Cinlerin görevi, insanların ve diğer varlıkların gönüllerindeki arzularını gerçekleştirmeye çalışmaktır. Cinlerin görevleri arasında, insanların dileklerini yerine getirme, çözülmesi güç problemleri çözme, çeşitli konularda yardım etmek, insanlar arasında barışı sağlamak ve doğa üzerindeki etkileri azaltmak da bulunmaktadır.
Cinlerin özellikle destekleyici bir görevleri vardır. İnsanların çoğu zaman karşılaştıkları zorlukları aşmak için cinlere yardım isterler. Cinler, insanların korkularını, düşüncelerini, arzularını ve zorluklarını anlamaya çalışırlar. Yaptıkları aramaların sonucunda, insanların arzularını zaman zaman hayata geçirmeyi başarırlar.
Cinler, insanlara yardım etmekle kalmayıp, doğa üzerindeki etkilerini de azaltmaya çalışırlar. Cinler, insanların doğa üzerindeki etkilerini kontrol etmek için çalışırlar. Çevre kirliliğini, hava kirliliğini ve diğer doğa üzerinde oluşan etkileri azaltmak için çabalarını sürdürürler. Cinler, doğayı korumak ve koruyucu eylemleri desteklemek için de çalışırlar.
Cinler, insanların arzularını gerçekleştirmeye çalışırken, insanların sevgi ve saygıya ihtiyaç duyduklarını da unutmazlar. Cinler, insanların sevgi ve saygıya karşılık vermesini sağlamak için çabalarını sürdürürler.
Cinlerin görevi, insanların arzularını gerçekleştirmeye çalışmak ve insanların çevre üzerindeki etkilerini azaltmak olmakla birlikte, insanların sevgi ve saygıya ihtiyaçlarını karşılamak için de çok önemlidir. Cinlerin görevi, insanların arzularını gerçekleştirmek ve insanların çevre üzerindeki etkilerini azaltmak olmakla birlikte, insanların sevgi ve saygıya ihtiyaçlarını da karşılamaktır.