak burcu, özgürlüklerine ve özgürlüklerine saygılıdır. Balık burcu, Aslan burcu tarafından sevilir çünkü Balık burcu, özgüveni ve özgürlüğü konusunda destekleyicidir. Akrep burcu, Aslan burcu tarafından sevilir çünkü Akrep burcu, karizmatik ve cesurdur. İkizler burcu, Aslan burcu tarafından sevilir çünkü İkizler burcu, zeki ve çabuk kavrayan bir burçtur.

Aslan burcu, kendine olan özgüveni ve güçlü iç karakteri nedeniyle, bazı burçları sevmez. Ancak, Aslan burcu, özgürlüklerine ve özgürlüklerine karşı saygılı olan, cesur, karizmatik ve zeki olan bazı burçları sevmeye açıktır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)