AutoCAD TTR, AutoCAD Total Training Resources olarak bilinen, AutoDesk tarafından geliştirilen bir eğitim aracıdır. Bu aracın amacı, AutoCAD kullanıcılarına kapsamlı ve temel seviyede AutoCAD ile ilgili öğrenme imkanı sunmaktır. AutoCAD TTR, AutoCAD kullanıcılarının öğrenme süreçlerini kolaylaştırmak için farklı kaynaklar arasında çoklu öğrenme yaklaşımını desteklemektedir.
AutoCAD TTR, çeşitli eğitim ortamlarından oluşmaktadır. Bu ortamlar arasında video, e-dersler, e-kitaplar, örnekler, çalışma alanları, testler ve sınavlar yer almaktadır. Bu kaynaklar, kullanıcıların AutoCAD’i kullanma ve öğrenme süreçleri boyunca destek sağlamaktadır. AutoCAD TTR, eğitim süreçlerinin her aşamasında kullanıcının yanında olmak üzere tasarlanmıştır.
AutoCAD TTR, AutoCAD’in tüm sürümleri ve platformları için tasarlanmıştır. AutoCAD TTR, ayrıca AutoCAD’e ek olarak, AutoDesk’in diğer ürünleriyle de çalışmak için kullanılabilecek kaynaklar sağlamaktadır. Bu kaynaklar arasında 3D max, Maya, Revit, Fusion 360 ve diğerleri de bulunmaktadır.
AutoCAD TTR, kullanıcıların kolayca eğitime başlangıç yapmalarını sağlamak için çeşitli düzeylerde eğitimler sunmaktadır. Bu eğitimler arasında, başlangıçtan ileri düzeye kadar her seviyede kullanıcıların öğrenmelerini destekleyen kurslar yer almaktadır. AutoCAD TTR, ayrıca, kullanıcıların AutoCAD ile ilgili güncellemeleri ve haberleri takip etmelerini de sağlamaktadır.