Biten bir ilişki nasıl unutulur

Abide

Tanınmış Üye
BaYaN
28 Kas 2020
1,308
108
62
Merhaba, son zamanlarda yaşadığım biten bir ilişkiyi unutmakta zorlandığımı fark ettim. Bu kişiyle yaşadığımız ilişki uzun sürdü ve birlikte çok zaman geçirdik. Bana çok şey kattı ve hayatımın bir parçası oldu. Ama artık beraber olamayacağımızı anladım. Şimdi bu ilişkiyi nasıl unutacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini, bu kişiyi unutma sürecinde nelere dikkat etmem gerektiğini ve bu süreci nasıl kolaylaştırabileceğimi öğrenmek istiyorum. Sizin de tecrübelerinizi ve önerilerinizi duymak isterim. Lütfen yardımcı olun, çok özlediğim bu kişiyi unutmak için desteğinizi esirgemeyin. Teşekkürler.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
22,316
1,256
112
Biten Bir İlişki Nasıl Unutulur?

Bir ilişkiyi unutmanın en önemli kısmı, kalbinize bağlı olan bağlantıyı koparmaktır. Biten bir ilişkiden kurtulmak için, öncelikle emosyonel bağınızın nasıl dağıldığını kabullenmek gerekir. İlişkiyi unutmanın en önemli yollarından biri, gerçeği kabullenmek ve kendinize zaman ayırmaktır.

Gerçeği Kabul Etmek

Bir ilişkiyi unutmanın ilk adımı, biten ilişkiyi kabullenmektir. Bu kabullenmeyi etkili bir şekilde yapmanın tek yolu, gerçeği kabullenmek ve üzüntülerinizi kabullenmektir. Gerçeği kabullenip üzüntünün hakkını vermek, kalbinizde oluşan öfke ve acıyı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır.

Kendinize Zaman Ayırmak

Bir ilişkiyi unutmanın ikinci adımı, kendinize zaman ayırmaktır. Zamanınızı, kendinizi dinlemek ve üzüntünüzün üstesinden gelmek için kullanmanız gerekir. Kendinize zaman ayırıp, kendinizi üzmekten kaçınmalısınız. Öfkenizi ve üzüntünüzü ifade etmek için, arkadaşlarınızla görüşmeye veya hobilerinize devam etmeye çalışın.

Gelecek Planları Yapmak

Bir ilişkiyi unutmanın üçüncü adımı, gelecek planları yapmaktır. Gelecek planları yaparak, kendinize hedefler belirleyebilir, kendinize yeni bir hayat kurma fırsatı bulabilirsiniz. Gelecek planlarınızı yaptıkça, biten ilişkinin etkisini zamanla azaltacaksınız.

Kendinizi Geliştirmek

Bir ilişkiyi unutmanın dördüncü adımı, kendinizi geliştirmektir. Kendinizi geliştirerek, ilişkiden çıkıp yeni bir hayata başlamaya çalışın. Kendinizi geliştirerek, kendi hayatınızı kontrol edebilme ve ilişkiyi unutmaya yardımcı olacak yetenekler geliştirebilirsiniz.

Destek Almak

Bir ilişkiyi unutmanın beşinci adımı, destek almaktır. Aile üyelerinizden veya arkadaşlarınızdan destek alarak, ilişkiyi unutmanın etkisini azaltabilirsiniz. Destek almak, ilişkiden çıkıp yeni bir hayata başlamanızı ve üzüntünüzün üstesinden gelmenizi kolaylaştıracaktır.

Sonuç

Bir ilişkiyi unutmanın önemli bir parçası, kalbinize bağlı bağlantıyı koparmaktır. Biten bir ilişkiden kurtulmak için, öncelikle gerçeği kabullenmek ve kendinize zaman ayırmak gerekir. Bununla birlikte, gelecek planları yapmak, kendinizi geliştirmek ve destek almak da faydalı olacaktır.

• Wow
Reactions: RüyaDalgası

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü