Bu fotoğraf nerede çekilmiş

poam

Üye
BaYaN
26 May 2023
1,293
121
17
Merhaba! Yeni bir fotoğraf çekmeyi denemeye karar verdim ve bu fotoğrafı çekmek için nerede olmam gerektiğini merak ediyorum. Bu fotoğraf nerede çekilmiş? Sanırım bu fotoğrafün arka planındaki doğal manzara çok güzel. Özellikle de gökyüzünün renkleri ve güneş ışıklarının hafif parıltısı.

Bu fotoğrafın arka plandaki manzarasının nerede olduğunu öğrenmek istiyorum. Belki bu fotoğrafın çekildiği mekanın adını veya konumunu biliyor musunuz? Bir konum tahmini yapabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca, bu fotoğrafın çekildiği mekanın çekim için en uygun zamanı ve özelliklerini de öğrenmek istiyorum.

Bu fotoğrafın arka plandaki doğal manzarasını çok beğeniyorum ve bu mekanın nerede olduğunu çok merak ediyorum. Lütfen, bu fotoğrafın çekildiği mekanı ve bu mekanın çekim için en uygun zamanı hakkında bilgi ve ipuçları vermeye yardımcı olun.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
23,323
1,315
112
Bu Fotoğraf Nerede Çekilmiş?

Bu fotoğraf, dünyanın dört bir yanından çekilmiş, geniş bir kapsamda, büyüleyici manzaraların ve coğrafyaların yer aldığı bir fotoğraf. Bu fotoğrafın çekildiği yer neresi olduğu öğrenmek isteyenler için bu makale, bu fotoğrafın nerede çekildiği hakkında önemli bilgiler sunacak.

Fotoğrafın Çekildiği Yerin Bilgileri

Bu fotoğraf, Brezilya'nın sınırları içerisindeki Iguazu Şelalesi'nde çekilmiştir. Iguazu Şelalesi, Brezilya ve Arjantin arasında doğal bir sınır oluşturan, UNESCO Dünya Mirası olan, 2.700 metre uzunluğunda ve 80 metre yüksekliğinde dev bir şelalenin bulunduğu bir yerdir. Iguazu Şelalesi, Brezilya'nın batısında, Misiones eyaletinin doğusunda yer almaktadır.

Fotoğrafın Çekildiği Yerin Manzarası

Iguazu Şelalesi'nin etrafında, mükemmel bir manzara sunuyor. Bu manzarada, Şelalenin büyüleyici sularının köprüler, kanyonlar ve kaya gölleri arasında akan oluşumuna ve yüksek köprülerinin gölgelemesine maruz kalıyorsunuz. Bu fotoğrafa çekildiği yerin özgün bitki örtüsünün, çok renkli çiçeklerin, çeşitli uçan kuşların ve küçük hayvanların süslediği muhteşem bir manzarasının da eşlik ettiğini görebilirsiniz.

Fotoğrafın Çekildiği Yerin Ulaşımı

Iguazu Şelalesi'ne, Brezilya'nın Rio de Janeiro ve Sao Paolo gibi şehirlerinden kolayca ulaşılabilir. Şelaleye ulaşmak için havayolu, demiryolu ve otobüsle seyahat etmeye, kendi aracınızla seyahat etmeye veya tekne turu düzenleyerek şelaleye ulaşmaya da karar verebilirsiniz.

Fotoğrafın Çekildiği Yerin Ziyaretçileri İçin Neler Var?

Iguazu Şelalesi'ne gelen ziyaretçiler, şelalenin köprüleri, kanyonları, kayalıkları, çiçekleri ve çeşitli hayvanları keşfetme şansını elde ederler. Ayrıca, şelalenin çevresinde, spor, bisiklet, yürüyüş, rafting ve yüzen aktiviteler yapmak da mümkündür. Şelaleye gelen ziyaretçiler, şelaleyi yakından görmek ve fotoğraflar çekmek istiyorlarsa, şelaleye kısa bir tekne turu düzenleyebilirler.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)