clearasil sivilce kremi

OySeon

Tanınmış Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,374
117
62
Merhaba! Son zamanlarda cildimde sivilcelerin ortaya çıkmasıyla çok zorluk yaşadım. Clearasil sivilce kreminden haberdar oldum ve arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda buraya geldim. Clearasil sivilce kremini kullanmak istiyorum ancak ne kadar etkili olduğu konusunda bir fikrim yok.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
24,286
1,247
112
Clearasil Sivilce Kremi Hakkında Makale

Clearasil, cilt bakım ve sivilce karşıtı ürünler için bir marka olarak bilinmektedir. Clearasil Sivilce Kremi, özellikle ergenlik döneminde sivilce oluşumunu önlemek ve sivilceleri tedavi etmek için formüle edilmiş bir üründür. Clearasil Sivilce Kremi, ciltteki sivilcelerin giderilmesi ve önlenmesi için tasarlanmış kolay uygulanabilir bir üründür.

Clearasil Sivilce Kremi Nasıl Uygulanır?

Clearasil Sivilce Kremi, temiz cilt üzerine uygulanmalıdır. Cilt temizleyicileri veya tonikleri kullanılmalıdır. Temizlenen cilt üzerine birkaç damla krem uygulanır ve dairesel hareketler ile yumuşakça yayılır. Cilt üzerinde kalma süresi 15-20 dakikadır ve bu süre sonunda krem nemli bir havlu ile temizlenir.

Clearasil Sivilce Kremi İçeriği Nedir?

Clearasil Sivilce Kremi, aktif içerikleri olan benzoil peroksit, gül suyu, A vitamini, kurutucu özler, tarçın yağı, aloe vera, gliserin, çinko oksit ve karbomer içerir. Bu içerikler, cildin doğal pH dengesini korumak için formüle edilmiştir ve cildi sivilce oluşumundan korur.

Clearasil Sivilce Kremi Yararları Nelerdir?

Clearasil Sivilce Kremi, cildi sivilcelerden korur ve ciltteki sivilce oluşumunu önler. Ayrıca ciltteki sivilcelerin giderilmesinde yardımcı olur. Bunun yanı sıra ciltteki yağ ve sebum üretimini düzenler, cildin nemini korur ve cildi temizliğini ve canlılığını korur.

Clearasil Sivilce Kremi Nerelerde Satılır?

Clearasil Sivilce Kremi, çoğu eczane ve bazı dermokozmetik mağazalarında satılır. Ayrıca internet üzerinden de satın alınabilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)