Merhaba! Ben bağımlı insan ne demek? hakkında fikir almak için buradayım. Son zamanlarda sıkça başkaları tarafından bu kavramdan söz ediliyor ve benim kafamda bu konu hakkında çok soru işareti var. Bir bağımlı insan, kendisine zarar veren bir alışkanlık ya da uyuşturucu kullanımına sahip bir kimse midir? Özgürlüğünün sınırlarının ötesine taşan bir kişi midir? Veya yaşamının kontrolünün tamamen başka insanların eline geçmesine izin veren bir kimse midir?
Konu hakkında paylaşımda bulunan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. Bu konu hakkında daha önce düşündüğünüz konuları ve fikirlerinizi paylaşır mısınız? Belki bir bağımlı insanın davranışlarının ve karakterinin üzerine konuşabiliriz. Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Konu hakkında paylaşımda bulunan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum. Bu konu hakkında daha önce düşündüğünüz konuları ve fikirlerinizi paylaşır mısınız? Belki bir bağımlı insanın davranışlarının ve karakterinin üzerine konuşabiliriz. Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.