Sherlock Jr. Benzeri Filmler

baymax

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,364
124
62
Merhaba,

Sherlock Jr. filmi ile benzeri filmler arıyorum ve bu konuda destek arıyorum. Filmler hakkında önerilerinizi paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Özellikle gizem ve macera türünü sevenler için uygun filmler arıyorum. Sherlock Jr. filmindeki gibi bir film olmasa bile, benzer özellikleri taşıyan filmleri öğrenmek istiyorum.

Lütfen bana bu konuda yardımcı olmaktan çekinmeyin. Sizin önerilerinizi ve görüşlerinizi çok merak ediyorum.

Teşekkürler.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
22,082
1,159
112
Sherlock Jr. Hakkında Genel Bilgiler

Sherlock Jr. filmi 1924 yılında Charlie Chaplin'in yönetmenliğini yaptığı ve Buster Keaton'ın oynadığı komik bir filmdir. Filmde, Keaton'ın karakteri olan Sherlock Jr. mizah dolu bir polisiye filmi seyretmektedir. Polisiye filmde bir zanlı hakkında çözülmesi gereken bir cinayet vardır. Sherlock Jr. polisiye filmi izlerken, kendi hayatına benzer bir cinayetin çözülmesini istemektedir. Sonunda, kendisi, küçük bir polis olan Sherlock Jr., cinayeti çözer ve suçluyu yakalar.

Sherlock Jr. filmi, film tarihindeki en ilginç komik filmlerden biridir. İzleyiciler, kendilerini filmde izledikleri polisiye filmde gibi hissederler. Ayrıca, filmde gösterilen komedi ve hareketler, filmi eğlenceli ve ilginç kılar.

Sherlock Jr. Benzeri Filmler

Sherlock Jr. gibi, dünyanın çeşitli ülkelerinde çekilmiş olan ve mizah dolu polisiye filmler vardır. Bunların bazıları şunlardır:

1. The Pink Panther (1963): The Pink Panther, Peter Sellers tarafından oynanan komik bir polisiye filmidir. Filmde, Inspector Clouseau adında bir dedektifin olayı çözmeye çalışması gösterilir. Film, John Cleese ve David Niven gibi birçok ünlü oyuncunun da oynadığı komik bir polisiye filmidir.

2. Topkapı (1964): Topkapı, Peter Ustinov tarafından oynanan komik bir polisiye filmidir. Filmde, Ustinov'un karakteri olan Hercule Poirot, Topkapı Sarayı'nda bir cinayeti çözmeye çalışır. Hercule Poirot, cinayeti çözmek için çeşitli ipuçlarını kullanır ve film aksiyonlu ve komik bir hale gelir.

3. Murder By Death (1976): Murder By Death, Neil Simon tarafından yazılan ve Peter Falk tarafından oynanan komik bir polisiye filmidir. Filmde, bir grup dedektifin, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen, cinayeti çözmek için bir araya geldiği ve komediye dolu bir hale geldiği gösterilir.

4. Clue (1985): Clue, Jonathan Lynn tarafından yönetilen ve ünlü oyuncular tarafından oynanan komik bir polisiye filmidir. Filmde, üç farklı cinayeti çözmeye çalışan bir grup arkadaşın maceraları gösterilir.

5. Death Becomes Her (1992) : Death Becomes Her, Robert Zemeckis tarafından yönetilen ve Meryl Streep, Bruce Willis ve Goldie Hawn tarafından oynanan komik bir polisiye filmidir. Filmde, bir kadının cinayeti çözmeye çalışırken, eğlenceli ve komik aksiyonlar meydana gelir.

Sonuç

Sherlock Jr. filmi, 1924 yılında çekilmiş olan komik bir polisiye filmidir. Film, Charlie Chaplin'in yönetmenliğini yaptığı ve Buster Keaton'ın oynadığı bir filmdir. Sherlock Jr. filmi, film tarihindeki en ilginç komik filmlerden biridir. Ayrıca, dünyanın çeşitli ülkelerinden çekilmiş olan ve mizah dolu polisiye filmler vardır; bunlar arasında The Pink Panther (1963), Topkapı (1964), Murder By Death (1976), Clue (1985) ve Death Becomes Her (1992) gibi filmler vardır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Hakkımızda

• buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü