Sabah gazetesi kime satıldı

Nilrafya

Yeni Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,302
103
0
Merhaba,
Sabah Gazetesi'nin kim tarafından satın alındığını merak ediyorum. İnternette arama yaptım ama net bir cevap bulamadım. Bu konuda yardım edebilecek herhangi bir bilgiye sahip olanlar varsa, lütfen bana yardımcı olun.
Sabah Gazetesi'nin satın alındığının kim tarafından olduğuna dair açıklamalar, rivayetler veya basındaki haberlerden edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu konu hakkında kimin ne düşündüğünü öğrenmek için arkadaşlarımın ve diğer forum kullanıcılarının görüşlerini önemli buluyorum. Bu konuda tüm katılımcıların bana yardımcı olmasını özellikle rica ediyorum.

Teşekkürler.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
23,907
1,159
112
Sabah Gazetesi Kimin Tarafından Satın Alındı?

Geçtiğimiz günlerde, Sabah gazetesi, Doğan Holding'in çoğunluk hissesini satın alan Demirören Holding'in tarafından satın alındı. Bu haber üzerine ülkede farklı tepkiler yaşandı.

Doğan Holding, Türkiye’nin en büyük medya grubunun sahibi olarak görülüyordu. Ancak, yapılan bu satın alma ile Demirören Holding, Türkiye’nin en büyük medya grubu olmayı başardı.

Sabah Gazetesinin Satılmasının Sebepleri Nelerdir?

Doğan Holding tarafından açıklanan raporlara göre, Sabah gazetesinin satılmasının nedeni, gazetenin iyi kâr marjlarına sahip olmaması ve çok sayıda rekabetçi medya grubunun ortaya çıkmasıydı.

Gazetenin satılmasına ek olarak, Doğan Holding tarafından açıklanan raporlar, Sabah gazetesinin finansal sorunlar içinde olduğunu ve bazı yatırımların geri çekildiğini gösteriyor.

Demirören Holding'in Sabah Gazetesinin Satın Almasının Sonuçları Neler Olacak?

Demirören Holding tarafından satın alınan Sabah gazetesinin sonuçları çok sayıda tartışmaya neden olacak. Sabah gazetesi, Demirören Holding tarafından satın alınması ile birlikte, ülke çapında daha fazla etki alanına sahip olacak.

Ayrıca, Demirören Holding tarafından satın alınan Sabah gazetesi, ülkede sansürün artmasına neden olabilecek ve ülkedeki özgür basın haklarının kısıtlanmasına neden olabilir.

• Sad
Reactions: Sebnem

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)