WhatsApp özel çıkartma nasıl yapılır

ZeusNuts

Tanınmış Üye
BaYaN
27 Şub 2022
1,394
132
62
Merhaba,
WhatsApp'ta özel çıkartmalar nasıl yapılır? İnternette araştırmalar yaptım ama bir nasıl yapılır tarzı öğretici bulamadım. Birkaç farklı türde çıkartma yöntemi olduğunu duydum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Özel çıkartmalar nasıl oluşturulur ve nasıl WhatsApp'a aktarılır? Lütfen, konu hakkında yardım edin. İnternette çok fazla bilgi olmadığını ve bu konuda ciddi yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir yardımda bulunabilecek arkadaşların çok memnun olurum. Teşekkürler.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,994
1,347
112
WhatsApp Özel Çıkartma Nedir?

WhatsApp özel çıkartma, kullanıcıların sohbetlerinde ve mesajlaşmalarında kullanabilecekleri özel tasarlanmış çıkartmalardır. Çıkartmalar, kişisel olarak kullanılmak üzere tasarlanmış özel resimler, simgeler ve küçük animasyonlar olabilir. Bu çıkartmaların çoğu, WhatsApp'ın arka planda çalışan çıkartma motoru tarafından oluşturulur ve kullanıcılar tarafından istenen özelliklerle özelleştirilebilir.

WhatsApp Özel Çıkartma Nasıl Yapılır?

WhatsApp özel çıkartma yapmak için öncelikle kullanıcının cihazında WhatsApp çıkartma motoru yüklü olması gerekir. Bunun için kullanıcının cihazındaki Google Play Store'dan WhatsApp özel çıkartma uygulamasını indirmesi gerekebilir. Uygulama indirildikten sonra, kullanıcının sohbet veya mesajlaşma sayfalarına gidip özel çıkartma göndermek istediği kişinin adının üzerine tıklaması gerekir. Son olarak, kullanıcının istediği özel çıkartmayı seçmesi ve göndermesi gerekir.

WhatsApp Özel Çıkartma Nasıl Paylaşılır?

Kullanıcı, istediği özel çıkartmayı seçtikten sonra, arkadaşlarıyla paylaşmak için onların sohbet veya mesajlaşma sayfalarına gitmesi gerekir. Son olarak, kullanıcının çıkartmayı paylaşmak istediği arkadaşların isimlerinin üzerine tıklaması gerekir. Bu kısa adımları uygulayarak, kullanıcılar kendi özel çıkartmalarını arkadaşlarıyla paylaşabilirler.

WhatsApp Özel Çıkartma Özelleştirme

Kullanıcılar, WhatsApp özel çıkartma uygulamasını kullanarak istedikleri özel çıkartmayı özelleştirebilirler. Özelleştirme, istenen çıkartmanın boyutlarını, renklerini ve diğer özelliklerini ayarlama gibi çeşitli seçenekleri kapsar. Kullanıcılar, özel çıkartmalarının tasarımını, boyutlarını ve renklerini özelleştirerek kişiselleştirmek için çeşitli aracı kullanabilirler.

Böylece, WhatsApp özel çıkartma nasıl yapılır sorusu cevaplanmıştır. Kullanıcılar, WhatsApp özel çıkartma uygulamasını kullanarak arkadaşlarıyla paylaşabilecekleri kişisel çıkartmalar oluşturabilir ve özelleştirebilirler.