Merhaba arkadaşlar! Ben Terazi burcu olarak, nelerden nefret ettiğimi öğrenmek istiyorum. İnatçı ve baskıcı kişilerden nefret ediyorum. İyi niyetli insanlarla birlikte olmaktan keyif alıyorum. İnsanların kendi fikirlerinden vazgeçmemelerini seviyorum çünkü herkesin kendi fikrini dile getirmesinden hoşlanıyorum. Ancak, insanların kendi fikirlerini kabul etmemelerini veya benim fikrimi kabul etmemelerini hiç sevmiyorum. Beni değerlendirmekten nefret ediyorum. Çoğu zaman, kişinin benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmeyi istemiyorum çünkü bu beni rahatsız edebilir. İnsanların önyargılarını sevmiyorum. İnsanların bana karşı olumsuz bakmalarından nefret ediyorum. Aynı şekilde, insanların beni yargılamalarından da nefret ediyorum.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlarım var mı? İyi niyetli, saygılı ve anlayışlı olmalarını istiyorum. Lütfen benim hakkımda olumsuz bir şey söylemeyin. Terazi burcu olarak nelerden nefret ettiğimi öğrenmek istiyorum. Çabuk cevap almak için şimdiden teşekkürler.
Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlarım var mı? İyi niyetli, saygılı ve anlayışlı olmalarını istiyorum. Lütfen benim hakkımda olumsuz bir şey söylemeyin. Terazi burcu olarak nelerden nefret ettiğimi öğrenmek istiyorum. Çabuk cevap almak için şimdiden teşekkürler.