Merhaba, eğitimde bastırma nedir? Bu sorunun cevabını merak ediyorum. Eğitimde bastırma, çocukların ve gençlerin özgüveni ve motivasyonu üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olan bir tür eğitim yaklaşımıdır. Genellikle, ebeveynler veya eğitimciler, çocukların veya gençlerin davranışlarını veya düşüncelerini değiştirmek için çocuk veya gencin korkutulmasını kullanırlar. Eğitimde bastırma, çocukların özgüvenlerini azaltabilir ve önlemek için öğrenmeyi zorlaştırabilir.
Bu konuda yardım edebilecek olan herkese çok teşekkür ederim. Çocukların ve gençlerin özgüvenlerini ve motivasyonlarını geliştirmelerine yardımcı olacak, eğitimde bastırma hakkında biraz daha bilgi edinmek istiyorum. Bu konuda size çok önemli bilgiler ve öneriler sunabilecek olan herkese çok teşekkür ederim.
Bu konuda yardım edebilecek olan herkese çok teşekkür ederim. Çocukların ve gençlerin özgüvenlerini ve motivasyonlarını geliştirmelerine yardımcı olacak, eğitimde bastırma hakkında biraz daha bilgi edinmek istiyorum. Bu konuda size çok önemli bilgiler ve öneriler sunabilecek olan herkese çok teşekkür ederim.