Ilişkiye girmeden önce ne yapılmalı

AsiKral

Üye
BaY
8 Nis 2023
1,282
118
7
Merhaba, ilişkiye girmeden önce ne yapılmalı? sorusunu sormak istiyorum. İlişkiye girmeden önce arkadaşlarım, ailem ve diğer yakın çevrem tarafından onaylanan bir arkadaşlık kurmak istiyorum. Bu arkadaşlık, karşılıklı anlayış ve güven arasında kurulmalıdır. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla doğru ve dürüst bir şekilde konuşmam önemlidir. Konuşurken karşı tarafın duygularını ve korkularını anlamaya çalışmalıyım. Ayrıca, birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz ve karşılıklı saygıyı koruyarak hareket etmemiz gerekiyor. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımın benim ve benim arkadaşlarımın arasında olmasını istiyorum. Aynı zamanda arkadaşımla aramızdaki iletişimin güçlü bir iletişim olmasını istiyorum. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla ortak ilgi alanlarımızın, beklentilerimizin ve hayallerimizin ne olduğu konusunda konuşmam önemlidir. Konuşurken, aramızdaki bağın sürekli güçlendirilmesi gerekiyor. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla ilgili herhangi bir konuda hemfikir olmamız önemlidir. Son olarak, ilişkiye girmeden önce, karşı tarafı anlamaya çalışmam ve arkadaşımla ilişkideki kararlarımızı ortak bir akılla karar vermemiz gerekiyor. İlişkiye girmeden önce ne yapılmalı? hakkında yardım almak istiyorum.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
22,870
1,247
112
Tanışma ve Bağlantı Kurma

İlişkiye girmeden önce, öncelikli olarak güvenilir bir ilişki oluşturmak için uygun ortam ve arkadaşlar aracılığıyla tanışmak ve bağlantı kurmak önemlidir. Eğer iki kişi arasında güven ortamı yoksa, ilişki başlamadan önce bu güvenin geliştirilmesi önemlidir. Burada önemli olan, arkadaşlarınızın ne düşündüğünü öğrenmek için sorular sormak ve iki kişi arasındaki diyalogu geliştirmek.

Kendinizi İyice Tanıyın

Bir ilişkiye girmeden önce, kendinizi iyice tanımak ve zayıf noktalarınızı keşfetmek önemlidir. Bu, sizin özünüzü keşfetmenize yardımcı olacak ve ilişkide büyük beklentileri karşılayabilmek için neyin gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, kendinizi iyi anladığınızdan emin olmalısınız. Aynı zamanda, ilişkiye girdiğiniz kişinin kendini tanımasına da yardımcı olmalısınız.

Hedeflerinizi Belirleyin

Bir ilişkiye girmeden önce, aradığınız şeyi ve nerede olmak istediğinizi net olarak belirlemelisiniz. Hedeflerinizi belirlerken, ne zaman ayrılmayı düşündüğünüzü ve ne zaman evlenmeyi planladığınızı da belirlemelisiniz. Bunların hepsi, ilişkideki başarınızı arttıracak ve ilişkiyi sürdürmeyi kolaylaştıracaktır.

Her Şeyi Karşılıklı Olarak Konuşun

İlişkiye girmeden önce, iki kişinin arasında her şeyi karşılıklı olarak konuşması gerekir. Her iki tarafın da konuşma, dinleme ve anlayış gösterme becerilerini geliştirmesi ve birbirlerini anlamaları önemlidir. İki taraf arasındaki konuşma, ilişkiye girdiğinizde karşınıza çıkabilecek sorunların önüne geçecek ve ilişkinin sağlam temeller üzerine inşa edilecektir.

İlişkiyi İyice Düşünün

Bir ilişkiye girmeden önce, ne istediğinizi ve neye hazır olduğunuzu iyice düşünmelisiniz. İlişkiye girmeyi düşündüğünüz kişi hakkında her şeyi öğrenmelisiniz ve aranızdaki uyumu göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, ilişkide ne beklediğinizi ve aranızdaki ilişkinin nereye gittiğini bilmelisiniz.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü