Londra yazın kaç derece

UykuluDunya

Yeni Üye
BaYaN
7 Nis 2023
1,285
119
0
Merhaba,

Londra yazın kaç derece olduğu konusunda biraz kafamda soru işaretleri var. Özellikle son aylarda hava koşullarının oldukça farklı olduğunu gözlemledim ve bu konu hakkında merak ettim. Daha önce Londra'da yaz aylarında sıcaklıkların ne kadar yüksek olabileceğini öğrenmek istiyorum. Herhangi bir kaynaktan, özellikle Londra'da yaşayanlardan bu konuda bilgi almak istiyorum. Londra'da yaz aylarında ortalama sıcaklıklar ne kadar olur? Yaz aylarında hava koşullarının nasıl olduğu hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum.

Bu konuda herhangi bir öneriniz varsa, çok sevinirim. Londra yazın kaç derece olduğu hakkında yardımcı olmanızı çok takdir ederim.

Teşekkürler.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
22,398
1,256
112
Londra Yazın Kaç Derece?

Londra, Avrupa'nın en büyük ve en çok bilinen şehirlerinden biridir. Londra her mevsim farklı iklim koşullarına sahiptir. Yaz mevsimi, daha sıcak ve nemli havaların hakim olduğu mevsimdir. Londra yazlarının ortalama sıcaklığı 18-20 derece arasında olmaktadır.

Londra Yaz Mevsiminde Ne Giyilir?

Londra yaz mevsiminde, günlük hayat için rahat ve serin giyim tercih edilir. Rahat kot pantolonlar, shorts ve t-shirtler, yanı sıra yün gömlekler ve kazaklar güneşli günlerde rahatlık sağlayacaktır. Ayrıca, güneşe maruz kalma riski olan alanlara gidildiğinde, güneşten koruyucu kremler kullanılmalıdır.

Londra Yaz Mevsiminde Yapılacak Aktiviteler

Londra yaz mevsiminde, şehirde ve civardaki bölgelerde birçok aktivite yapılabilir. Örneğin, Hyde Park'da yürüyüş yapmak, dört temel kraliyet bahçesinden birinde kitap okumak, Piccadilly veya Trafalgar Meydanı'nda gezinti, kanalların kenarında oturmak, Londra'nın yüzlerce müzesini ve galerisini ziyaret etmek, Tower Bridge'in manzarasının tadını çıkarmak veya Londra'ya yakın olan koy ve plajlarda deniz tatili yapmak mümkündür.

Londra Yazın Çok Sıcak Olmaması İçin Ne Yapılmalı?

Londra yazın çok sıcak olmaması için, evinizin ısıtma ve soğutma sistemlerini doğru ayarlamanız gerekir. Ayrıca, evinizi güneş ışınlarından koruyun ve bahçe ağaçlarını kullanarak güneşten korumaya çalışın. Güneşin altında uzun süre kalmamaya çalışın ve gün içerisinde bol miktarda su içmeye çalışın.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)