Merhaba herkese, Başarı işi nedir? sorusunu soruyorum. Herkesin başarılı olmak ister. Ancak bunu nasıl gerçekleştireceğini bilmiyorum. Başarı işinin ne olduğunu, ne yapmanız gerektiğini ve bunu nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenmek istiyorum. Bana deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Lütfen, başarı işinin ne olduğu, özgüvenin ne olduğu, özgüveni nasıl geliştirebileceğiniz, başarılı olmak için gerekli olan özellikleri, hedeflerinizi nasıl belirleyebileceğiniz, başarılı olmanın sizin için ne ifade ettiği, başarılı olmak için neler yapmanız gerektiği, başarının sizin için ne anlama geldiği ve başarı işinin ne olduğu konularında bilgiler paylaşırsanız çok sevineceğim.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Lütfen, başarı işinin ne olduğu, özgüvenin ne olduğu, özgüveni nasıl geliştirebileceğiniz, başarılı olmak için gerekli olan özellikleri, hedeflerinizi nasıl belirleyebileceğiniz, başarılı olmanın sizin için ne ifade ettiği, başarılı olmak için neler yapmanız gerektiği, başarının sizin için ne anlama geldiği ve başarı işinin ne olduğu konularında bilgiler paylaşırsanız çok sevineceğim.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.