vedic astroloji

BaharYagmuru

Tanınmış Üye
BaYaN
8 Nis 2023
1,287
118
47
Adana
Merhaba,

Vedic Astroloji hakkında öğrenmek istiyorum ve bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Özellikle bu konuda uzman olan herkesten yardım istemek istiyorum.

Vedic Astroloji konusunda neler öğrenmem gerektiğini bilmiyorum. Vedic Astroloji hakkında neyi öğrenmem gerektiğini, bu konu hakkında nelere dikkat etmem gerektiğini ve bu alanda nelere yatırım yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bu konuda uzman olan herkesin katkısını bekliyorum.

Bu konuda yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
Vedic Astrolojinin Genel Tanımı

Vedic astrolojisi, hindu inanışlarının temelini oluşturan antik yazılı kaynaklardan yola çıkarak geliştirilen bir astroloji sistemidir. Terimin açılımı, “Veda” olarak adlandırılan hindu inanışının öğretilerinin astrolojik yorumu olarak tanımlanır. Vedic astroloji, insanların yaşam koşullarının, evrensel kozmik güçlerin etkisi altında ve çeşitli gezegensel düzenlemelerin bir sonucu olarak oluştuğuna inanır. Vedic astroloji, kişinin doğum zamanının ve mekanının, özelliklerini, gelecekteki olayları ve kişinin kaderini belirleyecek gezegensel pozisyonlarının gözlenmesini gerektirir.

Vedic Astrolojinin Temel Kavramları

Vedic astroloji, kişinin doğum zamanının ve mekanının, özelliklerini, gelecekteki olayları ve kişinin kaderini belirleyecek gezegensel pozisyonlarının gözlenmesini gerektirir. Bir Vedic astrolog, kişinin doğum zamanını, mekanını ve saatini bilmesi gerektiği için, doğum haritasını oluşturmak için bu bilgileri toplar. Vedic astrolojide, kişinin doğum haritasının, kişinin karakter özelliklerini ve gelecekteki olaylarını tahmin etmek için kullanılan bir gösterge olarak görülür.

Vedic Astrolojinin Yorumu

Vedic astroloji yorumu, kişisel doğum haritasındaki gezegensel pozisyonların incelenmesi sonucunda oluşturulur. Vedic astrolog, dört temel astrolojik öğe olan zaman, mekan, gezegenler ve karma üzerinde çalışır. Vedic astroloji yorumu, kişinin karakter özelliklerini ve gelecekteki olaylarını tahmin etmek için gözlemlerinin bir sonucudur. Astrolojik yorumlar, kişinin kişisel yaşamının tüm alanlarını kapsayacak şekilde yapılır.

Vedic Astrolojinin Faydaları

Vedic astroloji, kişinin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal durumlarının kendisini tanımlamasına yardımcı olur. Astrolojik yorumlar, kişinin geçmişteki yaşamlarının ve gelecekteki yaşamlarının anlaşılmasına yardımcı olur. Astroloji, kişinin özgüvenini arttırır ve kişinin hayatının amacını keşfetmesine yardımcı olur. Vedic astroloji, kişinin ne yapacağını ve ne olacağını keşfetmesine yardımcı olur. Vedic astroloji kişilerin gelecekteki olasılıklarını gösterir ve kişinin kendini keşfetmesine yardımcı olur.

esra34

Yeni Üye
BaYaN
8 Ağu 2023
1,805
257
0
Jyotish ya da Vedic astroloji, Hindistan’da binlerce yıldan bu yana misafirlerin karşılaştıkları kültürel bir uygulamadır. Jyotish, geçmişten günümüze kadar gelen astrolojik uygulamaların bir karışımını tek bir sistem altında incelemek için tasarlanmıştır. Jyotish, bir kişinin doğum anında özellikle hilal, güneş, ay ve gezegenlerin konumlarının bir kombinasyonuyla kişinin yaşamının sonuçlarını öngörmek için kullanılır.

Jyotish, kullanıcılarına üç temel düzeyde öngörüler sağlar. Bunlar, yaklaşan olaylar, kişinin yapacağı seçimleri ve kaderinin öngörülmesi olarak sınıflandırılabilir. Bu üç düzeyin her biri, kişinin yaşamındaki görevlerini, kariyerini, sağlık durumunu, evlilik durumunu ve çevresindeki insanların etkilerini değerlendirmek için kullanılır.

Jyotish, kişinin kaderinin öngörülmesinde çok önemli bir rol oynar. Geçmişten günümüze, astroloji uzmanları kişinin kaderini önceden anlayabilmek için kullandıkları detaylı bir teknik olan Prashna kullanmışlardır. Bu teknik, kişinin yaşamının nereye gidebileceğini, potansiyel zorluklara ve engellerle karşılaşabileceklerini, ne zaman başarılı olacağını ve daha fazlasını tahmin etmek için kullanılır.

Bu gün, Jyotishin etkileri dünyanın dört bir yanında hissedilmektedir. Kişiler, astrolojik uzmanlarla çalışarak, kaderlerini anlamaya ve değiştirmeye çalışmaktadırlar. Günümüzde, çevrimiçi astroloji okulları ve danışmanlık hizmetleri kişilere kendi kaderlerini öngörmek için gereken bilgi ve becerilere erişim sağlamakta ve onların doğru yolda ilerlemesini sağlamaktadır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)