Kaldım viran ne demek

AsiKral

Üye
BaY
8 Nis 2023
1,282
118
7
Merhaba,
Kaldım viran ne demek? sorusunu soruyorum. İnsanlar arasında kulaktan kulağa yayılan bu konu hakkında bilgi sahibi olabilecek kimseler varsa, çok sevinirim. Konuyla ilgili duyduğum kadarıyla, bu sözcüklerin anlamı ortaya çıkmaya çalışılan herhangi bir durumu dağıtmak anlamına geliyor. Örneğin, bir arkadaşınızın sizden yardım isteyen bir arkadaşı olduğu durumda, o arkadaşınızı dağıtmayı düşünebilirsiniz. Buna benzer durumlarda, kaldım viran demek, olayları daha kötüye gitmeden kontrol altına almaya çalışmak olarak da algılanabilir.

Kendimce bu anlamın çevremdeki insanlardan aldığım bilgilerden yola çıkarak çıkardım ama gerçek anlamını öğrenmek için kesin bir kaynak arıyorum. Bu soru hakkında yardım edebilecek kimseler varsa, çok sevinirim. Lütfen bana kaldım viran ne demek? sorusuna cevap verin. Teşekkürler.

Daniel1336

Co-Admin
Yetkili
Co-Admin
BaY
4 Nis 2023
10,217
1,281
112
Kaldım Viran Ne Demek?

Kaldım viran kelimesi Türkçe'de çeşitli anlamlara gelmektedir. Bu kelime, bazen durumu değiştirmek için bir şey yapmak anlamında kullanılıyor; diğer zamanlarda ise, kötü durumda olmak anlamında kullanılıyor. Örnek olarak, sık sık kullanılan bir cümle “Kaldım viran ne yapacağım?” olabilir. Bu cümlede, kötü durumda olan kimsenin, ne yapacağını bilmeyecek kadar çaresiz olduğu kastedilmektedir.

Kaldım Viran Ne Anlama Gelir?

Kaldım viran kelimesi, Türkçe'deki köklerinden hareketle, “kötü durumda olmak” anlamına gelmektedir. Kelime, çoğunlukla, durumunu değiştirmek için bir şeyler yapamayacak kadar çaresiz bir durumda olmak anlamında kullanılır.

Kaldım Viran Ne Zaman Kullanılır?

Kaldım viran kelimesi, çoğunlukla kötü durumda ve çaresiz olan kişilerin kullandığı bir kelimedir. Bir kişi, kendi durumunu değiştirmek için yapabilecek hiçbir şey olmadığını düşündüğünde, “Kaldım viran ne yapacağım?” tarzında bir cümle kurabilir.

Kaldım Viran Hakkında Kullanılan Deyimler

Kaldım viran kelimesi, çoğunlukla kötü durumda ve çaresiz olan kişilerin kullandığı bir kelimedir. Bu kelime Türkçe'de çok sık kullanılan deyimler arasında yer alır. Örnek olarak, “Kaldım viran ne yapacağım?” veya “Kaldım viran ne yapabilirim?” tarzında ifadeler kullanılır.

Kaldım Viran Ne Demek Türk Halk Edebiyatında

Kaldım viran kelimesi, özellikle Türk halk edebiyatında sık sık kullanılır. Bu kelime, çoğunlukla çaresizlik ve kötü durumda olmak anlamında kullanılır. Örneğin, Türk halk edebiyatında, “Kaldım viran ne yapacağım?” tarzında cümleler kullanılır. Bu kelime, Türk halk edebiyatında, özellikle çaresizlik, kötü durumda olmak, zor durumda kalmak gibi durumları ifade etmek için kullanılır.

Sonuç

Kaldım viran kelimesi, Türkçe'de çeşitli anlamlara gelmektedir. Kelime, çoğunlukla durumu değiştirmek için bir şey yapmak ya da kötü durumda olmak anlamında kullanılır. Bu kelime, çoğunlukla çaresizlik ve kötü durumda olmak anlamında kullanılır. Türk halk edebiyatında, “Kaldım viran ne yapacağım?” tarzında cümleler kullanılır.

FikirleriM

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
10 Tem 2023
6,818
832
82
Kaldım viran ne demek, özellikle Türkçe'de kullanılan bir deyimdir. Bu deyim, bir kişinin aşağılanmış, zor durumda veya ümitsiz bir durumda olduğuna veya o konumun üstesinden gelmeyi zorlaştıracak bir durumda olduğuna işaret eder. Kaldım viran ne demek aslında bir kişinin çok zorlukla karşılaştığını anlatmak için kullanılan bir deyimdir. Bu deyim çoğu zaman hayatın zorlukları ile baş etmek zorunda olan bir kişinin durumunu anlatmak için kullanılır. Bu durumun üstesinden gelmek için yoğun bir çaba göstermek gerektiği anlamına da gelir.

susesi

Üye
BaYaN
22 Tem 2023
9,551
1,290
15
Kaldım viran, bir durumun tüm yönleriyle boş veya dolu olarak değerlendirilmesi anlamına gelir. Başka bir deyişle, kaldım viran durumunda bir kişi ya tamamen dolu ya da tamamen boş bir durumla karşı karşıya kalır. Örnek olarak, bir kişi için kaldım viran durumu, işinden ya da ilişkisinden tamamen memnun olmadığı, ancak değiştirmeyi de düşünmediği bir durumu anlatabilir. Bu durumda, kişi hem dolu hem de boş hissedebilir. Kişi, bu durumun getirdiği tüm avantaj ve dezavantajları göz önünde bulundurmak zorundadır. Sonuç olarak, kaldım viran durumu, bir durumun tamamen dolu ya da boş olmasından daha karmaşık ve zorlu bir durumdur.

DevoDestroyer

Üye
BaY
7 Ağu 2023
10,815
1,388
5
Kaldım viran, Türkçede bir özdeyiştir ve genellikle umutsuzluk ya da ümitsizlik durumunu anlatmak için kullanılır. Bu deyiş, daha çok "ölüm geldi, kaldım viran" şeklinde kullanılır. Bu özdeyiş, özetle, çok zor bir durumun içinde olunduğunda, yaşamın anlamsız hale geldiğini ve insanın bir kenara çekilip tüm kaygılarının ölümle sonuçlanacağını anlatır.

Kaldım viran sözü, Türkiye'nin tarihi boyunca hayatın her alanında kullanılmıştır. Bir özdeyiş olarak, insanların yaşamlarının her anında, ama özellikle de zorlu dönemlerde kullandıkları bir ifadedir. Örneğin, Türkiye'de çok sayıda savaşlar yaşandığında, insanlar kaldım viran sözünü kullanıyorlardı. Ayrıca, insanların ekonomik ya da sosyal başarısızlıklarının yaşandığı durumlarda da kullanılıyordu.

Kaldım viran sözü, aynı zamanda, insanların üzüntülerini ifade etmek için de kullanılır. Özellikle çok sevdiği birinin ölümü durumunda, insanlar bu sözü kullanarak, üzüntülerini ifade edebilirler.

Kaldım viran sözünün önemli bir diğer özelliği de, insanların durumlarının her ne kadar zor olsa da, ümitsizliğe kapılmadan mücadele etmeye devam etmelerini kendilerine hatırlatmasıdır. Bu söz, insanların, her ne kadar durumları zor olsa da, üzüntülerini harekete geçirip, daha iyi bir gelecek inşa etmeye çalışmalarını özendirir.

MerakliPanda

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
11,658
1,513
0
Kaldım viran, yaşanılan zorlukların çoğu zaman çok büyük olduğu anlamına gelmektedir. Kaldım viran, her şeyin kötüye gittiği anlamına gelmektedir. Bazen kötü durumların üstesinden gelebilmek için çok fazla güç ve çaba gerekebilir. Ancak, her zorluk ve kötü durum üstesinden gelinebilir. Zaman zaman üzücü durumlarla karşılaşmak zorunda kalırız ancak, kaldığımız yerden yeniden başlayarak, daha iyi değişimler yaratmak mümkündür. Böylelikle hayatımız yeniden canlanmış olur ve her şeye rağmen, zorlukların üstesinden gelebiliriz.

PaylasimPerisi

Üye
BaYaN
2 Ağu 2023
10,974
1,478
5
Kaldım viran, çok farklı anlamları olan bir deyimdir. Genel olarak, birisinin geçmişte bir şeyleri kaybettikleri, her şeyleri kaybettikleri anlamına gelir. Bu deyim aynı zamanda birinin zor durumda olduğu, hiçbir şeye sahip olmadığı anlamına da gelir. Bazen kullanılırken, birinin çoğu zamanlarını sıkıntılı bir şekilde geçirdiği anlamına da gelebilir. Kısaca, kaldım viran sözü, birinin hayatının kötü gittiğini, çoğu zamanlarının sıkıntılı bir şekilde geçtiğini ifade eder.

kadiristerse

Üye
BaY
10 Eyl 2023
12,495
678
5
Kaldım viran ne demek? Kaldım viran, bir kişinin zor durumda olduğu anlamına gelen bir deyimdir. Aslında, bu deyim, özellikle yoksullukla ilgili bir deyim olarak kullanılır. Kaldım viran, birinin maddi durumu çok kötü ve kıt olduğu anlamına gelir.

Kaldım viran, özellikle ülkemizde sık sık kullanılan bir deyimdir. Genellikle ülkemizde, kendisine güvenen ve güçlü olanlar, kendilerine güvenmeyen ve maddi zorluklar içinde olanları "kaldım viran" olarak adlandırırlar. Bu deyim, kısaca, çok zayıf olan ve çok zor durumda olan kişilere söylenir.

Kaldım viran deyiminin çoğu zaman kötü şeyleri ifade etmesi sebebiyle, her zaman pozitif bir anlam taşımaz. Bu deyimle, çoğu zaman kendisine güvenen kişilerin, kendisine güvenmeyenleri ayıplaması ya da onları aşağılaması amaçlanır. Bu nedenle, bu deyimin kullanımı her zaman çok mantıklı ve doğru olarak kabul edilmez.

Bununla birlikte, bu deyimin kullanımı aslında toplumsal durumların bir yansımasıdır. Kaldım viran deyiminin, toplumun yoksulluk ve eşitsizlik gibi sorunlarının bir ifadesi olduğu söylenebilir.

Kaldım viran deyiminin kullanımının ne kadar doğru olup olmadığı konusunda herkesin farklı görüşleri olabilir. Ancak, bu deyimin kullanımının arka planda toplumsal sorunların bir yansıması olduğu unutulmamalıdır.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,438
1,315
112
Kaldım viran, bir dil veya deyim olarak, çoğu zaman bireyin başarısızlık, çaresizlik veya umutsuzluk yaşadığı durumu ifade etmek için kullanılmaktadır. Bu durum, insanın herhangi bir hedefe ulaşmak için çabaladığı ve sonuç alamadığı anlamına gelir. Bu durum, bir kişinin hayatına bakış açısının değiştiği ve kendini çaresiz hissettiği zamanlar için de kullanılabilir. Kaldım viran deyimi, kişinin hayatında bazı zorluklarla karşı karşıya kaldığında kullanıldığı gibi, kişinin çalışmalarının veya projelerinin başarısız olduğunda da kullanılabilir. Kaldım viran, genellikle bir kişinin hayattaki başarısızlıklarının çoğu zaman kendisine yüklediği üzüntüyü betimlemek için kullanılır.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
22,438
1,315
112
Kaldım viran anlamı olarak, güçsüz ve çaresiz hissetme durumudur. Bu durum genellikle çevresel etkenlerin, özellikle de sosyal etkenlerin neden olduğu bir durumdur. İnsanlar bu durumun içine düştüklerinde, herhangi bir çözümün olmadığını, hayatın çıkmaz sokaklarına takıldıklarını hissederler. Kaldım viran durumunda, insanlar hayatının yönünü değiştirmek için karar vermeyi ve yeni olanaklar aramayı düşünürler. Ancak, bu duruma girmekten çıkmanın çok zor olduğu unutulmamalıdır.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
21,847
1,247
112
Kaldım Viran ne demek, sözcük olarak kalıtsal, sürekli veya düzenli olarak devam eden bir durumu ifade eder. Anlam olarak, bir işin bitirilmemiş hali, bir durumun kötüye gitmesi, ya da bir şeyin sürekli devam etmesi gibi durumları anlatmaktadır. Örnek olarak, araba kullanımına alışık olan bir kişi, araçların nasıl kullanılacağını unutması durumunda "Kaldım Viran" der. Bu durum, kişinin araba kullanma becerisini kaybetmiş olduğunu, arabanın kontrolünün tamamen kaybolduğunu anlatır. Aynı şekilde, ekonomik ve sosyal olarak kötüye giden durumlar da "Kaldım Viran" olarak adlandırılır.

SeSSiZBeKCi

Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,306
111
17
Kaldım viran ne demek? Kaldım viran; çoğunlukla dilimizde söylenen bir sözcük olarak kullanılmaktadır. Bu sözcük, kişinin yalnız kaldığını veya çok zor durumda olduğunu ifade etmek için kullanılır. Özellikle sosyal ortamların, arkadaşların veya aile üyelerinin olmadığı zamanlarda, kaldım viran sözünü sıkça kullanırız.

Kaldım viran sözünün etimolojisi ise çok eski zamanlara kadar uzanmaktadır. Eski Türkçe kelimelerinden oluşan bu sözcük, "kal" ve "dım" sözcüklerinin birleşiminden oluşmuştur. "Kal" sözcüğü kişinin yalnız kaldığını ifade ederken, "dım" sözcüğü ise kişinin çok zor durumda olduğunu belirtir. Bu iki sözcük birleştirildiğinde, "kaldım viran" sözünün oluştuğu söylenebilir.

Kaldım viran sözünün kullanımı, çoğunlukla sözlü dil olarak kullanılmaktadır. Bu sözü kullanmak, kişinin yalnız kaldığını veya çok zor durumda olduğunu ifade etmek için kullanılır. Kaldım viran sözünün kullanımı, kişinin kendisini anlatma veya anlatmak istediği şeyleri daha anlaşılır hale getirme amacıyla kullanılır.

Kaldım viran sözünün kullanımının yanı sıra, bu sözün anlamının da özellikle çocuklar arasında sıkça anlaşıldığı ve kullanıldığı görülmektedir. Çocuklar arasında kaldım viran sözünün kullanımı, kişinin yalnız kaldığını veya çok zor durumda olduğunu ifade etmek için kullanılan bir sözcük olarak kabul edilmektedir.

Kaldım viran sözünün, dilimizde söylenen ve çokça kullanılan bir sözcük olarak kabul edildiği söylenebilir. Bu sözcük, kişinin yalnız kaldığını veya çok zor durumda olduğunu ifade etmek amacıyla kullanılmaktadır. Bu sözün kullanımı, kişinin kendisini anlatma veya anlatmak istediği şeyleri daha anlaşılır hale getirme amacıyla da kullanılabilmektedir.

BezBebek

Üye
BaYaN
16 Ağu 2023
10,789
483
5
Kaldım viran ne demek, çoğu kişi tarafından sorgulanan bir sorudur. Kaldım viran kelimesi çoğu zaman çevreye veya kişinin kendisine uygulanan olumsuz bir durumu ifade eder. Kaldım viran, genellikle kişinin çevresinde herhangi bir özelliği olmadığı, tüm potansiyellerini ve imkanlarını kullanmadığı veya kendi kişiliğinden yoksun olduğu anlamına gelir. Kaldım viran, kullanılan bir hikaye veya durumda, karakterlerin yaşadıkları ve karşılaştıkları olumsuzlukları ifade etmek için kullanılır. Kaldım viran, kişinin kendi içinde olumsuzluklar yaşadığını ifade eder. Peki, bu olumsuzluğu nasıl aşabiliriz?

Kaldım viran durumunu aşmak için, öncelikle kişinin farkındalığını arttırması gerekir. Kişinin kendi içindeki potansiyelleri keşfetmesi ve bunlara güvenmesi, onu olumsuz durumdan çıkarmaya yardımcı olacaktır. Kişinin kendisine olan güvenini arttırması, olumlu düşüncelerinin gelişmesine ve olumsuzlukları aşmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda, kişinin çevresindeki insanlarla olan iletişimini geliştirmesi ve farklı insanların bakış açılarını öğrenmesi, kendisine olan farkındalığını arttıracak ve olumsuzlukları aşmaya yardımcı olacaktır.

Sonuç olarak, kaldım viran ne demek konusunda, kişinin kendi farkındalığını arttırması ve olumsuzlukları aşmak için çevresindeki insanlarla olan iletişimini geliştirmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Bu sayede, kişi kendi potansiyellerini keşfeder ve olumsuz durumdan çıkar.

Elif

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
300
0
0
Baslik: "Kaldim Viran Ne Demek?"

Adim 1: Tanim ve Köken

"Kaldim viran ne demek?" basligi altinda merak edilen terimin tanimini ve kökenini açiklamak önemlidir. "Kaldim viran" deyimi, Türkçe dilinde siklikla kullanilan bir deyimdir. "Viran" kelimesi, bir seyin harap olmus, yikik dökük hâlde oldugunu ifade eder. "Kalmak" ise yerinde durmak, bir seyin içinde bulunmak anlamina gelir. Dolayisiyla "kaldim viran" ifadesi, bir yerin veya durumun içinde bulunmanin, o yerin yikik dökük, harap olmus bir halde olmasi durumunu anlatir. Bu deyim genellikle duygusal bir baglamda kullanilir ve kisinin içinde bulundugu durumun kötü, umutsuz veya çaresiz oldugunu ifade eder.

Adim 2: Deyimin Kullanim Alanlari

"Kaldim viran ne demek?" sorusuyla ilgilenenlerin deyimin kullanim alanlarini anlamalari önemlidir. Bu deyim, genellikle duygusal veya fiziksel bir durumu ifade etmek için kullanilir. Örnegin, bir kisi iliskisini kaybettikten sonra duygusal olarak harap olmus bir hâlde hissediyorsa, "kaldim viran" ifadesini kullanabilir. Ayni sekilde, bir yerin savas veya dogal afet sonrasinda yikik dökük bir hâle gelmesi durumunda da bu deyim kullanilabilir.

Adim 3: Deyimin Kültürel ve Edebiyat Baglami

"Kaldim viran ne demek?" sorusunu cevaplamak için deyimin kültürel ve edebi baglamini incelemek gerekir. Türk edebiyatinda ve halk kültüründe sikça karsilasilan bu deyim, çesitli siirlerde, sarkilarda ve hikâyelerde kullanilmistir. Özellikle ask, ayrilik, hasret gibi temalari isleyen eserlerde "kaldim viran" ifadesine sikça rastlanir. Bu baglamda, deyimin derin bir duygusal yükü oldugu söylenebilir.

Adim 4: Deyimin Iletisimdeki Rolü

"Kaldim viran ne demek?" sorusunun cevabi, deyimin iletisimdeki rolünü anlamakla da ilgilidir. Bu deyim, duygulari ifade etmek veya bir durumu açiklamak için etkili bir araçtir. Özellikle duygusal anlamda yogun bir durumu ifade etmek isteyen kisiler, bu deyimi kullanarak duygularini daha iyi ifade edebilirler. Ayrica, bu deyim kullanilarak anlatilan bir hikâye veya durum, dinleyici veya okuyucuda derin bir etki birakabilir.

Adim 5: Deyimin Islevi ve Anlam Derinligi

"Kaldim viran ne demek?" sorusu, deyimin islevini ve anlam derinligini anlamak için de önemlidir. Bu deyim, sadece bir yerin fiziksel olarak harap olmus olmasini degil, ayni zamanda bir kisinin duygusal olarak içsel bir yikima ugramis olmasini da ifade eder. Dolayisiyla, kullanildigi baglama göre farkli anlamlar kazanabilir ve derin duygusal katmanlar tasiyabilir.

Adim 6: Sonuç ve SSS

"Kaldim viran ne demek?" sorusunun cevabi, bu deyimin Türkçe dilindeki önemini ve kullanimini açiklamaktadir. Bu deyim, duygusal ve fiziksel yikimi ifade etmek için kullanilan etkili bir ifadedir. Kültürel ve edebi baglamda da önemli bir yere sahiptir ve Türk edebiyatinda sikça karsilasilir. Iletisimde duygulari ifade etmek veya bir durumu açiklamak için kullanilan bu deyim, derin anlam katmanlariyla doludur.

SSS (Sikça Sorulan Sorular):

1. "Kaldim viran" ifadesi nerede kullanilir?
Bu ifade genellikle duygusal veya fiziksel bir yikimi ifade etmek için kullanilir. Örnegin, iliski sonrasi duygusal olarak harap olmus bir hâlde hisseden biri "kaldim viran" ifadesini kullanabilir.

2. Bu deyimin kültürel ve edebi baglami nedir?
"Kaldim viran" ifadesi, Türk edebiyatinda ve halk kültüründe sikça karsilasilan bir deyimdir. Ask, ayrilik, hasret gibi temalari isleyen eserlerde sikça kullanilir.

3. Bu deyimin iletisimdeki rolü nedir?
Bu deyim, duygulari ifade etmek veya bir durumu açiklamak için etkili bir araçtir. Kullanildigi baglama göre farkli anlamlar kazanabilir ve derin duygusal katmanlar tasiyabilir.

Cemile

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
292
0
0
Kaldım Viran, bir kişinin psikolojik durumunu ifade etmek için kullanılan bir deyimdir. Bu deyim, kişinin çok yorgun ve umutsuz olduğunu anlatmak için kullanılır. Genellikle, kişinin hayatında birçok olumsuzlukla karşı karşıya kaldığı ve başa çıkamadığı durumlarda kullanılır. Bu durumda kişi, içerisinde bulunduğu durumdan çok bunalmış, bitkin ve çözümünü bulamamış olabilir. Kaldım Viran deyimi, kişinin ümitsizliğini ifade etmek için kullanılan bir deyimdir.

LegendSword

Moderator
Moderator
BaYaN
23 Mar 2024
1,767
0
0
"Kaldım viran" ifadesi, Türkçe'de kullanılan bir deyimdir ve genellikle bir yerin harap, yıkık, bakımsız veya terk edilmiş olduğunu ifade etmek için kullanılır. Örneğin, "Evimiz kaldım viran durumda" ifadesiyle kişi, evlerinin bakımsız veya yıkık bir durumda olduğunu anlatır. Bu ifade, genellikle duygusal bir anlam içerir ve kişinin içinde bulunduğu durumu veya hissi ifade etmek için kullanılır.

Leman

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
302
0
0
Kaldım viran ne demek? Kaldım viran, Türkçe'de durumun ciddi bir şekilde düşmüş olan bir kişi için kullanılan bir sözcük olarak kullanılır. Bu sözcük, kişinin hayatının kötüye gittiğini veya kişinin başının belaya girdiğini anlatmak için kullanılır. Kaldım viran sözcüğü, kendini çok kötü hissettiği, her şeyi kaybettiği ve neredeyse kara kara düşündüğü zamanlarda kullanılır. Kaldım viran ifadesi, çok kötü bir durumda olduğunu ve çok büyük bir çaresizlik hissettiğini anlatmak için kullanılır. Özellikle Türkçe konuşan ülkelerde sıkça kullanılan bu sözcük, genellikle sözcükteki 'viran' kelimesinin anlamından gelir. 'Viran' kelimesi, çöldeki bir tarlaya benzetilerek kullanılır. Yani, 'kaldım viran' sözcüğü, kişinin durumunun çok kötü olduğunu anlatmak için kullanılır.

Idil

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
277
0
0
Kaldım viran, Türkçe'de boş, çöl gibi bir anlam taşıyan bir deyimdir. Bu deyim kişinin çok üzgün, çaresiz ya da hüzünlü olduğunu vurgulamak için kullanılır. Bir kişinin kaldım viran olduğunu söylediğinde, onun çok üzgün olduğu anlaşılır. Kaldım viran ifadesi, bir kişinin her şeye rağmen çaresizlik içinde olduğunu ifade eder. Bu durum, kişinin çaresizliği, üzüntüsü ve hüznünün çok derin olduğunu gösterir. Kaldım viran ifadesi, özellikle hayal kırıklıkları ya da iç dünyasında yaşadığı çöküşlerle ilgili olarak kullanılır. Bu durum, genel olarak duygusal zorlukları vurgulamak için kullanılır.

MaviGozluAli

Yeni Üye
BaY
13 Ağu 2023
10,485
517
0
Kaldım viran ne demek anlamı olarak, herşeyi kaybettiğimiz, her şeye zorlukla meydan gelmeye çalıştığımız, tüm çabalarımıza rağmen başarısız olduğumuz ve her şeyin ters gittiği, beklenmedik bir durum ve durumda olmaktır. Kaldım viran ifadesi, neredeyse her şeyi kaybetmiş olduğumuza ve hayatımızda inişlerin olduğu zamanları ima eder.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)