Spor nasıl yazılır TDK

Bazooka

Tanınmış Üye
BaY
27 Şub 2022
1,450
144
62
Merhaba,

Yeni bir konu açmaya karar verdim çünkü 'Spor nasıl yazılır TDK?' sorusuna bir cevap bulmak istiyorum. Güzel bir yazı yazmak istiyorum ve bunu yapmak için TDK'dan yararlanmak istiyorum.

Bir spor yazısında ne gibi konuları işlemeliyim? Nasıl bir yapı kullanmalıyım? Hangi kelimeleri kullanmalıyım? Hangi kurallara uymalıyım? Bu sorular üzerinde durmak istiyorum.

TDK'dan yardım almak istiyorum. Özellikle kullanılacak kelimeler konusunda çok yardıma ihtiyacım var. Ayrıca, ne gibi konuları işlemeliyim? Hangi kurallara uymalıyım? gibi sorulara da cevap arıyorum.

Bu sorularınızın cevabını biliyorsanız, lütfen yardımcı olun. Çok özlediğim bir yazıyı düzenli bir şekilde yazmak istiyorum ve bu konuda TDK'dan yardım almaktan çok memnun olacağım.

Eminim ki, çok sayıda forum kullanıcısı bu konuda yardımcı olacak. Daha önce bu tür konularda yardım alanlar olduğundan, sizin de benzer şeylerden yararlanabileceğinizi umarım.

Teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Spor Nasıl Yazılır TDK: Soru ve Cevap Formatı

Spor kelimesi anlamı, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından ne şekilde tanımlanır?

Spor, TDK tarafından "fiziksel ya da zihinsel etkinliklerden oluşan, çeşitli amaçlarla, rekabet veya eğlence için yapılan, insanlar arasında örnek alma, rekabet ve takım ruhu özelliğini taşıyan faaliyetler" olarak tanımlanmıştır.

• Like
Reactions: DenizYankı

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)