3600 ek gösterge kimlere verilecek Resmi Gazete

Dahikafalar

Tanınmış Üye
BaY
1 May 2023
1,449
130
47
Merhaba!
Yeni başlayan bir işçi olarak, 3600 ek gösterge kimlere verilecek Resmi Gazete'de ne olduğunu merak ediyorum. Açıklanan herhangi bir bilgi var mı? Ek gösterge için yetkili olanlar kimler? Ek gösterge kazanmak için ne tür işlemler gerekir? Lütfen yardımcı olun ve nereden araştırma yapacağım hakkında da bilgi verin. Bu konuda kapsamlı bilgi sahibi olan ve yardımcı olabilecek herkes için çok teşekkürler.
 

admin

Administrator
Yetkili
Admin
BaY
25 Eyl 2020
19,993
1,345
112
3600 Ek Gösterge Kimlere Verilecek Resmi Gazete Hakkında Genel Bilgiler

3600 ek gösterge, Türkiye'nin en önemli meslek kuruluşları ile meslek odaları arasında yapılan bir anlaşma sonucu kurulan bir kurumdur. Anlaşma kapsamında, meslek odaları ve kurumlar arasında özel sektör çalışanlarına 3600 ek gösterge ödemesi yapılması kararlaştırılmıştır. Bu ödeme, ücret karşılığı çalışanların ücretlerine ek olarak yapılacaktır.

Resmi Gazete ise Türkiye'de yayınlanan her türlü devlet kararı, kurum kararı, yönetmelik değişiklikleri, kanun değişiklikleri gibi bilgilerin ilan edildiği çıkış noktasıdır. Resmi Gazete sayesinde ülke çapında yayınlanan her türlü bilgi, kurum kararı, kanun değişiklikleri, yönetmelik değişiklikleri vb. kamuoyuna duyurulmakta ve böylece ülke çapında genel bir bilinç oluşturulmaktadır.

3600 Ek Gösterge Kimlere Verilecek Resmi Gazete'de Yayınlanacak?

3600 ek gösterge ödemeleri, Resmi Gazete'de yayınlanacak olan bir kararlaştırılmıştır. Bu kararlaştırma, özellikle özel sektör çalışanlarının ücretlerine ek olarak yapılacak olan ödemelerin ne şekilde yapılacağını, kimlere ne şekilde ödeme yapılacağını ve ne zaman ödeme yapılacağını kapsamaktadır. Kararlaştırma, ücret karşılığı çalışanların ücretlerine ek olarak yapılacak olan 3600 ek gösterge ödemelerinin ne şekilde yapılması gerektiğini, kimlere ne şekilde ödeme yapılacağını ve ne zaman ödeme yapılacağını kapsamaktadır.

3600 Ek Gösterge Ödemelerinin Ne Zaman Yapılacağı?

3600 ek gösterge ödemeleri, Resmi Gazete'de yayınlanan kararlaştırmaya göre ne zaman yapılacağı belirlenmiştir. Kararlaştırma, özel sektör çalışanlarının ücretlerine ek olarak yapılacak olan ödemelerin ne zaman yapılacağını da belirlemektedir.

Bu ödemeler, meslek kuruluşları ve meslek odaları tarafından her ay belirlenen tarihte yapılmaktadır. Ödemelerin yapılması, meslek kuruluşları ve meslek odaları arasında yapılan anlaşmaya göre belirlenmiştir. Bu anlaşma kapsamında, özel sektör çalışanlarının ücretlerine ek olarak yapılacak olan 3600 ek gösterge ödemelerinin ne zaman yapılacağını da belirlemektedir.
 

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:0)

Benzer konular

Hakkımızda

  • buyukforum.com.tr Türkiye'nin Genel Forum Sitesi. Sondakika haberlerini tartışmak ve bilgi paylaşım ağımıza katılmak için lütfen üye olunuz.

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü