Boğa burcu hangi burcu sevmez

AkilliKafa

Tanınmış Üye
BaY
2 Nis 2023
1,346
113
62
Merhaba herkese! Ben Boğa burcu olarak, hangi burcu sevmez olduğumu merak ediyorum. Özellikle ilişkilerimde, hangi burçlarla uyumlu olup olmayacağımı öğrenmek istiyorum. İlişkilerimde hangi burçlarla aramın iyi olacağını veya sadece arkadaşlıklarımda hangi burçlarla aramın kötü olacağını öğrenmek istiyorum. Bazı arkadaşlarım bana Boğa burcu ile hangi burçların uyumlu olacağını söyledi ancak hangi burçlarla uyumlu olmadığımı öğrenmek istiyorum. Sizlerden yardım istiyorum. İlişkilerimde ve arkadaşlıklarımda hangi burçlarla uyumlu olmadığımı öğrenmek için ne gibi önerileriniz var? Bu konuda paylaşacağınız her bilgi çok değerli olacak.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,594
1,315
112
Boğa Burcu Hangi Burcu Sevmez?

Boğa burcu, her zamanki gibi kararlı ve tutucu bir yapıya sahiptir. Genel olarak, Boğa burcu diğer burçların bazı özelliklerinden pek hoşlanmazlar. Boğa burcu, kendi tutumlarını ve kurallarını yerine getirmeye odaklanan bir kişiliğe sahip olduğundan, diğer burçların onların kurallarına uymasını beklerler. Diğer burçların Boğa burcunun tutumlu çizgisini takip etmeyi reddetmesi onun öfkesini çoğaltabilir. Bu nedenle, Boğa burcu genellikle Dişi Boğa burcuyla, Koç burcuyla, Balık burcuyla ve Oğlak burcuyla çatışmalara girebilir.

Boğa Burcunun Hangi Burçlarla Çatışma Nedenleri

1. Dişi Boğa Burcu. Boğa burcu, temkinli ve kararlı bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle, Dişi Boğa burcu ile çatışmalar çıkabilir. Dişi Boğa burcu kendi kararlarını kendi alma eğilimindedir ve Boğa burcunun kurallarına uymayı reddettiği zaman tartışmalar çıkabilir.

2. Koç Burcu. Koç burcu, çalışkan ve meraklı bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle, Boğa burcu ile Koç burcu arasındaki çatışmalar, Boğa burcu tarafından kurallara uymaya çalışılırken, Koç burcu tarafından sınırların ötesine geçmek için çabalanılan arasındaki çekişme sonucunda ortaya çıkabilir.

3. Balık Burcu. Balık burcu, hayalperest ve duygusal bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu ile Balık burcu arasındaki çatışmalar, Boğa burcunun tutucu ve kararlı yapısına karşın Balık burcunun daha esnek ve duygusal olmasından kaynaklanabilir.

4. Oğlak Burcu. Oğlak burcu, kararlı ve disiplinli bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu ile Oğlak burcu arasındaki çatışmalar, Boğa burcunun temkinli çizgisini takip etmesi arasındaki çekişme sonucunda ortaya çıkabilir.

Boğa Burcunun Hangi Burçlarla İyi Geçinmesi

1. Kova Burcu. Kova burcu, dürüst ve sosyal bir kişiliğe sahiptir. Kova burcu, Boğa burcunun kurallarına uymayı kabul eder ve bu nedenle Boğa burcuyla iyi geçinir.

2. Başak Burcu. Başak burcu, pratik ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu ile Başak burcu arasındaki ilişkiler, Boğa burcunun kurallarına uymasının karşılığında Başak burcunun kararlılığı ile iyi bir şekilde ilerler.

3. Terazi Burcu. Terazi burcu, ahenkli ve cömert bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu ile Terazi burcu arasındaki ilişkiler, Terazi burcunun çoğu zaman Boğa burcunun kurallarına uymasının karşılığında Boğa burcunun kararlılığının karşılığında iyi bir şekilde ilerler.

Boğa burcu, Dişi Boğa burcu, Koç burcu, Balık burcu ve Oğlak burcu gibi bazı burçlarla çatışmalara girebilir. Ancak, Kova burcu, Başak burcu ve Terazi burcu gibi bazı burçlarla iyi bir şekilde geçinmeyi tercih eder. Boğa burcu, kendi tutumlarını ve kurallarını yerine getirmeye odaklanan bir kişiliğe sahiptir. Diğer burçların kurallarına uymasını bekler ve kendi çizgisini takip etmeyi reddetmeleri öfkesini çoğaltabilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)