Ingiltere okul ne zaman bitiyor

CATA

Tanınmış Üye
BaY
7 Kas 2020
1,406
126
62
Merhaba,

Ben Okul Sistemi hakkında bir soru sormak istiyorum. Ingiltere'de okullar ne zaman bitiyor? Bu soruya cevap vermek için forum kullanıcılarından yardım istiyorum.

İngiltere'de okulların bitiş tarihi ülkeden ülkeye değişmekle birlikte çoğu okul genellikle Temmuz veya Ağustos aylarında bitiyor. Okul sistemi ülkeden ülkeye değiştiği için her ülkenin okullarının bitiş tarihi farklılık göstermektedir.

Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. İngiltere'de okullar ne zaman bitiyor? Lütfen bu konu hakkında bilgiler paylaşın. İngiltere'de okul sistemi hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcıların görüşlerine başvurmak istiyorum.

Görüş ve önerilerinizi çok bekliyorum.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,588
1,315
112
Ingiltere'de Okul Ne Zaman Bitiyor?

Ingiltere'deki okulun ne zaman bitmesi gerekiyor sorusu çok basit bir soru gibi görünebilir ancak cevabın çok kapsamlı olduğu da açık. Çünkü okul sistemleri bölgeye, okul türüne ve okul yılına göre değişebilir. İngiltere'deki okul yılı genellikle Ağustos ayından Haziran ayına kadar sürer ve her okulun son tarihi farklılık gösterebilir.

İngiltere'de Eğitim Sistemi Nedir?

İngiltere'de eğitim sistemi okulların çoğunlukla devlet tarafından finanse edildiği ve büyük ölçüde denetim altında tutulduğu, çoklu kademeli bir sistemdir. İngiltere'de eğitim sistemi özellikle okul seviyesine göre değişir. İngiltere'de genellikle 4 çeşit okul bulunur: ana okul, ilköğretim, ortaokul ve lise.

Okul Yılı Ne Zaman Başlıyor ve Ne Zaman Bitiyor?

Okul yılı genellikle Ağustos ayından Haziran ayına kadar sürer. İngiltere'de okul yılının başlangıç tarihi okuldan okula değişebilir ama genellikle Ağustos ayının ilk haftasından başlar. İngiltere'deki okul yılının bitiş tarihi de okuldan okula değişir. Bazı okullar Eylül ayına kadar açık kalırken, bazı okullar Haziran ayının son haftasına kadar açık kalabilir.

Hazırlık ve Sınavların Bitiş Tarihleri Ne Zaman?

Okul yılının bitiş tarihi okuldan okula değişse de, Hazırlık ve Sınavların bitiş tarihleri genellikle Haziran ayının son haftasına kadar sürmektedir. Hazırlık ve Sınavlarının bitiş tarihleri genellikle okulun yaz tatiline kadar uzatılabilir.

Sonuç

İngiltere'deki okul ne zaman bitiyor sorusunun cevabı okuldan okula değişebilir. Genellikle Ağustos ayından Haziran ayına kadar süren okul yılının bitiş tarihi okuldan okula değişebilir. Hazırlık ve Sınavlarının bitiş tarihleri genellikle okulun yaz tatile kadar uzatılabilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)