metropol avm spor salonu

AtarliGenc

Yeni Üye
BaY
8 Nis 2023
1,328
127
2
Merhaba,

Metropol AVM Spor Salonu ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Bu spor salonunda ne tür ekipmanlar mevcut? Aktiviteler nelerdir? Spor salonunda kullanabileceğim ücretli ya da ücretsiz çalışma programları var mı? Eğer varsa, bu programlara katılmak için ne gibi ücretler ödüyorum? Spor salonu hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Herhangi bir tecrübeniz varsa, lütfen paylaşın. Bana çok yardımcı olacaktır. Teşekkürler.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
23,279
1,256
112
Metropol AVM Spor Salonu Hakkında Kapsamlı Makale

Metropol AVM Spor Salonu, Ankara'da yer alan alışveriş merkezinde bulunan ücretsiz spor salonudur. Tüm spor seçenekleriyle, çeşitli alanlarda profesyonel hizmet veren bu ücretsiz spor salonu, hafta içi günlerde 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Metropol AVM Spor Salonu'nda Neler Bulunur?

Metropol AVM Spor Salonu, çeşitli spor alanlarının yanı sıra, güzellik salonu, berber, jimnastik salonu, sauna, havuz, masaj salonu, spor malzemeleri satışı, koşu bandı, bisiklet, çim sahaları gibi alanları da barındırmaktadır. Salon, cilt bakımı, saç bakımı, masaj, vücut şekillendirme, güneş banyosu ve solarium gibi çeşitli hizmetler de sunmaktadır.

Metropol AVM Spor Salonu'nun Özellikleri

Metropol AVM Spor Salonu, kullanıcılara profesyonel bir hizmet sunmakta ve bu hizmetlerin her biri için ücret almaktadır. Salonun yanı sıra, çeşitli alanlarda dersler verilmekte, çeşitli egzersiz programları sunulmakta ve çeşitli fitness salonu ekipmanları da bulunmaktadır. ayrıca, salon aynı zamanda fitness bilgisi ve bilgi paylaşımı için eğitim de sunmaktadır.

Metropol AVM Spor Salonu'nun Fiyatları

Metropol AVM Spor Salonu, çeşitli fiyat seçenekleri ile kullanıcılara hizmet vermektedir. Örneğin, günlük üyelikler için 10 TL, haftalık üyelikler için 40 TL, aylık üyelikler için 100 TL ve yıllık üyelikler için 800 TL ücret alınmaktadır.

Metropol AVM Spor Salonu Hakkında Özet

Metropol AVM Spor Salonu, Ankara'da bulunan alışveriş merkezinde bulunan ücretsiz spor salonudur. Salon, çeşitli alanlarda profesyonel hizmet veren ve hafta içi günlerde 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermekte olan bir spor salonudur. Salon, çeşitli spor alanlarının yanı sıra, güzellik salonu, berber, jimnastik salonu, sauna, havuz, masaj salonu, spor malzemeleri satışı, koşu bandı, bisiklet, çim sahaları gibi alanları da barındırmaktadır. Salon, cilt bakımı, saç bakımı, masaj, vücut şekillendirme, güneş banyosu ve solarium gibi çeşitli hizmetler de sunmaktadır. Metropol AVM Spor Salonu, kullanıcılara profesyonel bir hizmet sunmakta ve bu hizmetlerin her biri için farklı ücretler almaktadır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)