Nevlin ne demek

Bilgin

Tanınmış Üye
BaY
18 Eki 2020
1,430
148
62
Merhaba,

Nevlin ne demek? sorusunu sormak istiyorum. Nevlin kelimesinin ne anlama geldiğini ve hangi dilde kullanıldığını bilmiyorum. İngilizce, Türkçe veya diğer dillerde ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum. Ne anlama geldiğini ve nerede kullanıldığını bana açıklayabilir misiniz? Lütfen bana yardım edin.

Nevlin, Arapça, Farsça ve Fars-Türkçe dillerinde kullanılan bir kelime. Kelimenin anlamı 'öğrenme', 'öğrenmek', 'öğretme' ve 'öğretmek' anlamlarına gelmektedir. Kelime, Arapça ve Farsça'da mezhep ve tarikatların öğretileri hakkında konuşma ve kaleme alma deneyiminden türetilmiştir.

Kelime, Arapça ve Farsça dillerinde özellikle müritlerin imamlarının veya tarikat liderlerinin öğretilerini öğrenmek ve kaleme almak için kullanılıyor. Nevlin, öğrenme ve öğretme sürecinin içinde kullanılan bir kelime olarak da önemlidir.

Bu kelime, İslami öğretilere uygun olarak hareket eden ve öğrenmeye açık olan öğrenciler için önemli bir terimdir. Nevlin, öğrencilerin dersleri öğrenmek ve öğretmek için gösterdikleri uzun süreçte önemli bir kavram olarak karşımıza çıkar.

Bu kelime, öğrencilerin öğretileri çok iyi anlamaları ve öğrenebilmeleri için önemli bir kavramdır. Nevlin, öğrencinin öğrenme sürecini desteklemek için kullanılan bir kelimedir.

Umarım bu bilgiler size yardımcı oldu. İngilizce ve diğer dillerde ne anlama geldiğini ve nerede kullanıldığını öğrenmek istediğiniz için bu yanıtı vermeye çalıştım. Eğer hala sorularınız varsa, lütfen bunları sormaktan çekinmeyin.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
21,830
1,247
112
Nevlin Ne Demek?

Nevlin, İngilizce'de ‘üretmek, üretim yapmak’ anlamına gelen bir sözcük. Sözcüğün kökeni Yunanca'daki ‘nevleo’ ya da ‘nevle’ sözcüğünden gelmektedir. Nevleo, üretim, inşaat, yaratma ve üretim anlamlarına gelir.

Nevlinin Kullanımı

Nevlin, çoğu durumda, üretim, üretim süreci veya herhangi bir ürünün üretiminden söz ederken kullanılır. Nevlin, bir ürünün üretim sürecinde, teknik açıdan, mühendislik açıdan veya üretim açıdan ne kadar önemli olduğunu ifade etmek için kullanılır.

Nevlinin Örnek Kullanımı

“Bu ürünü nevlin çok kritik bir aşamada. Mühendisler, üretim sürecinde çok hassas olmalı ve her şeyi detaylı olarak gözden geçirmelidir.”

“Bu ürünün nevlini çok önemli. Üretim sürecinde, üretimin her aşamasının önemi büyük.

aKiNCi

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
669
80
0
Nevlin, İnternet üzerinden insanların birbirleriyle iletişim kurmak için kullanılan bir platformdur. Forum siteleri, kullanıcılarının deneyimlerini ve görüşlerini paylaşabilecekleri, aralarında tartışabilecekleri ve konuşabilecekleri etkileşimli mecralardır. Forum sitelerinde, konular hakkında tartışma başlatmak, sorulara cevaplar vermek ve paylaşım yapmak mümkündür. Nevlin, forum sitelerinde kullanıcıların konular hakkında konuşmalarını, alışverişlerini ve tartışmalarını daha basit, kolay ve daha fazla kişiye ulaşabilecek şekilde yönetmelerini sağlayan bir platformdur.

FikirDeryasi

Yeni Üye
BaYaN
5 Ağu 2023
2,705
298
0
Nevlin, bir web sitesi veya web uygulamasının kullanıcılarının içeriğe erişimini kontrol etmek için kullanılan yetkilendirme sistemidir. Nevlin, kullanıcıların web sitesine erişimini kısıtlamak için çeşitli güvenlik kontrolleri uygular. Kullanıcıların yetkilendirilmesi, kayıt olması ve giriş yapması gibi yetkilendirme işlemleri Nevlin tarafından yönetilir. Bir web sitesinin veya uygulamasının güvenliğini sağlamak için, Nevlin ile doğrulama, kimlik doğrulama, bilgi doğrulama gibi süreçleri kullanmak önemlidir. Nevlin, kullanıcıların web sitesine veya uygulamasına güvenli bir şekilde erişmesini sağlamak için kullanılabilecek en etkili yöntemlerden biridir.

shitlembik

Üye
BaYaN
22 Ağu 2023
14,124
1,859
5
Nevlin, özellikle çevrimiçi öğrenme ortamlarında kullanılan bir etkin öğrenme tekniğidir. Tekniğin adı birleştirilmiş kelimelerden oluşur ve “Not Etme, Özetleme, Video İzleme ve İnceleme” anlamına gelir. Bu teknik, öğrencilerin her bir dersi anlayabilecekleri ve hatırlayabilecekleri şekilde özetlemesini ve öğretilen konuların anlaşılmasına yardımcı olur.

Nevlin, öğrencinin konuları özetlemeden önce, konuyu anlamasını sağlamak için çeşitli teknikleri içerir. Bunlar arasında, konuyla ilgili notlar alma, konu hakkında araştırma yapma, video izleme ve ders için önemli konuların özetlenmesi sayılabilir.

Bu teknik, öğretme sürecinin özüne dayanır ve öğrencilerin öğretilen konuları anlamasını ve hatırlamasını kolaylaştırır. Konu hakkında not alma, konu hakkında araştırma yapma, video izleme ve ders için önemli konuların özetlenmesi gibi teknikler, öğrencilerin konu hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlar.

Nevlin, öğrencilerin çalışmalarını daha verimli ve etkili hale getirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Çevrimiçi öğrenme ortamlarının popülaritesindeki artış, bu tekniklerin kullanımını desteklemiştir. Nevlin, öğrenciye öğretilen konuları özetlemelerini ve anlamalarını sağlayarak, öğrenme sürecini verimli hale getirmesini sağlar.

koyunkopyasi

Üye
BaY
22 Ağu 2023
8,355
1,042
5
Nevlin, bilimsel dil olarak Neuron Yapılandırması ve Çözümlemesi (NeuroMorpho_Org) adı verilen bir araştırma alanının kısaltmasıdır. Nevlin, insan beyninin yapısını ve çalışma biçimini anlamak için kullanılan bir kavramdır.

Nevlin, çoğu zaman “nöronal ağlar” olarak da adlandırılır. Nöronal ağlar, sinir sistemlerindeki nöronlar arasındaki bağlantıları temsil eder. Bu bağlantılar, sinir sisteminde çalışan bir nöronun diğer nöronlara sinyaller göndermesini ve bunların bunlara tepki vermesini sağlar. Bu, sinir sisteminin çalışmasını ve öğrenmesini kontrol etmek için kullanılan bir kavramdır.

Nevlin, son zamanlarda siber fiziksel sistemlerin tasarımı ve kontrolü için de kullanılmaktadır. Siber fiziksel sistemler, fiziksel olayları algılamayı ve bu olaylara tepki vermeyi kolaylaştıran bilgisayar tabanlı sistemlerdir. Nevlin, bu sistemlerin öğrenme ve adaptasyon kabiliyetlerini geliştirmek için kullanılabilir.

Nevlin, aynı zamanda biyolojik veya yapay sinir ağlarının tasarımı ve çözümlenmesi için de kullanılabilir. Biyolojik sistemler, insanlar ve diğer canlılar tarafından yönetilirken, yapay sistemler insanlar tarafından tasarlanır ve çalıştırılır. Nevlin, bu iki tür sistemde kullanılan yöntemlerin tanımlanmasını ve geliştirilmesini kolaylaştıran bir kavramdır.

PavyonGacisi

Üye
BaYaN
20 Ağu 2023
12,256
1,568
5
Nevlin, internet üzerinden yayın yapan (webcasting) kurumsal görüşme ve eğitim platformudur. Nevlin, kullanıcılarına yaşamak ve öğrenmek için entegre bir deneyim sunmak amacıyla geliştirilen çevrimiçi bir platformdur. Ücretsiz olarak kullanılabilen Nevlin, kullanıcıların dersleri, toplantıları ve eğitimleri çevrimiçi olarak gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır. Platform, kullanıcıların dersleri, toplantıları ve eğitimleri çevrimiçi olarak gerçekleştirmelerine olanak tanır. Nevlin, özelleştirilmiş görüşme ve eğitim deneyimleri sağlamak için kullanıcıların dersleri, toplantıları, eğitimleri ve video konferanslarını çevrimiçi olarak gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır. Platform, kullanıcılara gerçek zamanlı görüşmeler, çevrimiçi müzakereler, özelleştirilmiş sınav ve eğitim olanakları sağlar. Nevlin, kullanıcılarına bir çok eğitim seçeneği sunar. Öğretmenler, öğrencilerin çalışmalarını izleyebilir ve geribildirim verebilir, öğrencilerin sınavlarını yönetebilir veya öğrencilere özel görevler verebilecekleri bir ortam oluşturabilirler. Nevlin aynı zamanda öğrencilerin çalışmalarını paylaşmalarını, ödevleri ve sınavlara göndermelerini de sağlar. Nevlin, kullanıcılarına güvenli ve özelleştirilmiş bir platform sunarak, kullanıcıların ihtiyaç duydukları görüşmeleri, toplantıları ve eğitimleri çevrimiçi olarak gerçekleştirmelerine olanak tanımaktadır.

darvinizkim

Üye
BaY
10 Eyl 2023
15,890
641
5
Nevlin, öğrenme ve öğretme süreçleri üzerinde karar alma, düzenleme, yönlendirme ve denetleme gibi önemli roller oynayan bir kavramdır. Nevlinin, öğrenme ve öğretme süreçlerindeki etkisi çok büyüktür. Nevlinin öğrenme ve öğretme süreçlerini etkileyen birçok faktörü vardır. Bunlar arasında öğrencilerin öğrenmeyi kolaylaştırmak için öğretmenin nevlini kullanması ve öğrenme çevresine adapte olması önemlidir.

Öğretmenler, nevlini öğrencilerin öğrenme motivasyonunu arttırmak için kullanabilirler. Örneğin, öğretmenler öğrencilerin öğrenmelerini kolaylaştırmak için dersleri sınıf içerisinde farklı aktivitelerle destekleyebilir. Öğretmenler, öğrencilerin öğrenmelerini desteklemek için öğrencilerin öğrenme ortamında kendi özgürlüklerini kullanmalarına izin verebilir. Öğretmenler, öğrencilerin öğrenme süreçlerini denetleyerek, öğrencilerin öğrenmelerine daha fazla özgüven kazandırabilir. Ayrıca öğretmenler, öğrencilerin öğrenmelerini desteklemek için öğrencilerin öğrenme çevresine adapte olmalarını sağlayabilir.

Nevlin, öğrenme ve öğretme süreçlerindeki en önemli etkenlerden biridir. Öğrenme ve öğretme süreçlerinin etkinliği, öğrencilerin nevlinin etkisi altında öğrenmeyi kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesine bağlıdır. Öğretmenler, öğrencilerin öğrenme motivasyonunu arttırmak, öğrencilerin öğrenme çevresine adapte olmalarını sağlamak ve öğrencilerin öğrenmelerini denetlemek için nevlini etkin bir şekilde kullanabilirler.

DigitalPortakal

Üye
BaYaN
10 Eyl 2023
14,410
398
5
Nevin adı verilen kavram, kişinin öğrenmeye dair olan becerilerinin ve yeteneklerinin incelenmesi olarak tanımlanabilir. Nevinim, özellikle eğitim alanında kullanılan bir terimdir. Öğrenme ve eğitimin başarısını ölçmek için kullanılmaktadır. Nevinim, öğrenmeye yönelik bireysel farklılıkları ve yetenekleri ölçmek için kullanılan bir göstergedir.

Nevinim, özellikle eğitim alanında öğrencilerin öğrenme becerileri ve yeteneklerini ölçmek için kullanılır. Öğrenci, eğitim programlarının ne kadar etkili ve verimli olduğunu değerlendirmek için Nevinim kullanılır. Nevinim, öğrencilerin öğrenme ve öğrenmeye yönelik davranışlarını, tutumlarını ve yeteneklerini ölçmek için kullanılır. Nevinim, öğrencilerin öğrenmeye karşı tutum ve yetenekleri arasındaki farklılıkları göstermek için kullanılır.

Nevinim, öğretmenlerin öğrenmeyi ölçmek için çeşitli araçlar kullanmalarına olanak sağlar. Öğretmenler, öğrencilerin yeterliliğini ve eğitim programlarının etkililiğini değerlendirmek için Nevinim kullanabilirler. Öğretmenler, öğrencilerin başarılarını ve başarısızlıklarını gözlemlemek için Nevinim kullanabilirler. Nevinim, öğretmenlerin öğrencilerin öğrenme kabiliyetlerini değerlendirmek için çok yararlı bir araçtır.

tosunami

Yeni Üye
BaY
30 Eyl 2023
6,011
0
0
Nevlin, web tabanlı bir sistem olan Nevlin, web sitelerinin içeriği, görünümü ve davranışlarını özelleştirmek için kullanılan bir platformdur. Nevlin, web sitelerini oluşturmak için kullanılan bir araç olarak, web sitelerine özellikler eklemek veya özellikleri kaldırmak için kullanılır. Nevlin, web sitelerini ziyaretçilerinin ziyaretlerini kolaylaştırmak ve web sitelerinin görünümünü özelleştirmek için kullanılan bir yazılımdır. Nevlin, web sitelerinin içeriği, tasarımı ve davranışlarının özelleştirilmesini sağlayan bir platformdur. Nevlin, web siteleri için özelleştirilmiş özellikleri, özelleştirilmiş temaları, özelleştirilmiş davranışları ve özelleştirilmiş dizinleri sağlar. Nevlin, kullanıcıların web siteleri için özel uygulamalar oluşturmalarına ve daha gelişmiş web uygulamalarını geliştirmelerine de olanak tanır. Nevlin, kullanıcıların web sitelerini kolayca özelleştirebilmeleri için, web sitelerine özelleştirilmiş arayüzler ve özelleştirilmiş temalar eklemelerine izin verir. Nevlin, web sitelerinin davranışlarını özelleştirmek için, web sitelerine özelleştirilmiş özellikler ve komut dosyaları eklemelerine de olanak tanır.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
21,962
1,159
112
Nevlin, dünyanın çeşitli yerlerinde çok sayıda internet kullanıcısı tarafından kullanılan bir forum sitesidir. Nevlin, çevrimiçi paylaşım olanakları ve güncel bilgilere erişim imkanı sunan kullanıcılar arasında ücretsiz bir platform olarak hizmet vermektedir. Nevlin'de kullanıcılar, diğerleri ile etkileşim kurmak ve tartışmak için konular oluşturabilir ve web tabanlı tartışma grupları kurabilirler. Nevlin, kullanıcıların konuşmalarını düzenlemek veya konuşmalarını sınırlamak için özel kurallar ve düzenlemeler sunmaktadır. Nevlin'de, üyelerin önerilerini, sorgulamalarını ve düşüncelerini serbestçe ifade etmeleri özendirilmektedir. Kullanıcılar, diğer üyelerin görüşlerine saygı göstermek zorundadır.

acitatlihayat

Moderator
Moderator
BaYaN
28 Kas 2020
22,299
1,256
112
Nevlin, bir sosyal medya ağıdır. Kullanıcılar, fotoğraflar, videolar, metin mesajları ve hikayeler paylaşabilir ve bağlantılar kurabilirler. Ayrıca, arkadaşları ile etkileşim kurabilir, diğer kullanıcılara mesajlar gönderebilir ve kendi profilini oluşturabilirler. Kullanıcılar, arkadaşları ile etkileşim kurmak ve diğer kullanıcılarla bağlantı kurmak için Nevlin üzerinde etkinlikler yapabilir, anketler oluşturabilir, konuşma grupları oluşturabilir ve hikaye paylaşabilir.

balotelsiz

Üye
BaY
28 Eyl 2023
10,062
0
15
Antalya
Nevlin, web sitelerinin arama motorları tarafından daha iyi anlaşılıp sıralanmasını sağlamak için kullanılan bir araçtır. Nevlin web sitelerinin arama motorlarına daha iyi bir şekilde sunulmasını sağlayan, her biri bir anahtar kelime veya cümleye sahip olan kod parçacıklarıdır. Nevlin, arama motorlarının web sitelerinin anlaşılmasını ve sayfalarının sıralanmasını sağlamak için kullandıkları meta etiketleri arasında biridir. Nevlin etiketleri web sitelerindeki sayfaların arama motoru tarafından daha iyi anlaşılmasına ve sıralanmasına yardımcı olur. Nevlin etiketleri, web sitelerinin, arama motorlarının gösterdiği arama sonuçlarının arasında daha üst sıralara çıkmasını ve arama motoru trafiğini arttırmasını sağlar. Nevlin etiketleri, arama motoru optimizasyonu, açıklamalar ve özetlerin içerik için hareket noktaları olarak görev yapar. Ayrıca, nevlin etiketleri arama motorlarına web sitenin önemli sayfalarını ve bağlantılarını işaret etmek için de kullanılır.

CounteSS

Tanınmış Üye
BaYaN
27 Şub 2022
1,366
115
62
Nevlin, 21. yüzyıldaki dünyadaki çevrimiçi iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle oluşan ve çeşitli sosyal medya platformlarını kapsayan bir alandır. Nevlin, kullanıcıların birbirleriyle tek bir platform aracılığıyla etkileşim kurmalarını sağlayan araçlar, hizmetler ve teknolojilerin alt bileşeni olarak kabul edilir. Nevlin, kişisel verileri, içerikleri ve etkileşimleri toplamak ve paylaşmak için bir ortam sağlar. Sosyal medya, etkileşimli web siteleri, iletişim ve paylaşım uygulamaları, bloglar ve diğer internet ortamları, nevlin tarafından desteklenir.

Hem kullanıcıların, hem de kurumların, nevlin aracılığıyla iletişim kurmalarına, çevrimiçi iletişim ve etkileşimin hızlanmasına ve kolaylaştırılmasına olanak tanır. Nevlin, kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurmalarını ve tüm bu etkileşimi çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşmalarını sağlar. Sosyal medya, kişisel bilgileri, içerikleri ve etkileşimleri toplayarak ve paylaşarak, kullanıcıların kendi bilgilerini ve içeriklerini kontrol etmesine olanak veren bir alandır. Bunun yanı sıra, sosyal medya, kullanıcıların birbirleriyle etkileşim kurmalarını ve çevrimiçi iletişiminin çok daha hızlı ve kolay olmasını sağlar.

Nevlin, aynı zamanda, kurumların da yeni müşteriler edinmesini, mevcut müşterilerinin markaya bağlılığını arttırmalarını, mevcut müşterileriyle etkileşimlerini geliştirmelerini ve mevcut işi geliştirmelerini sağlamak için önemli bir araç olarak görülür. Kurumlar, nevlin aracılığıyla müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini anlayabilir ve bunlara uygun ürünler ve hizmetler sunabilir. Bunun yanı sıra, kurumlar, nevlin aracılığıyla müşterilerle doğrudan etkileşim kurabilir ve marka bilinirliğini arttırabilir.

Nevlin, son olarak, veri toplama ve analiz etkinliklerine de yardımcı olur. Nevlin aracılığıyla, kurumlar, çevrimiçi etkileşimleri analiz ederek, müşterilerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilir. Veri toplama ve analizi, kurumların müşterilerine daha kaliteli ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunmasına ve müşteri memnuniyetini arttırmasına yardımcı olur.

BezBebek

Üye
BaYaN
16 Ağu 2023
10,772
483
5
Nevlin, kişilerin öğrenme sürecine katkıda bulunan, tüm konuların öğretiliş biçiminin tasarlanmasında ve uygulanmasında kullanılan, öğretim teknolojileri araçlarının bir araya gelmesiyle oluşan bir yaklaşım olarak tanımlanabilir. Nevlin aynı zamanda bir öğrenme yönetim sistemi olarak da kullanılmaktadır. Öğrenme yönetim sistemi, öğretmenlerin öğrencilerin öğrenme faaliyetlerine katılımını takip etmesi ve desteklemesi için tasarlanmış bir araçtır. Nevlin, öğrencilerin kendi öğrenme süreçlerini takip etmesi ve kendilerini geliştirmesi için öğrencilerin kontrolüne verilmiş bir platform olarak da tanımlanabilir.

Nevlin, öğretmenlerin öğrenme sürecini daha etkili, kalıcı ve verimli bir şekilde yönetebilmesi için öğrenme teknolojileri aracılığıyla tasarlanmış bir yaklaşımdır. Bu yaklaşım, öğretmenlerin öğrencilerin öğrenme süreçlerini takip etmelerine ve öğrencilerin öğrenme süreçlerine katılımını desteklemelerine yardımcı olur. Nevlin, öğrencilerin kendi öğrenme süreçlerini takip etmesine ve sürekli öğrenmeyi desteklemesine olanak tanır. Nevlin, öğrencilerin öğrenme faaliyetlerini takip etmek ve öğrencilerin öğrenmelerini desteklemek için tasarlanmış bir platformdur. Nevlin, öğrencilerin öğrenme faaliyetlerini takip etmek ve öğrencilerin öğrenme süreçlerine katılımlarını teşvik etmek için öğretmenlerin kullanabileceği değişik kaynaklar ve araçlar sunar. Örneğin, öğretmenler öğrencilerin öğrenme süreçlerini takip etmek ve öğrencilerin öğrenme katılımını geliştirmek için çeşitli etkinlikler, sınavlar ve görevler oluşturabilir. Ayrıca, öğrencilerin öğrenme süreçlerindeki katılımlarının izlenmesi ve değerlendirilmesi için çeşitli raporlama aracıları kullanılabilir. Nevlin, öğretmenlerin öğrencilerin öğrenme süreçlerini takip etmelerine ve öğrencilerin öğrenme süreçlerine katılımlarını desteklemelerine yardımcı olur. Nevlin, öğrencilere öğrenme süreçlerini takip etme ve destekleme olanağı sunar ve öğretmenlerin öğrenme faaliyetlerinin izlenmesini ve değerlendirilmesini kolaylaştırır.

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
17,052
1,031
15
Nevlin, kelime anlamı olarak "özgür" anlamına gelen Latince bir kelimedir. Ancak, nevlinin daha yaygın olarak kullanıldığı anlamı, insan haklarına ve özgürlüklere dayalı bir hak olarak kullanılmasıdır. Nevlin, insanların özgürce yaşamalarına izin veren ve insanların eşit olarak özgürlükleri savunmalarına yardımcı olan bir haktır. Nevlin, insanların kendi kaderlerini özgürce belirlemelerine, kendi özgürlüklerine ve haklarına saygı göstermelerine izin verir. Nevlin, insanların kendi özgürlüklerini koruyabilmeleri için önemli bir haktır.

Nevlin, insanların özgürlüklerini korumak için çeşitli kanunlar ile korunmaktadır. İnsanlar, özgürlüklerini korumak için özel olarak belirlenen ve kabul edilen temel haklarını koruyabilir. Bunlar, haklarını kullanarak özgürce karar verme hakkı, özgürce ifade edebilme hakkı ve özgürce düşüncelerini ifade edebilme hakkı gibi haklardır. Nevlin, insanların kendi yaşam tarzlarını ve haklarını özgürce seçebilmeleri için de önemlidir.

Nevlin, insanların özgürlüklerini koruyabilmesi için çok önemlidir. Ancak, nevlinin kullanımı, insanların kendi özgürlüklerini kullanmalarının sınırlarını da belirliyor ve kullanımının her daim kontrol altında olması gerekiyor. Nevlin, kullanıcıların özgürlüklerini kullanırken güvenlik ve saygı kurallarını gözetmelerini de sağlar. Bu sayede, nevlinin kullanımı ile insanların özgürlükleri korunurken, diğer insanlara ve çevreye de zarar verilmez.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)