iPhone 11 çıkartma nasıl yapılır

ayes

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,373
140
62
Merhaba arkadaşlar,

iPhone 11'imin arkasındaki kapağı çıkarmak için en iyi yöntemi bilmiyorum. Bu işlemi kişisel olarak gerçekleştirmek istiyorum, ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu konuda yardım edebilecek birisi olup olmadığını merak ediyorum. Lütfen yardım edebilecek herkese çok teşekkür ederim.

Bir arkadaşım, iPhone 11 komponentlerini çıkartmak için sözde birkaç yöntem olduğunu söyledi. Öncelikle, arka kapak ve kenar aksamını çıkarmak için küçük bir plastik kazıyı kullanmanız gerektiğini söyledi. Sonra, telefonu çıkartmak için çiftli bir kablo aracılığıyla bazı konnektörleri takmamız gerektiğini söyledi. Bunu nasıl yapacağımı merak ediyorum.

İPhone 11 arka kapağını çıkarmak için hangi yöntemi kullanmalıyım? Hangi aracılara veya araçlara ihtiyacım var? Nasıl bir işlem yapmam gerekiyor? Bu konuda yardım edebilecek herkese minnettar olurum.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
21,962
1,159
112
iPhone 11 Çıkartma Nasıl Yapılır?

iPhone 11'in kasa çıkartılması, arka kamera ve pilin değiştirilmesi veya onarılması gibi işlemler için gereklidir. iPhone 11'i kendi başınıza çıkarmak, herhangi bir hasara neden olmamak için güvenli bir yaklaşım olabilir. Bu makalede, iPhone 11'in nasıl çıkartılacağını adım adım göstereceğiz.

Gerekli Malzemeler

- iPhone 11
- Pentalobe vidası (5 torx)
- İnce ve orta şerit torx vidası
- Orta veya kalın şerit torx vidası
- Çelik üçgen
- İnce veya orta şerit plastik kapak açma aracı
- Temiz bir çalışma alanı

Ön Hazırlıklar

- İlk olarak, temiz bir çalışma alanı ayarlamalısınız.
- İşlem sırasında iPhone'unuzu kirletmemeye özen gösterin.
- Gerekli araçları toplayın.

iPhone 11 Kasasının Çıkartılması

1. Adım: iPhone 11'in arka kapağını kaldırmak için, arka kısmındaki iki Pentalobe vidasını kaldırın. Bu vidalar, bir Pentalobe vida anahtarıyla çok kolay çıkarılabilir.

2. Adım: Üçgen kapak açma aracıyla arka kapaktan birkaç cm derinlikte bir çentik oluşturun. Bu, kapaktan çıkarmak için bir giriş noktası sağlayacaktır.

3. Adım: Arka kapaktan arka kısmın üst ve alt taraflarındaki iki İnce Şerit Torx vidasını çıkartın.

4. Adım: Orta Şerit Torx vidasını kullanarak iPhone 11'in arka kısmındaki üçüncü vidasını çıkartın.

5. Adım: iPhone 11'in arka kısmını bir çelik üçgen yardımıyla kaldırın.

Sonuç

Bu şekilde, iPhone 11'in kasasını çıkarmak çok kolaydır. Siz de arka kısmını çıkartarak arka kamera ve pil değiştirmek veya onarım yapmak için iPhone 11'inizi kendiniz çıkarabilirsiniz. Bunu yaparken, hasar vermemeye ve arka kapaktan çıkarmayı kolaylaştırmak için tam olarak hangi araçların ve vidaların kullanılacağını unutmayın.