Merhaba! İki haftadır Başarılı olmak için neler yapmalıyız? sorusunu merak ediyorum. Kendim için en iyi stratejileri oluşturmak ve başarıya ulaşmak istiyorum. Madde madde neler yapmalıyız? İş hayatında, akademide, sosyal hayatta ne tür önlemler almalıyız ve nelere dikkat etmeliyiz? İş hayatında özgüven geliştirmek, ne istediğimizi belirlemek ve hedefler koymak, öncelikleri belirlemek, dikkatimizi dağıtmamak, zaman yönetimi yapmak gibi konuların nasıl uygulanacağını öğrenmeliyiz. Akademide çalışma disiplinimizi artırmak, konuları çok iyi öğrenmek, not almak ve sınavlar için çalışmaya odaklanmak gibi konular önemlidir. Sosyal hayatta arkadaşlarımızın desteğini almak, işlevsel ve güçlü ilişkiler kurmak, pozitif düşünme konusunda kendimizi geliştirmek, kültürümüze ve topluma katkıda bulunmak, özgürce konuşmak ve iletişim becerilerimizi geliştirmek gibi konular önemlidir. Böylece başarıya ulaşmak ve başarılı olmak için neler yapmamız gerektiğini öğreniriz. Yardımcı olacağını düşündüğüm herkesin görüşlerini dinlemek isterim.