Merhaba! İngilizceyi öğrenmeye çalışıyorum ve bu soruyu sormak için buraya geldim. Bur ingilizce ne demek? Bu sorunun cevabını bilmiyorum. İngilizceyi öğrenmek için çalışıyorum ve bu soruya cevap arıyorum. Diğer forum kullanıcılarından yardım istiyorum. Lütfen, öğrenmek istediğim şeyi öğrenmek için herhangi bir tavsiyeniz olup olmadığını bana söyleyin. Öğrenmek istediğim şeyi öğrenmek için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi öğrenmek için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi konuşmak için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi yazmak için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi okumak için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi dinlemek için ne yapmam gerekiyor? İngilizceyi öğrenmek için dersler almam gerekiyor mu? İngilizceyi öğrenmek için kitaplar okumam gerekiyor mu? İngilizceyi öğrenmek için kursa gitmem gerekiyor mu? İngilizceyi öğrenmek için başka hangi yöntemler var? İngilizceyi öğrenmek için en iyi yöntem nedir? İngilizceyi öğrenmek için ne kadar zaman gereklidir? İngilizceyi öğrenmek için hangi becerilere ihtiyacım var? İngilizceyi öğrenmek için nereden başlamalıyım?
Herhangi bir cevap veya tavsiye vermek isteyen herkese çok teşekkür ederim.
Herhangi bir cevap veya tavsiye vermek isteyen herkese çok teşekkür ederim.