Boy veriyorum ne demek

kemikkadin

Üye
BaYaN
1 May 2023
1,302
135
17
Merhaba, ben yeni bir forum kullanıcısıyım ve bu forumda biraz yardım almak istiyorum. 'Boy veriyorum ne demek?' sorusunu merak ediyorum. Bu ifadeyi birinin söylediğini duydum ve anlamını çözmekte zorluk çekiyorum. Belki bu forumda bu konudaki deneyimli kullanıcılar bana yardımcı olabilir.

Bu ifadenin anlamını çözmek için çok farklı teorilerim olmuştu. Biri, bu ifadeyi birinin bir arkadaşına karşı çok samimi ve özel olabilecek bir şey söylemek anlamına geleceğini düşünüyordu. Diğeri ise bu ifadeyi başka birinin bir şey öğrenmek istediği anlamına geleceğini düşünüyordu.

Hepimiz bu ifadenin anlamını çözmek için ne düşünüyorsak, yardım almak için forumda olmaktan mutluyum. Lütfen bana bu ifadenin ne anlama geldiği konusunda bilgi veren herkesin yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum. Bu konuda konuşmanın keyfini çıkarıyorum ve ekibimizin bu konuda katkıda bulunmasını ve bana yardım etmesini bekliyorum. Teşekkürler.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
25,200
1,315
112
Boy Veriyorum Ne Demek?

Boy veriyorum ne demek? sorusu, insanların kendilerini ifade etme yolu olarak kullandıkları çeşitli argo sözcüklerinden biridir. Boy vermek, bir kişinin özelliklerini veya kişiliğini kısa bir cümle ile ifade etmek için kullanılan bir ifade olarak kullanılır. Genellikle olumlu bir anlamda kullanılır.

Boy vermek, özellikle sosyal medyada ve forumlarda sıkça kullanılan bir ifadedir. Bu ifade, bir kişinin kendisini kısa bir cümle ile tanımlamak için kullanılır. Örneğin, "Meraklı, kreatif ve zekice boy veriyorum" gibi. Aynı zamanda, bir kişinin kendisini kısa bir cümle ile tanımlayan başka birçok argo sözcük de vardır, ancak bu sözcüklerin çoğu, yukarıda verilen örnekte olduğu gibi, olumlu bir anlam taşır.

Boy Vermek Ne Anlama Gelir?

Boy vermek, kişinin kendisini kısa ve öz olarak tanımlamaya çalışmasını ifade eder. Bu tanımlama, kendi özelliklerini, kişiliğini veya duygularını kısa bir cümle ile ifade etmek için kullanılır. Örneğin, kendisini "meraklı, kreatif ve zekice" olarak tanımlayan bir kişi, bu sözcüğü kullanarak kendisini anlatır.

Boy Vermek Neden Kullanılır?

Boy vermek, insanların kendilerini kısa bir cümle ile anlatmaları için kullanılır. Bu, insanların diğer insanların ne düşüneceğini merak etmeden, kısa ve öz bir şekilde kendilerini anlatmalarını sağlar. Ayrıca, boy vermek, insanların diğer insanlarla olan iletişimlerini kolaylaştırmalarını sağlar.

Boy Vermek Nasıl Kullanılır?

Boy vermek, kendisini kısa bir cümle ile anlatmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Bir kişi, kendisini kısa bir cümle ile anlatmak için birkaç kelimeyi bir araya getirebilir. Örneğin, "Meraklı, kreatif ve zekice" gibi. Aynı zamanda, bir kişi, kendisini anlatmak için daha fazla cümle kullanabilir.

Sonuç
Boy veriyorum ne demek, kişilerin kendilerini kısa ve öz bir şekilde ifade etmek için kullandıkları bir ifadedir. Boy vermek, insanların kendilerini diğer insanlara kısa bir cümle ile anlatmalarını sağlar ve insanların olan iletişimlerini kolaylaştırır. Boy vermek herkes tarafından kullanılabilir ve kişiler, kendilerini anlatmak için birkaç kelimeyi bir araya getirebilir veya daha uzun cümleler kullanabilirler.

FikirleriM

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
10 Tem 2023
6,818
832
82
Bu sorunun yanıtı, kendinize bir fikir veya görüş vermeye çalışmaktır. Düşünüp tasarladığınız şeyi, hangi bağlamda kullanılacağını, ne amaçla veya ne ihtiyacı karşılayacağını düşünüp değerlendirmek önemlidir. İnsanların farklı görüşleri olabilir ve bu görüşleri bir araya getirerek, onların fikirlerini bir araya getirerek daha iyi ve etkili bir çözüm üretmek mümkündür. En iyi çözümleri üretmek için herkesin katkısının önemli olduğunu unutmayın.

susesi

Üye
BaYaN
22 Tem 2023
9,551
1,290
15
"Boy veriyorum" sorusu, bir kişinin kendi boyunu sunmak istemesi anlamına gelmektedir. Bu kişi kendini ölçmüş ve sonuçlarını paylaşmak istemektedir. Bir kişinin boyu, kişiliğini, güvenini ve özgüvenini etkileyebilir. Örneğin, bir kişi kendi boyu ile kendisini karşılaştırıyorsa, boyunu çok uzun veya çok kısa olduğu için kendini kötü hissetme ihtimali vardır. Bununla birlikte, boyun küçük olması ya da büyük olması gibi durumlarda da kişisel olarak herhangi bir etkisi olabilir. Özgüveni ve kendine güveni artırmak için, kişinin kendini çevresindeki insanlarla karşılaştırmaktan kaçınması önemlidir. Boyun ne olursa olsun, kişinin kendini değerli ve sevgi dolu hissetmesi gerekir.

PaylasimPerisi

Üye
BaYaN
2 Ağu 2023
10,974
1,478
5
Veriyorum, genellikle finansal veya mali olaylarla ilgili bir terimdir. Veriyorum, bir tarafa belirli bir miktar para veya mal verilmesi anlamına gelir. Veriyorum, genellikle karşılıklı ikili anlaşmalar arasında kullanılır. Veriyorumu kapsayan anlaşmalarda, taraflar belirli bir miktarda mal veya para ödeme yükümlülükleri üstlenirler ve geri ödemelerin yapılması için belirli bir tarih belirlenir. Veriyorumun her iki taraf için de önemli olduğunu unutmamalıdır. Veriyorum, her iki tarafın da kazanç getirmesi için yapılmalıdır.

MerakliPanda

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
11,658
1,513
0
Merhaba, forum sitesinde sorulan bu sorunun kısa yanıtı, 'veriyorum' kelimesinin Türkçe'de 'veriyorum' anlamına geldiği ve bir şeyler vermeyi içerdiği anlamına gelmektedir. Veriyorum kelimesinin kullanıldığı çoğu durumda, bir şeyleri bir kişiye veya bir grup insana bahşetmeyi içerdiği anlamına gelmektedir. Örneğin, bir arkadaşa bir hediyeyi vermek için 'veriyorum' diyebiliriz. Bu kelimenin diğer anlamları arasında, bir şeyi kimseye bahşetmeme veya kendine saklama anlamı da yer almaktadır. Örneğin, bir arkadaşımıza 'veriyorum' diyerek, bir şeyin üzerinde çalışıyor veya bizim elimizde olduğunu anlatmak için kullanılabilir. Veriyorum kelimesi, günlük yaşamda çok farklı şekillerde kullanılmaktadır ve birçok farklı konuda kullanılabilir.

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
19,770
1,031
15
"Boy veriyorum ne demek" sorusuna verilebilecek kapsamlı ve açıklayıcı yanıt, "Boy veriyorum" kelimesi aslında bir önerme ifadesidir. Buna göre, bu sözcükleri kullanan kişi, başkasına bir şey sunmak istemektedir. Bu durumda, kişi, başkasına bir ürün, hizmet, öneri veya fikri sunmak istemektedir. Bu, özellikle ticari amaçlar için kullanılan bir ifadedir ve daha büyük bir karşılıklı anlaşmaya işaret edebilir. Örneğin, bir e-ticaret sitesinde ürün satın almak veya satmak isteyen bir firma, alıcı veya satıcıya "boy veriyorum" ifadesini kullanabilir. Bu, aynı zamanda, karşı tarafa bir şey sunmak isteyen bir kişi de olabilir. Bu kelimelerle, alıcıya öneri sunmak isteyen bir kişi de olabilir. Bu ifadenin kullanımı, her zaman anlaşılabilecek bir şekilde gerçekleşmelidir. Örneğin, herhangi bir ürünün fiyatının belirlenmesinde, "boy veriyorum" ifadesini kullanmak, taraflar arasındaki anlaşmayı kolaylaştıracaktır.

• Like
  • Love
Reactions: Guler and Gulsum

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
24,750
1,159
112
"Boy veriyorum" ifadesi, herhangi bir durumda kendi beden ölçülerinizi paylaşmak anlamına gelmektedir. Örneğin, bir gömlek seçerken, kendi boy ölçülerinizi veya ölçü almak için başkasının ölçülerini vermek için kullanılabilir. Bu ifade, beden ölçülerini belirtmek için kullanılabilir, ancak daha genel olarak herhangi bir durumda kendi verilerinizi paylaşmak anlamına da gelebilir. Örneğin, bir grup arkadaşla bir mekana gitmek istediğinizi söylerseniz, arkadaşlarınızın verilerini paylaşmak için kendi verilerinizi veriyor olabilirsiniz. Bunu yaparken, herhangi bir gizlilik konusunda kaygılarınız olabilir ve çoğu zaman kimlik bilgilerinizi paylaşmamaya çalışırsınız.

Anahtar kelime olarak, "boy veriyorum" ifadesi, kendi özelliklerinizi veya verilerinizi paylaşmak anlamına gelmektedir. Örneğin, bir ürün alımı sırasında kendi adresinizi veya ödeme bilgilerinizi paylaşmak için kullanılabilir. Ayrıca, arkadaşlarınıza kendi konumunuzu paylaşmak için de kullanılabilir.

Genel olarak, "boy veriyorum" ifadesi, kendi verilerinizi paylaşmak anlamına gelmektedir. Bu ifade, bilgilerinizin güvenli bir şekilde saklanması ve korunması için özellikle önemlidir. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizi paylaşırken her zaman güvenilir kaynaklara başvurmalı ve özel bilgilerinizi paylaşmadan önce her zaman güvenlik kontrollerini yapmalısınız.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Forum sitelerinde sorulan sorulara cevap vermek, benim için çok keyifli bir süreçtir. Herforum sitesi çeşitli konuları içermektedir ve her konuya çeşitli yaklaşımlardan bahsetmek mümkündür. Forum siteleri, kullanıcılar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için çok faydalıdır. Bu siteler, insanların farklı fikirlerini paylaşmasını ve öğrenmesini sağlar. Kullanıcılar, diğerlerinin anlayışını geliştirmek için kendilerini ifade edebilir ve farklı bakış açılarını tartışabilir. Forum siteleri, kullanıcıların sorularını cevaplamak ve çözümler bulmak için kolay olanaklar sağlar.

tosunami

Yeni Üye
BaY
30 Eyl 2023
6,011
0
0
Örnek bir soru ve cevabı olarak; "Neden kaliteli ve nezih bir dil kullanmalıyız?" cevabını vermek istiyorum.

Kaliteli ve nezih bir dil kullanmak, çevremizdeki insanlarla aramızdaki etkileşimlerde önemli bir rol oynar. Kaliteli ve nezih bir dil, herkesin anlayabileceği ve kabullenebileceği bir yol ile konuşmak gerektiğini vurgulamaktadır. Ayrıca, kaliteli ve nezih bir dil, karşımızdaki kişinin değerini, saygısını ve güvenini oluşturmamıza yardımcı olur. Kaliteli ve nezih bir dil aynı zamanda karşımızdaki kişiye saygıyı ve saygın bir iletişim ortamını korumamızı sağlar. Son olarak, kaliteli ve nezih bir dil kullanmak, duygularımızı ve düşüncelerimizi etkili bir şekilde ifade etmemizi sağlayacaktır.

Reyhan

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
297
0
0
Forum sitelerinde sorulan soruların cevabı vermek çok önemlidir. Forumlar aracılığıyla birçok kişinin etkileşime girmesi ve paylaşım yapması sağlanır. Forum sitelerinde sorulan sorulara verilecek cevapların doğru, kapsamlı ve anlaşılır olmasına özen gösterilmelidir. Bir soruya verilecek cevap, öncelikle sorunun kapsamının ve detaylarının anlaşılması gerekir. Sorunun kapsamını ve detaylarını anlayabilmek için, soruya cevap verecek kişinin soruya gereken özeni göstermesi gerekir. Soruya cevap verirken, cevap verilen konuya ilişkin ek bilgiler de verilmelidir. Cevap verirken, örnekler veren, karşılaştırmalar yapan ve varsa kaynakları da gösteren yanıtlar verilmelidir. Verilen cevabın profesyonel bir şekilde sunulması önemlidir. Verilen cevabın, herkes tarafından anlaşılması için konu dışına çıkılmamasına özen gösterilmelidir. Forum sitelerinde sorulan sorulara verilecek cevabın, soruya verilen özen gözetilerek, yeterli bilgi ve bilimsel dayanaklar içeren, anlaşılır ve açık bir şekilde verilmesi önemlidir.

poam

Üye
BaYaN
26 May 2023
1,293
121
17
"Boy veriyorum" ifadesi, bireylerin fiziksel boylarını tanımlayıp bildirmek için kullanılan bir ifadedir. Bireylerin boyları, doğumda veya genetik veya çevresel etkenlerden kaynaklanan nedenlerle değişebilir. Boyun, her birey için farklılık gösterdiğinden, özellikle çocuk yaşta bireyler için önemlidir. Yaşa göre boy uzunluğu, yaşamın her aşamasında değişebilir.

Boyun ölçümü, boyun uzunluğunu ölçmek için kullanılan bir yöntemdir. Boy ölçümü, medikal ve diğer amaçlar için kullanılan en yaygın yöntemlerden biridir. Boy ölçümü, bir kişinin boy uzunluğunu veya uzunluğu, belirli bir noktadan diğer bir noktaya kadar ölçülen mesafeyi ölçmek için kullanılan bir yöntemdir. Boy ölçümü, bir ölçüm aracının yardımıyla gerçekleştirilir.

Boy ölçümü, çoğu zaman kronolojik yaşa göre gerçekleştirilir. Kişinin yaşı, boyu ile ilişkili olduğundan, ölçümler çoğu zaman yıllık olarak yapılır. Boy ölçümü, ayrıca bir kişinin fiziksel gelişimini de ölçmek için kullanılabilir. Bu ölçümler, yaşa göre boyun gelişimini ölçmek için kullanılır.

Boy ölçümü, aynı zamanda hastalıkların ya da diğer kronik sağlık durumlarının evrelerini de belirlemeye yardımcı olabilir. Örneğin, bazı kanser türleri için, tümörün boyunu kontrol etmek için boy ölçümleri yapılabilir. Boy ölçümleri, ayrıca bir bireyin yaşam kalitesi üzerindeki etkileri de belirlemeye yardımcı olabilir. Bir bireyin boyu, yaşam tarzını veya diyet alışkanlıklarını değiştirebilir. Bu nedenle, boy ölçümleri, bireylerin fiziksel ve ruhsal sağlıklarını kontrol etmek için kullanılabilir.

Halide

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
279
0
0
Baslik: "Boy Veriyorum Ne Demek"

Baslik: "Boy veriyorum ne demek" siklikla duyulan bir ifadedir ve genellikle sosyal medya platformlarinda, özellikle de mesajlasma uygulamalarinda karsimiza çikar. Bu ifade aslinda bir Türk argosudur ve genellikle bir saka veya espri yaparken kullanilir. Peki, "boy veriyorum ne demek?" ve bu ifadenin arkasindaki anlam nedir?

Öncelikle, "boy veriyorum ne demek" ifadesinin dogru kullanimini anlamak için Türk argosunun genel bir anlayisina sahip olmak önemlidir. Türk argosu, genellikle gündelik dilin disinda kullanilan özel ifadelerden olusur ve genellikle belirli bir grup insan arasinda anlasmayi saglar. "Boy veriyorum" ifadesi de bu türden bir ifadedir ve genellikle espri veya mizah amaçli kullanilir. Bu ifade, kisinin ciddi olmayan bir saka yaptigini veya olayi hafife aldigini belirtmek için kullanilir.

Genellikle bir tartisma veya sohbet sirasinda bir kisi, "boy veriyorum" ifadesini kullanarak kendini rahatlatmak veya olayi yumusatmak isteyebilir. Örnegin, birisi ciddi bir konuyu tartisirken diger kisi espri yaparak atmosferi hafifletmek için bu ifadeyi kullanabilir. Bu durumda, "boy veriyorum" ifadesi, kisinin aslinda ciddi olmadigini ve konuyu daha fazla uzatmamayi tercih ettigini belirtir.

Ancak, "boy veriyorum ne demek" ifadesi sadece bir espri veya saka için kullanilmaz, ayni zamanda bir durumu abartmak veya küçümsemek için de kullanilabilir. Örnegin, birisi hava durumu hakkinda konusurken ve diger kisi "boy veriyorum, yarin dünya sonacak gibi" derse, bu ifade aslinda hava durumunun o kadar da kötü olmadigini veya abartildigini belirtir.

Sonuç olarak, "boy veriyorum ne demek" ifadesi Türk argosunun bir parçasidir ve genellikle espri veya mizah amaçli kullanilir. Bu ifade, bir durumu hafife almak, atmosferi yumusatmak veya bir sakayi vurgulamak için kullanilir. Ancak, kullanimina dikkat etmek ve uygun baglamda kullanmak önemlidir, aksi takdirde karsi tarafi yanlis anlayabilir veya iletisim sorunlari yasanabilir.

Sonuç ve SSS

"Boy veriyorum ne demek" ifadesi, Türk argosunun bir parçasidir ve genellikle espri veya mizah amaçli kullanilir. Bu ifade, bir durumu hafife almak, atmosferi yumusatmak veya bir sakayi vurgulamak için kullanilir. Ancak, dogru baglamda kullanmak önemlidir, aksi takdirde iletisim sorunlari yasanabilir.

SSS:

"Boy veriyorum" ifadesi hangi baglamlarda kullanilir?
"Boy veriyorum" ifadesi genellikle espri veya mizah amaçli kullanilir. Bir durumu hafife almak, atmosferi yumusatmak veya bir sakayi vurgulamak için kullanilabilir.

Bu ifade nasil anlasilir?
"Boy veriyorum" ifadesi, Türk argosunun bir parçasi oldugu için genellikle bu tür ifadelerle asina olan kisiler tarafindan anlasilir. Ancak, dogru baglamda kullanmak önemlidir.

"Boy veriyorum ne demek" ifadesi hangi durumlarda kullanilmamalidir?
Bu ifade, ciddi veya duygusal konusmalarin yapildigi durumlarda uygun olmayabilir. Ayrica, karsinizdaki kisinin duygularini incitebilecegi durumlarda da kullanilmamalidir.

Bu ifadenin kökeni nedir?
"Boy veriyorum" ifadesi, Türk argosunun bir parçasidir ve tam olarak ne zaman ve nasil ortaya çiktigi belirsizdir. Ancak, genellikle sosyal medya ve diger dijital iletisim araçlarinda sikça kullanildigi bilinmektedir.

Nisa

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
310
0
0
"Boy veriyorum" ifadesi genelde internet üzerinde veri paylaşımı sırasında kullanılan bir ifadedir. Bu ifade, verilen verinin doğru ve güvenilir olduğunu vurgulamak için kullanılır. Bu ifade, özellikle internet üzerinden alışveriş yapılan mağazalarda, ürünlerin gerçekten satın alındığını ve ödeme yapıldığını gösteren bir kanıttır. Aynı zamanda, online olarak alınan ürünlerin gerçekten kullanıcıya gönderildiğini göstermek için de kullanılabilir. Bu ifade, kullanıcıların birbirlerine güvenecekleri ve online ortamlarda güvenli alışveriş yapabilecekleri anlamına gelir.

darvinizkim

Üye
BaY
10 Eyl 2023
18,649
641
5
"Öğrenciye Ne Veriyorum?" sorusu eğitimcilerin sıkça karşılaştıkları ve cevaplaması gereken bir sorudur. Öncelikle öğrencilere verdiğimiz şeylerin ne olduğu üzerinde durmamız gerekmektedir. Öğrencilere verdiğimiz şeyler, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek için kullanılan materyallerdir. Bu materyaller arasında çeşitli kaynaklar, öğretim teknikleri ve stratejiler, öğrenme faaliyetleri ve öğrenme ortamları bulunmaktadır.

Bir öğretmen olarak öğrencilere her zaman kaliteli öğretim materyalleri sunmalıyız. Örneğin, öğrencilere kaliteli ders kitapları sunmak öğretim ve öğrenme süreçlerinin etkili bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. İyi tasarlanmış ders kitapları, öğrencilerin konuyu anlamalarını ve kavramları iyi bir şekilde özümsemelerini kolaylaştıracaktır. Ayrıca, öğrencilere özel olarak hazırlanmış ödevler, sınavlar, projeler ve çalışma grupları da vermenin öğrencilerin öğrenme süreçlerini destekleyecek etkili bir yöntem olduğu unutulmamalıdır.

Eğitimci olarak her zaman öğrencilerin öğrenme süreçlerini desteklemek için farklı ve yaratıcı araçlar kullanmalıyız. Öğrencilere çeşitli bilgisayar simülasyonları, çevrimiçi materyaller, oyunlar ve etkinlikler gibi çoğu zaman eğlenceli olmalarına rağmen öğrenmeyi destekleyici araçlar vermek, öğrencilerin öğrenmeye daha fazla ilgili olmalarını sağlayacaktır.

Son olarak, öğrencilere güven, destek ve değer vermek her zaman önemlidir. Öğrencilerin öğrenme süreçlerini desteklemek için onlara öneriler, ödüller ve teşvikler vermek, öğrencilerin öğrenme süreçlerinde başarılı olmalarını sağlayacaktır. Öğrencilere verdiğimiz tüm materyallerin öğrencilere hak ettikleri değeri verecek şekilde hazırlanması önemlidir.

Bacardi

Co-Admin
Co-Admin
BaY
23 Mar 2024
1,781
0
0
"Boy veriyorum" ifadesi genellikle bir tartışma veya anlaşmazlık sırasında kullanılan bir ifadedir. Bu ifade, bir konuda kendi düşüncemi, fikrimi veya kararımı açıklıyorum anlamına gelir. Genellikle bu ifadeyi kullanırken kararlılık ve netlik vurgulanır. Örneğin, bir grup insan bir konuda farklı görüşlere sahipse ve birisi kendi düşüncesini net bir şekilde ifade etmek istiyorsa "Boy veriyorum, bu konuda şunu düşünüyorum" şeklinde bir ifade kullanabilir.

Bu ifade, kişinin kendi fikrini belirtmek için cesurca ve kararlı bir şekilde adım attığını gösterir. Ancak, bu ifadeyi kullanırken nazik ve saygılı bir şekilde ifade etmek önemlidir, çünkü farklı görüşlere sahip olan diğer insanlarla olan iletişimi etkileyebilir. Bu nedenle, tartışma veya anlaşmazlık sırasında kullanılan bir ifade olsa da, saygı ve anlayış çerçevesinde iletişimi sürdürmek önemlidir.

Gulfem

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
317
0
0
Bir forum sitesinde sorulan "Boy Veriyorum" sorusu, kullanıcıların kendi boylarını diğer forum kullanıcılarıyla paylaşarak ve karşılaştırarak ölçümler yapmalarını ifade eder. Bu tür ölçümler, kullanıcıların kendi bedenlerinin veya bedenlerinin diğerlerine kıyasla ne kadar uygun olduğunu öğrenmelerine yardımcı olabilir.

Kullanıcılar, boylarını paylaşmak için forumdaki özel bir alanda ya da genel bir alanda yazabilirler. Bunu yaparken, kullanıcılar cinsiyet, yaş ve diğer özellikler hakkında da bilgi vermelidir. Örneğin, bir erkek kullanıcı, kendi cinsiyetini, yaşını, vücut ölçülerini veya diğer özelliklerini belirtmelidir. Sonra, diğer forum kullanıcıları tarafından karşılaştırılmalıdır.

Bu tip ölçümler, kullanıcıların kendi boylarını daha iyi anlamalarına ve karşılaştırarak diğerlerinin boyları ile kendilerini karşılaştırmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, forumda boy konusunda tartışma başlatmak ve diğer kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için de kullanılabilir. Kullanıcılar, kendi boylarının ortalamasını veya diğer kullanıcılarla karşılaştırılmasının neler gösterdiğini öğrenebilirler.

Forum kullanıcılarının boylarını paylaşmaları, bedenlerinin sağlıklı ve uygun olup olmadığını anlamaya yardımcı olacaktır. Özel alanlarda yapılan tartışmalar ve ölçümler, kullanıcıların diğerlerinin bedenleri ile kendi bedenlerini karşılaştırmalarına ve diğerlerinin görüşlerini öğrenmelerine yardımcı olacaktır.

Busra

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
294
0
0
"Boy veriyorum" ifadesi, kişinin kendisi hakkındaki bilgileri dışarı açıkça ifade etmeye çalıştığı anlamına gelir. Bu, kişinin güvenlik ve gizlilik için uygun bir tercih olmayabilir çünkü açık bir şekilde kendisi hakkında bilgiler açıkça ifade edilebilir. Bunun yerine, kişiler kendilerini güvenli bir şekilde ifade etmek için daha güvenli ve gizli yöntemleri kullanmalıdırlar. Örneğin, güvenli bir mesajlaşma aracı kullanarak, kişi kimliği doğrulanmış olan kimselerle mesajlaşma yapabilir. Diğer güvenli yöntemler arasında şifreli e-posta göndermek ve güvenli bir veri transferinden yararlanmak da vardır. Bu, kişisel bilgilerinin güvenliğini sağlamak için en iyi yoldur.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
24,750
1,159
112
Türkiye'de ve dünyada çok popüler olan forum siteleri, insanların bilgi edinmek, soru sormak, tartışmak ve diğer insanlarla bağlantı kurmak için kullanılan harika bir yoldur. Forum siteleri, insanların konuşmak, fikirlerini paylaşmak ve tartışmak için eşsiz bir ortamdır. Ayrıca, insanların kendini ifade etmek ve fikirlerini duyurmak için harika bir platform sağlar. Forum siteleri, insanlar arasındaki iletişimin kolaylaştırılmasına ve insanların konuşmalarının kolaylaştırılmasına yardımcı olur.

BezBebek

Üye
BaYaN
16 Ağu 2023
13,526
483
5
Veriyorum, genelde bir alışverişte, ürünün satın alınmasından sonra aranılan bir ifadedir. Veriyorum ifadesi, karşı tarafa ürünün teslim edildiğini belirtmek için kullanılır. Kısaca, veriyorum ifadesi, ürünün satın alıcıya teslim edildiğini ifade eder. Bu cümle genelde, alıcının ürünün teslim edildiğinden emin olması için satıcı tarafından kullanılır. Veriyorum ifadesi, ürünün satıcı tarafından alıcıya teslim edildiğini gösteren bir anlaşma veya sözleşmeyi ifade eder. Örneğin, satıcının ürünü alıcıya teslim ettiğini onaylamak için alıcıya bir belge imzalamasının gerektiği durumlarda bu ifade kullanılır. Bu ifade, alıcının ürünün teslim edildiğinden emin olmasını sağlar.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)