evde düğün makyajı

DeRiNDaRBe

Üye
BaYaN
11 Nis 2023
1,355
111
17
İzmir
Merhaba,

Düğün makyajını evde kendim yapmayı düşünüyorum. Nasıl başlayacağımı ve evde düğün makyajı hakkında nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Evde düğün makyajı için göz makyajı, ruj seçimi, kaş kalemi ve diğer ürünleri bilmiyorum. Bunlar hakkında tavsiyelerinizi ve ipuçlarınızı almak istiyorum.

Lütfen, evde düğün makyajı hakkında yardım edin.

Teşekkürler.

• Like
Reactions: Ela

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Evde Düğün Makyajı

Günümüzde her kadın, düğün gibi özel günlerinde makyajını kendisi yapabiliyor. Evde düğün makyajı, basit adımlarla kısa sürede yapılabildiğinden, kadınların günler öncesinden makyaj için zaman ayırmasına gerek kalmıyor. Düğün makyajı, kişinin doğal güzelliğini vurgulayarak mükemmel bir görünüm elde etmek için gerekli olan teknikleri kullanır. Aşağıda, evde düğün makyajı nasıl yapılır detaylı olarak anlatılmıştır:

Cilt Bakımı ve Temizleme

Evde düğün makyajı için öncelikle cildin temiz olması gerekir. Cildin temiz olmaması ya da cilt bakımından yoksun olması, makyajın daha da kötü görünmesine neden olacaktır. Bu yüzden, cildinizi temiz tutmak için her gün cilt bakım rutininize uyun.

Cilt İçin Temel Ürünler

Cildinizi temizledikten sonra, makyaj için temel ürünleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunlar, fondöten, kapatıcı, allık, far ve sürme ürünleridir. İyi bir fondöten seçimi, makyajınızın daha da iyi görünmesini sağlayacaktır.

Fondöten Uygulama

Fondöteni uygulamadan önce, fondöteninizin ten renginize uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer fondöteninizi doğru seçtiyseniz, fondöteni cildinize nazikçe yedirerek uygulayın.

Kapatıcı Uygulama

Kapatıcı, fondöteninizi daha da kalıcı hale getirmek için kullanılır. Düzgün bir kapatıcı uygulaması, makyajınızın daha da mükemmel görünmesini sağlayacaktır.

Allık Uygulama

Allık, cildinize canlılık kazandırmak için kullanılır. Allığınızı omuzlarınızın üstünden almaya özen gösterin ve yüzünüzün çeneye doğru hafifçe doğru uygulayın.

Far Uygulama

Gözlerinizi canlandırmak için far kullanabilirsiniz. Farınızı, göz kapağınızın ortasından göz kenarına doğru hafifçe uygulayın ve çizgiyi kapatmak için göz kapağınıza koyu renkli far uygulayın.

Sürme Ürünleri Uygulama

Sürme ürünleri, dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır. Dudak sürmenizi, gözlerinizin rengine uygun olarak seçin ve dudaklarınızın kenarlarını yumuşak bir hareketle sürmeyi unutmayın.

Son Oluşturulan Makyaj

Son oluşturulan makyaj, düğün makyajının bitmesini gösterir. Makyajınızın daha da iyi görünmesini sağlamak için, hafif bir kaş parlatıcısı ve göz kalemi kullanabilirsiniz.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)