zen güzellik salonu

kirpikuclari

Yeni Üye
BaYaN
4 Nis 2023
1,266
105
2
Merhaba,
Zen Güzellik Salonu hakkında bilgi sahibi olan herkesin bana yardım etmesini istiyorum. Birkaç haftadır aradığım bir güzellik salonu arıyorum ve Zen Güzellik Salonu'nun çok olumlu yorumlarını okudum. Özellikle müşteri hizmetleri, hizmet kalitesi ve ürün kalitesi hakkında olumlu yorumlar okudum. Ancak, benim için en önemli olan, salonun hangi alanlara odaklandığını öğrenmek. Mesela, cilt bakımı, makyaj, vücut masajı gibi hizmetleri sunuyorlar mı? Uygun fiyatlar sunuyorlar mı? Müşterilere ekstra hizmetler sunuyorlar mı?

Zen Güzellik Salonu hakkında bilgili olan herkes bana bu konu hakkında yardım etmekten çekinmesin. Çok memnun olurum. Teşekkürler.

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
22,667
1,159
112
Zen Güzellik Salonu Hakkında

Zen Güzellik Salonu, kişisel bakım ve güzellik işlemleri için profesyonel bir salon. Kuruluşu 2017 yılında gerçekleşen salon, kaliteli hizmetleri ile çok kısa sürede çok sayıda müşteriye ulaşmayı başardı. Salon, cilt bakımı, makyaj, manikür, pedikür, tırnak bakımı, saç şekillendirme ve vücut bakımı gibi birçok hizmeti kapsayan geniş bir hizmet portföyüne sahiptir.

Zen Güzellik Salonunun Özellikleri

Zen Güzellik Salonu, güvenilir ve profesyonel bir hizmet sunmayı hedefliyor. Müşterilerin kendilerini güvende hissetmelerini ve hizmetlerinin kalitesini garanti etmek için salon, profesyonel, deneyimli ve güleryüzlü personeli ile donatılmıştır. Salon, herkesin güzelliğini ön plana çıkarmak amacıyla kullanılan yüksek kaliteli ürünler, malzemeler ve teknolojileri kullanır.

Zen Güzellik Salonu Müşteri Hizmetleri

Zen Güzellik Salonu, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmayı hedefler. Müşterileri ile güvenli ve samimi bir iletişim kurmak için, salon her zaman karşılıklı diyalogu teşvik eder. Müşterilerden gelen geri bildirimleri değerlendirerek, hizmetlerini sürekli iyileştirmek için çalışır. Salonun uzman personeli de müşterilerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamaya çalışır.

Zen Güzellik Salonu Fiyatları

Zen Güzellik Salonu, kaliteli hizmetleri sağlamak için gerekli özeni gösterirken, müşterilerine uygun fiyatlar sunar. Salon, saç şekillendirme, makyaj, manikür, pedikür, tırnak bakımı ve vücut bakımı gibi hizmetler için çeşitli paketler sunmaktadır. Paket fiyatları çok uygun olup, müşterilerin bütçelerine uyum sağlayacak şekilde önceden belirlenmiştir.

Zen Güzellik Salonuna Nasıl Ulaşılır?

Zen Güzellik Salonu, İstanbul'da bulunmaktadır. Müşteriler, salonun web sitesi üzerinden randevu alabilir veya salonu telefon, e-posta veya sosyal medya ile iletişime geçebilirler. Ayrıca, salonu Google Haritalar üzerinde arayarak da bulabilirler.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)