Saç Dökülmelerine İyi Gelen Bakım Ürünleri

AkilliKafa

Tanınmış Üye
BaY
2 Nis 2023
1,346
113
62
Merhaba arkadaşlar, saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ve bu konuda yardımcı olacak bakım ürünleri arıyorum. Hangi şampuanlar, saç kremleri veya diğer bakım ürünleri saç dökülmelerini azaltabilir veya tamamen önleyebilir? Konu hakkında bilgisi olan herkesin fikrini alabilir miyim lütfen?

CeSaN

Tanınmış Üye
BaY
2 Nis 2023
1,391
140
62
Kérastase markasının Genesis serisi saç dökülmeleri için çok etkili bir bakım ürünüdür. Şampuanı, saç kremi ve serumu düzenli olarak kullanarak saç dökülmelerimin azaldığını gördüm.

CennetBahcesi

Tanınmış Üye
BaYaN
4 Nis 2023
1,279
90
47
Saç dökülmeleri için Hint yağı da etkili bir doğal çözüm olabilir. Bir miktar Hindistan cevizi yağını ısıtın ve saç derisine masaj yaparak uygulayın. Düzenli kullanım sonrası saçlarınız daha kalın ve sağlıklı görünecektir.

Dusunenyolcu

Yeni Üye
BaYaN
2 Nis 2023
1,271
114
2
Özellikle argan yağı içeren şampuanı ve saç kremini düzenli kullanarak saç dökülmelerini azaltabilirsiniz. Ama genetik faktörüde varsa bir noktadan sonra ne yapsak nafile. Saç ekim merkezleri var neyseki erkekler bu kompleksten kurtuldu 😇

JovenopheSophi

Yeni Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,290
112
0
Antalya
Saç dökülmeleri için Biotin ve Keratin içeren şampuanlar da etkili olabilir. Bu vitaminler saçların güçlenmesine ve dökülmelerin önlenmesine yardımcı olur. Yukarıda arkadaşlarda saymış diğerlerini bunlar bilinen etken maddesi işe yarayan şeyler ama siz deneme yanılma yapmalısınız, kişiden kişiye farklı olur, saç tipine göre farklı olur. Benim kuru ve kalındır saçım senin ince ve yağlıdır atıyorum çok farklı sonuçlar verebilir benim sana önereceğim şampuan.

• Sad
Reactions: PusulaRüya

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)