Merhaba, ilişkiye girmeden önce ne yapılmalı? sorusunu sormak istiyorum. İlişkiye girmeden önce arkadaşlarım, ailem ve diğer yakın çevrem tarafından onaylanan bir arkadaşlık kurmak istiyorum. Bu arkadaşlık, karşılıklı anlayış ve güven arasında kurulmalıdır. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla doğru ve dürüst bir şekilde konuşmam önemlidir. Konuşurken karşı tarafın duygularını ve korkularını anlamaya çalışmalıyım. Ayrıca, birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmemiz ve karşılıklı saygıyı koruyarak hareket etmemiz gerekiyor. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımın benim ve benim arkadaşlarımın arasında olmasını istiyorum. Aynı zamanda arkadaşımla aramızdaki iletişimin güçlü bir iletişim olmasını istiyorum. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla ortak ilgi alanlarımızın, beklentilerimizin ve hayallerimizin ne olduğu konusunda konuşmam önemlidir. Konuşurken, aramızdaki bağın sürekli güçlendirilmesi gerekiyor. İlişkiye girmeden önce, arkadaşımla ilgili herhangi bir konuda hemfikir olmamız önemlidir. Son olarak, ilişkiye girmeden önce, karşı tarafı anlamaya çalışmam ve arkadaşımla ilişkideki kararlarımızı ortak bir akılla karar vermemiz gerekiyor. İlişkiye girmeden önce ne yapılmalı? hakkında yardım almak istiyorum.