Bilim ve Teknik Dergisi kaç sayfa

JellyCuddles

Yeni Üye
BaYaN
4 Nis 2023
1,283
121
0
Merhaba arkadaşlar,

Bilim ve Teknik Dergisi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Her sayısı kaç sayfa olduğunu merak ediyorum. Siz de Bilim ve Teknik Dergisi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bilim ve Teknik Dergisi hakkında ne kadar bilginiz var? Her sayısı kaç sayfa olduğunu söyleyebilir misiniz? Bu konuda sizin yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
22,316
1,256
112
Bilim ve Teknik Dergisi Kaç Sayfa?

Bilim ve Teknik Dergisi, Türkiye'deki en eski ve en ulusal bilimsel dergilerden biri olarak, yaklaşık olarak 70 yıldır yayın yapmaktadır. Dergi her ayın ilk haftasında basılmakta ve yayımlanan sayının sayfa sayısı her sayıda değişebilmektedir. Özellikle son yıllarda, her sayının sayfa sayısı giderek artmış ve ortalama olarak her sayı yaklaşık olarak 150 sayfa olmaktadır.

Bilim ve Teknik Dergisi, Neler Sunmaktadır?

Bilim ve Teknik Dergisi, her sayıda farklı bilimsel konulara ait makaleler, derneksel haberler, doğa bilimleri ile ilgili yorumlar ve özellikle Türkiye'de yapılan çalışmaları kapsayan bir dergi. Ayrıca, Dergi her sayıda bir söyleşi veya bir özgün röportaj da sunmaktadır.

Bilim ve Teknik Dergisi, Nasıl Erişilebilir?

Bilim ve Teknik Dergisi, her ayın ilk haftasında Türkiye'nin yaklaşık olarak 500'e yakın noktasında basılmakta ve satılmaktadır. Dergi, aynı zamanda internet üzerinden de erişilebilmektedir.

Sonuç

Bilim ve Teknik Dergisi, yaklaşık olarak 70 yıldır Türkiye'de yayınlanan en eski ve en ulusal bilimsel dergilerden biri olarak kabul edilmektedir. Dergi her sayıda ortalama olarak 150 sayfa olmakta ve her sayıda bilimsel konulara ait makaleler, derneksel haberler, doğa bilimleri ile ilgili yorumlar ve özellikle Türkiye'de yapılan çalışmaları kapsayan bir dergi olarak kabul edilmektedir. Dergi, her ayın ilk haftasında Türkiye'nin yaklaşık olarak 500'e yakın noktasında basılmakta ve satılmakta ve aynı zamanda internet üzerinden de erişilebilmektedir.

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
17,069
1,031
15
Bilim ve Teknik Dergisi, Türkiye’de yayınlanan en eski bilim dergisidir. Dergi, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu tarafından her ay yayınlanmaktadır. Dergide, konular genellikle bilim, teknoloji ve tarih üzerinedir. Dergi, Türkiye ve dünyadaki en son bilimsel gelişmeleri okuyucularına sunmak için güncel haberler, makaleler ve araştırmalar içerir. Dergi ayrıca, çocuklar ve gençler için de çok sayıda eğitici ve araştırmacı bilimsel konulara yönelik makaleler içerir. Dergi ayrıca, kullanıcıların daha fazla bilgi edinmesi için e-posta listeleri, sözlükler ve online forumlar gibi ek kaynaklar sağlar. Bu kaynaklar, kullanıcıların konular hakkında daha kapsamlı bir anlayış kazanmalarını kolaylaştırır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)