beyge spor salonu

kizingucu

Yeni Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,323
100
0
Merhaba,

Beyge Spor Salonu hakkında bilgi almak istiyorum. Bir süredir bu spor salonu hakkında merak ettiğim konular var. Çok fazla araştırmama rağmen cevap bulamadım. Beyge Spor Salonu hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen yardım eder misiniz? Özellikle hakkında ücretleri, mekanın özellikleri, ekipmanları ve açılış saatleri hakkında bilgi almak istiyorum. İnanıyorum ki burada paylaşılan bilgiler sayesinde Beyge Spor Salonu hakkındaki merak ettiğim konuları çözebileceğim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
23,409
1,315
112
Beyge Spor Salonu Hakkında Makale

Beyge spor salonu, İstanbul'un en eski ve en çok tercih edilen spor salonlarından biridir. Salon, 1980'li yıllarda açılmış ve bugüne kadar çok sayıda sporseverin tercih ettiği bir mekân haline gelmiştir. Salonun özelliği, konforlu ve güvenli bir ortam sağlamasıdır.

Beyge Spor Salonu Nerede?

Beyge spor salonu, İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunmaktadır. Salon, Şişli'nin merkezinde yer alan Mecidiyeköy Meydanı'na yakın bir konuma sahiptir ve ulaşımı kolaydır.

Beyge Spor Salonu'nda Neler Var?

Beyge spor salonu, konforlu ve güvenli bir ortam sağlamak için çok sayıda spor müsabakasına ve etkinliğe olanak sağlamaktadır. Salon, basketbol, voleybol, yüzme, fitness, badminton, squash, tiyatro ve müzik gibi çeşitli branşlar için uygun alanların yanı sıra çok sayıda kişiye hizmet veren bir kafede ve bir de açık alan spor salonuyla donatılmıştır.

Beyge Spor Salonu Fiyatları

Beyge spor salonu, ücretsiz ve ödemeli olarak iki farklı üyelik seçeneği sunmaktadır. Ücretsiz üyelikler, çocuklar için ücretsizdir ve çocukların her gün 1 saatlik süre için spor yapmalarına izin verir. Ödemeli üyelikler, günlük, haftalık ve aylık olarak değişik ücretleri içerir.

Beyge Spor Salonu Nasıl Ulaşılır?

Beyge spor salonu, kolay ulaşım imkanı sağlayan Mecidiyeköy metro istasyonu ile Şişli ilçesinde bulunmaktadır. Metro istasyonundan salonu arabayla veya yürüyerek kolayca ulaşabilirsiniz.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)