Camis gibisin ne demek

ProtonGiant

Tanınmış Üye
BaY
14 Ara 2020
1,411
115
62
Merhaba,

Benim sözcükleri anlamlandırmamda yardımına ihtiyacım var. Bir arkadaşımın bana “Sen camis gibisin” dediğini duydum ve anlamlandırmaya çalışıyorum. Bu ifade ne demek? Lütfen bana yardım edin.

Çok teşekkür ederim. Çok merak ediyorum çünkü bu ifadeyi tam olarak anlayamadım. Açıklayıcı örneklerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu konu hakkında sizlerin düşüncelerinizi duymak isterim. Bu ifadenin anlamı nedir? Ne anlama geldiğini öğrenmek için bana yardım edebilecek herhangi bir bilgi veya öneri var mı?

Bu forumda başka kullanıcıların deneyimlerini de öğrenmek istiyorum, çünkü anlamlandırılması çok zor. İnşallah bana yardım edebilirsiniz.

Herkesin fikirlerini duymak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

Teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Camis Gibisin Ne Demek?

Camis gibisin ne demek? İfade, bir kişinin diğer kişinin güzelliğine hayran kalarak söylenen bir laf haline gelmiştir. Bu ifade, diğer kişinin güzelliğine olan hayranlığının ifadesidir, özellikle de güzelliğin doğal olarak ortaya çıkmasıyla. İfade, genellikle kullanıcı tarafından söylenir ve çoğu zaman karşı tarafın övgüsüne neden olur.

Kökeni

Camis gibisin ne demek ifadesinin kökeni, İspanyolca'daki 'Camisa', yani güzel, anlamına gelen kelimeden gelir. Aslında, bu ifadeyi İspanyolca'da duydunuz, ancak günümüzde İngilizce olarak kullanılmaktadır.

Kullanımı

Camis gibisin ne demek ifadesi, genellikle karşı tarafın güzelliğine hayran olmak için kullanılır. Bu ifade, karşı tarafa fiziksel özelliklerinden dolayı övgü ile kullanılır. Özellikle de, karşı tarafın doğal güzelliği olduğunda, daha belirgin bir şekilde kullanılır.

Kullanım Sözlüğünde Bulunması

Camis gibisin ne demek ifadesi, Oxford Sözlük tarafından tanımlanmış bir terim olarak bulunur. Ancak, bu ifade, sözlüklerde genellikle övgü amaçlı olarak kullanılır.

Sonuç
Camis gibisin ne demek, bir kişinin diğer kişinin doğal güzelliğine hayran kalarak söylenen bir laf haline gelmiştir. İfade, genellikle övgü amaçlı olarak kullanılır ve karşı tarafın güzelliğine hayran olmak için kullanılır. İfade, Oxford Sözlük tarafından tanımlanmış bir terim olarak bulunur.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)