Kapalı CELSE ne demek

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
23,907
1,159
112
Kapalı CELSE, CELSE'nin (Computer-Evaluated Language Structures for Education) kapalı bir versiyonudur. Bu bilgisayara dayalı dil eğitim uygulaması, öğrencilere kendi dil becerilerini geliştirme fırsatı sunar. Öğrenciler, cümlelerin anlamını ve öğrenilmesi gereken dil bilgisini anlamaya yardımcı olan dil işlemleri ile desteklenmiş çalışma alanları aracılığıyla çalışırlar. Öğrenciler, kendileri için uygun olan seviyeye göre çalışabilirler. Sistem, öğrencilerin öğrendiklerini tekrar etmelerini kolaylaştırmak için öğrencilere özel olarak tasarlanmış özel dil çalışma alanları sağlar. Dil eğitim programları, öğrencilerin konuşma, yazma, okuma ve dinleme becerilerini geliştirmelerini sağlar. Kapalı CELSE, kullanıcıların öğrenme sürecinde önceden belirlenmiş hedefleri yakalamalarına yardımcı olur. Bu, öğrencilerin öğrendiklerini sınamak ve başarılarını izlemek için kullanılabilir. Diğer eğitim uygulamalarından farklı olarak, sistem öğrencilerin öğrenme sürecini ölçmek ve onların becerilerini geliştirmek için yararlıdır. Bu program, öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda öğretmenlerin öğrencilerin ilerlemesini izlemelerine de yardımcı olur.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)