Kışa girerken bahçeye ne ekilir

Esrarengiz

Tanınmış Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,315
97
47
Merhaba,

Kışa girerken bahçeye ne ekilir? sorusunu sormak istiyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve bu kış bahçeme ekilecek bitkileri seçmek istiyorum. Bahçemin çok küçük olmasından dolayı, bahçeme ne eklemem gerektiğine karar vermekte zorlanıyorum.

Kışın bahçeme eklenebilecek meyve, sebze ve çiçekler hakkında fikirlerinizi, bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız? Lütfen bana özellikle kışın kurak ve soğuk hava koşullarına dayanıklı bitkilerden söz edin.

Özellikle kışın çok sıkıntı çeken bitkiler hakkında bilgim yok, bu nedenle yardımınıza ihtiyacım var. Kışa girerken bahçeme ekleyebileceğim bitkiler hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Kışa Girerken Bahçeye Ne Ekilir?

Kış mevsimi, ülkemizde oldukça sert geçmektedir. Bu mevsimde bahçenizi nasıl düzenleyeceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu makalede, kış mevsiminde bahçeye ne ekilmesi gerektiği hakkında detaylı bilgiler verilecektir.

Kış mevsiminde, bahçenizi çiçeklerle, ağaçlarla ve yabani bitkilerle süslemek isteyebilirsiniz. Ancak, kış mevsiminde ekilecek çiçeklerin çeşidi oldukça sınırlıdır. Bu nedenle, bahçenizi güzelleştirmek için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır.

Kışa Uygun Çiçekler

Kış mevsiminde ekilebilecek en popüler çiçekler, kış çiçeği, kandil papatyası, kış karanfili, anemon, kış gülü ve papatya'dır. Bunların hepsi, kışın kötü hava koşullarına dayanıklı ve kolay bakım gerektiren bitkilerdir.

Kışa Uygun Ağaçlar

Kış mevsiminde bahçenize çeşitli ağaçlar ekleyebilirsiniz. Bunlar arasında, kış mevsiminde en çok kullanılan ağaçlar, limon ağacı, meşe ağacı, badem ağacı, çam ağacı ve kayın ağacıdır. Bunların hepsi, kışın kötü hava koşullarına dayanıklı ve kolay bakım gerektiren bitkilerdir.

Kışa Uygun Yabani Bitkiler

Kış mevsiminde bahçenize çeşitli yabani bitkiler ekleyebilirsiniz. Bunlar arasında, kış mevsiminde en çok kullanılan yabani bitkiler, papatya, çam, meşe, ıhlamur ve kestane ağacıdır. Bunların hepsi, kışın kötü hava koşullarına dayanıklı ve kolay bakım gerektiren bitkilerdir.

Kış mevsiminde bahçeye ekilecek bitkiler, çiçekler, ağaçlar ve yabani bitkiler arasından seçim yaparak bahçenizi güzelleştirebilirsiniz. Bahçenize ekleyeceğiniz bitkilerin kış mevsimine uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Bu sayede, kış mevsiminde bahçenizi güzelleştirmeye çalışırken, bahçenizin zarar görmemesi için gerekli önlemleri alırsınız.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü