Macbook çarpı nasıl yapılır

mahkum

Tanınmış Üye
BaY
9 May 2021
1,423
116
62
Merhaba,

Macbook çarpısının nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum. Macbook'umu çarpıya çevirmek için hangi adımları takip etmem gerekiyor? Bir an önce bu konuda yardım almak istiyorum, çünkü bu işlemi yapmam gerekiyor. Çok zamanım yok ve bu konuda profesyonel destek istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar lütfen cevap verin. Önerilerinizi çok önemsiyorum.

Teşekkürler.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Macbook Çarpısı Nasıl Yapılır?

Herkes Macbook'unun sahip olmaktan keyif alıyor, ancak herkesin kullanımının kolaylığının dışında, Macbook çarpısının nasıl yapılacağını bilmek de önemlidir. Macbook çarpısı, klavye kullanırken klavye tuşlarının klavyedeki pozisyonlarını değiştirmek için kullanılan bir özelliktir. Bu basit adım adım prosedürü Macbook çarpısının nasıl yapılacağını anlatacaktır.

Macbook Çarpısı İçin Gerekenler

Macbook çarpısını yapmak için gereken tek şey, klavyenin üstünde bulunan çarpı tuşunu bulmaktır. Çarpı tuşu, klavyenin sağ tarafındaki sağ alt köşesinde bulunur ve standart olarak, 'Fn' tuşu ile birlikte kullanılır.

Macbook Çarpısını Yapmak

Macbook çarpısını yapmak çok basit ve kolaydır. İlk olarak, Fn ve çarpı tuşunu birlikte basın ve tutun. Ardından, klavye tuşlarının tümüne basılacak şekilde aşağı veya yukarı hareket ettirin. Bunu yaptığınızda, tuşların pozisyonu değişecektir. Macbook çarpısının tamamlandığını göreceksiniz.

Sonuç

Macbook çarpısını yapmak, sadece klavye tuşlarının pozisyonunu değiştirmek için kullanılan basit bir prosedür. Fn ve çarpı tuşunu aynı anda basın ve tutun ve ardından klavye tuşlarının tümüne aynı anda basın ve hareket ettirin. Macbook çarpısının tamamlandığını göreceksiniz. Umarım bu makale, Macbook çarpısının nasıl yapılacağını anlamanıza yardımcı olmuştur.