Çekülün Görevi Nedir Eodev Hakkında
Çekül, Eodev olarak bilinen Eodev.org adı verilen ücretsiz eğitim platformuna üye olan herkes tarafından kullanılan bir öğretim aracıdır. Çekül, öğrencilerin konu hakkındaki bilgilerini geliştirmelerine, ödevlerini çözmelerine ve konuyla ilgili soruları cevaplamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Çekülün görevi, kullanıcıların konu hakkındaki bilgilerini geliştirmelerine ve konuyla ilgili sorularını cevaplamalarına yardımcı olmaktır.
Çekülün Fonksiyonları
Çekül, üyelerin konuyla ilgili sorularını cevaplamalarını sağlamak için çeşitli fonksiyonlar sunar. Bunlar arasında, üyelerin kendi konularını oluşturmalarına, konuyla ilgili sorularını sorabilmelerine ve diğer üyelerden yardım alabilmelerine olanak sağlayan bir forum sayfası, üyelerin konularla ilgili sorularını cevaplamalarını sağlayan bir cevap sayfası, üyelerin ödevlerini çözmelerine yardımcı olan bir ödev çözme sayfası ve üyelerin konularla ilgili eğitim materyallerini erişebilecekleri bir eğitim sayfası bulunmaktadır.
Çekülün Faydaları
Çekül platformu, üyelerin konu hakkındaki bilgilerini geliştirmelerine, ödevlerini çözmelerine ve konuyla ilgili soruları cevaplamalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca platform, üyelerin diğer üyelerden yardım almalarına ve öğrenme sürecini hızlandırmalarına yardımcı olmaktadır. Platformun kullanımı sayesinde, öğrenciler konular hakkında daha derin anlayış kazanabilmek ve konuyla ilgili soruları daha hızlı ve basit bir şekilde cevaplayabilmektedir.