Secondary School kaç yaşında

ayes

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,373
140
62
Merhaba herkese,

Secondary School'a ne zaman başlayacağımı merak ediyorum. Benim yaşım 12 ve bu yıl lisede başlamam gerekiyor. Ne zaman liseye başlamak gerektiğini öğrenmek istiyorum. Liseya ne zaman başlamak gerektiği hakkında bilgi edinmek için buradayım. Liseye ne zaman başlamam gerektiği hakkında bilgili olanların yardımına ihtiyacım var.

Liseye ne zaman başlamam gerektiği hakkında ne kadar bilginiz varsa, lütfen bunu bana öğretin. Liseye ne zaman başlayacağımı öğrenmek için elimden geleni yapacağım. Liseye ne zaman başlamam gerektiği hakkında bilgili olan herkesin yardımına ihtiyacım var.

Lütfen beni bilgilendirin. Liseye ne zaman başlamam gerektiği hakkında tavsiyelerinizi, önerilerinizi paylaşın. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Secondary School kaç Yaşında?

Secondary School ya da ortaöğretim, dünya çapında çoğu ülkede çocukların öğrenim gördüğü bir eğitim düzeyidir. Ortaöğretim genellikle, çocukların ergenlik dönemlerine kadar devam ettikleri ortaokul ve lise düzeyini temsil eder. Ortaöğretimin yaşı, çocuğun yaşına ve ülkeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Secondary School Yaş Aralığı

Ortaöğretim yaş aralığı, ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir. Bazı ülkelerde, ortaokul öğrencilerinin 11 veya 12 yaşından başlayarak 16 yaşına kadar okula devam etmesi beklenirken; bazı ülkelerde, ortaöğretim öğrencilerinin 13 veya 14 yaşından başlayarak 17 yaşına kadar okula devam etmesi beklenmektedir.

Secondary School Yönetim ve Kuralları

Secondary School yönetimi, çoğu ülkede federal veya devlet yönetimleri tarafından belirlenir. Ortaöğretimdeki kurallar ve prosedürler, çoğu ülkede devlet kurallarına göre belirlenir. Örneğin, çoğu ülkede, öğrencilerin okula devam etmeleri, karne notlarının tutulması ve öğrencilerin ödevlerini yerine getirerek başarılı olmaları gibi konularda ortaöğretim kuralları ve prosedürleri bulunmaktadır.

Secondary School Eğitim Sistemi

Ortaöğretim eğitim sistemi, çoğu ülkede devlet tarafından belirlenen standartlara göre oluşturulur. Bazı ülkelerde, ortaöğretim öğrencileri üniversiteye hazırlanmak için ek dersler alırken, bazı ülkelerde, öğrenciler teknik veya meslek eğitimine yönlendirilmektedir. Bazı ülkelerde, öğrencilerin ortaöğretim döneminde okudukları dersler de üniversiteye kayıt için kabul edilmektedir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)