Gerdekten sonraki gün ilişkiye girilir mi

Dahikafalar

Tanınmış Üye
BaY
1 May 2023
1,449
130
47
Merhaba forum arkadaşları,

Gerdekten sonraki gün ilişkiye girilir mi? sorusunun cevabını arıyorum. İlişkiye girme konusunda karar vermek çoğu zaman çok zor olabilir. İki tarafında aynı şekilde düşünmesi gerekiyor. Gerdekten sonraki gün ilişkiye girilir mi? sorusunun cevabını arıyorum çünkü, her şeyi kontrol etmek ve her şeyin yolunda gitmesini sağlamak istiyorum. İlişkiyi başlatmak önemli bir karardır ve geri dönüşü olmayan bir adımdır. Düşüncelerimin veya kararlarımın sonuçlarının farkındayım.

Gerdekten sonraki gün ilişkiye girilir mi? sorusunun cevabını öğrenmek için çeşitli araştırmalar yaptım. Ama cevabı bulamadım. Benim için çok değerli olacak bu konu hakkında deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız? Lütfen bu konu hakkında kendi düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşın. Teşekkür ederim.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
23,322
1,256
112
Gerdekten Sonraki Gün İlişkiye Girilir mi?

Kutsal üçlünün (nişan, gerdek ve düğün) arkasından ilişkiye girilip girilmeyeceği konusunda insanlar arasında farklı görüşler mevcuttur. Bazıları düğünden sonra çiftin birbirine yakınlaşmasının doğal olduğunu ve her iki tarafın da ailesinin onayı alındıktan sonra cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğini savunur. Diğerleri ise birbirlerine daha yakınlaşmaları için gerdekten sonraki güne kadar beklenmesi gerektiğini düşünür.

Gerdek geceleri sonrası ilişkiye girilip girilmeyeceğine karar vermek her çifte kendisine kalmıştır. Ancak, kutsal üçlünün arkasından ilişkiye girilip girilmeyeceği konusunda karar verirken belli başlı unsurların dikkate alınması gerekir. Bunların arasında; çiftin ruhsal ve cinsel olarak hazır olup olmadıkları, ikisinin de ailesinin onayını alıp almadıkları, çiftin cinsel sağlıkları ve cinsel sağlık ile ilgili bilgilerin olup olmadıkları gibi unsurlar sayılabilir.

Gerdekten sonraki gün ilişkiye girilir mi, nişan, gerdek, düğün, cinsel ilişki, aile onayı, cinsel sağlık, cinsel sağlık bilgileri.

Çiftlerin ilişkiye girme konusunda karar verirken öncelikle kendi ruhsal ve cinsel sağlıklarını dikkate almaları gerekir. Çiftlerin ruhsal olarak birbirlerine yakınlaşmalarının sağlanması için gerdekten sonraki gün kadar beklemeyi tercih etmesi önerilir. Ailelerinin onayı alınmadan ilişkiye girilmemesi de önemlidir. Çiftin cinsel sağlıklarının da dikkate alınması gerekir. Bu konuda her iki tarafın da cinsel sağlıklarıyla ilgili bilgi edinmesi önemlidir. Cinsel sağlık ile ilgili önlemler alındıktan sonra ilişkiye girme konusunda çiftler kendi tercihlerine göre karar verebilir.

• Like
Reactions: Ceren and Nilufer

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü