Ingiltere zorunlu eğitim kaç yıl

kelekci

Tanınmış Üye
BaYaN
6 Kas 2020
1,344
95
47
Merhaba,

Ingiltere'de zorunlu eğitime kaç yıl uygulanmakta olduğunu öğrenmek istiyorum. İnternetten aramalar yaptım ama bu konuda net bir cevap bulamadım. Bu bilgiyi bilen biri olarak, bu konuda bir yardım edebilir misiniz?

Çok önemli bir konu olduğunu düşünüyorum çünkü çocukların eğitimleri hakkında karar verirken, eğitim sistemindeki kuralları ve zorunlu eğitimin uygulama süresini bilmek önemli.

Bu konu hakkında herhangi bir bilginiz varsa, bunu paylaşır mısınız? İngiltere'de zorunlu eğitime kaç yıl uygulandığı hakkında araştırmalarınızı ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Ingiltere Zorunlu Eğitim Kaç Yıl?

İngiltere zorunlu eğitim kaç yıl olduğu hakkında cevap arayanlar, konuyla ilgili araştırma yapıyor olabilirler. İngiltere'de zorunlu eğitimin süresi hakkında önemli bilgiler bulmak için doğru yere geldiniz. Bu makalede, İngiltere'de zorunlu eğitimin kaç yıl sürmesi gerektiği ve diğer önemli konular hakkında size bilgi vereceğiz.

İngiltere Zorunlu Eğitim Kaç Yıl?

İngiltere'deki zorunlu eğitim kaç yıl sürüyor? İngiltere'de zorunlu eğitim, 11 yaşına kadar 5 yıl sürmektedir. İngiltere'deki zorunlu eğitim, her çocuğun 5. yaşından 11. yaşına kadar okula gönderilmesini gerektiriyor. 5. yaşından 12. yaşına kadar zorunlu eğitim uygulanmaktadır.

İngiltere'de Zorunlu Eğitim Kaç Yıl Sürüyor?

İngiltere'de zorunlu eğitim kaç yıl sürüyor? İngiliz eğitim sistemi, zorunlu eğitimin yaş aralığının genellikle 5 ile 16 arasında değiştiğini göstermektedir. 16 yaşından sonra, İngiliz eğitim sisteminde, öğrencilerin devam etmesi veya eğitimi yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak çalışarak tamamlaması gerekmektedir.

İngiltere Zorunlu Eğitim Kaç Yıl Sürüyor?

İngiltere zorunlu eğitim kaç yıl sürüyor? İngiltere'deki zorunlu eğitim kaç yıl sürüyor, 6 yaşından 11 yaşına kadar 5 yıl sürmektedir. İngiltere’de, zorunlu eğitimin 5. yaşından 12. yaşına kadar uygulanması gerekmektedir. 12 yaşından 16 yaşına kadar, öğrenciler hala okula devam etmek zorundadırlar, ancak eğitimin yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak çalışarak tamamlanması gerekebilir.

Sonuç

Sonuç olarak, İngiltere'de zorunlu eğitim kaç yıl sürüyor, 6 yaşından 11 yaşına kadar 5 yıl sürmektedir. İngiltere’de, zorunlu eğitimin 5. yaşından 12. yaşına kadar uygulanması gerekmektedir. 12 yaşından 16 yaşına kadar, öğrenciler hala okula devam etmek zorundadırlar, ancak eğitimin yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak çalışarak tamamlanması gerekebilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)