Kova kadını sekste hangi pozisyonu sever

BeyinHucreleri

Tanınmış Üye
BaY
2 Nis 2023
1,278
98
47
Merhaba herkese!
Ben bir Kova kadını olarak sekste hangi pozisyonu severim sorusunu paylaşmak istiyorum. Biraz düşününce bu konuda çok fikrim var, ama genel olarak kendi içgüdülerime göre hareket ediyorum. Özellikle Kova burcu diğerlerine göre çok daha hassas ve kararlı. Bana özgürlük ve hisleri deneyimlemek konusunda çok önemli.

Bu yüzden güvenli ve yakın bir şekilde sevişmek istiyorum. Aynı zamanda arzularımın en derinlerine inerek hareket etmeyi de severim. Yani karşımdaki kişinin içindeki o ateşi yakıp canlandırmayı severim. Bu nedenle daha açık ve farklı pozisyonları denemeyi seviyorum. Özellikle klasik doggy style veya cowgirl pozisyonu sıklıkla tercih ettiğim pozisyonlar arasında.

Size bu konuda tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum. Bir Kova kadını olarak benim sevdiğim pozisyonları denemek size de faydalı olabilir. Belki de yaratıcılıkla kendi özel pozisyonlarınızı oluşturabilirsiniz. Her ne kadar sıklıkla benim sevdiğim pozisyonları tercih ettiğimi söyleyebilirsem de, seksin her zaman daha heyecan verici ve çekici hale gelmesi için özgürce denemeler yapmak çok önemlidir.

Forum üyelerinin benim için çok önemli tavsiyelerde bulunmalarını isteyerek konuyu açıyorum. Size konu hakkında yardım etmeye çalışacağım. Seksin ne kadar keyifli ve çekici olacağını birlikte öğrenebiliriz.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
22,101
1,159
112
Kova Kadını Sekste Hangi Pozisyonu Sever?

Kova kadınının seks hayatında hangi pozisyonu sever olduğu merak ediliyor. Kova kadınının seksi sevdiği ve herhangi bir pozisyonu sevmediği söylenemez. Her kova kadınının seks hayatında farklı pozisyonları sevdiği gerçeğiyle karşı karşıyayız. Kova kadınının seks hayatındaki pozisyonlarının önemli noktalarını aşağıdaki maddelerde sizlere açıklayacağız.

Kova Kadınının Seks Hayatındaki Pozisyonları

1. Göğüsleri Öne Doğru Pozisyonu: Bu pozisyon kova kadınının seks hayatı için en iyi pozisyon olarak görülür. Bu pozisyonda kova kadınının göğsü öne doğru uzatılır ve partneri de karşı tarafa karşı konumlanır. Bu pozisyonda partnerin kova kadınının iç çekimini hissetmesi mümkündür.

2. Göbek Pozisyonu: Bu pozisyon kova kadınının seks hayatında popüler olan bir pozisyondur. Bu pozisyon kova kadınının göbeğinin öne çıkmasını sağlayarak partnerin beden üzerindeki uyarıları artırmaktadır. Bu pozisyon partnerin kova kadınının vücudu üzerindeki kaslarının kontrolünü sağlamasını sağlar.

3. Sürüklenme Pozisyonu: Bu pozisyon kova kadınının seks hayatında çok popülerdir ve partnerin hareketlerini kontrol etmesine izin verir. Sürüklenme pozisyonunda kova kadınının partneri üzerinde hareket etmesine izin verilir ve bu sayede partnerin kova kadınının vücudu üzerindeki kaslarının kontrolünü sağlaması mümkündür.

4. Kendi Kontrolü Pozisyonu: Bu pozisyon kova kadınının seks hayatında çok popülerdir ve partnerin hareketlerini kontrol etmesini sağlar. Bu pozisyon kova kadınının kendi kontrolünü sağlamasına izin verir. Bu pozisyonda kova kadınının partnerinin hareketlerini daha iyi kontrol etmesi mümkündür.

5. Yüzüstü Pozisyonu: Bu pozisyon kova kadınının seks hayatında çok popülerdir. Bu pozisyon kova kadınının partnerinin vücudu üzerindeki kaslarının kontrolünü sağlamasını sağlar. Bu pozisyon partnerin hareketlerini kontrol etmesini ve beden üzerindeki uyarıları artırmasını sağlar.

Kova kadını seks hayatındaki pozisyonlarının önemli noktalarını öğrendik. Her kova kadınının farklı pozisyonları sevdiği gerçeği çok açık. Kova kadınının seks hayatında hangi pozisyonu sever olduğunu ancak sizin partnerinizle birlikte zaman geçirip fark edebilirsiniz.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)