Merhaba! İnternette karışık meyve kompostosu nasıl yapılır hakkında bilgi edinmek istiyorum. Meyve kompostosunu evde nasıl hazırlayabileceğimi öğrenmek istiyorum. Meyvelerin ne kadar süre ile karıştırılması gerektiğini ve ne zaman kullanılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Ayrıca, kompostonun kokusunu nasıl azaltabileceğimi ve kompostodan elde edilecek ürünlerin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.
Herhangi bir yardım alabileceğimden emin değilim ancak bu konuda bilgi sahibi olan herhangi birini duyabilecek olursam çok memnun olurum. Bu konuda herhangi bir tecrübeleri olan, veya bilgileri olan kimse varsa, lütfen bana yardım eder misiniz? Bunu öğrenmek için herhangi bir araç veya kaynak kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.
Herhangi bir yardım alabileceğimden emin değilim ancak bu konuda bilgi sahibi olan herhangi birini duyabilecek olursam çok memnun olurum. Bu konuda herhangi bir tecrübeleri olan, veya bilgileri olan kimse varsa, lütfen bana yardım eder misiniz? Bunu öğrenmek için herhangi bir araç veya kaynak kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.