Açıklık RANJ ne demek

HeLLDoRaDo

Moderator
Yetkili
Moderator
BaY
4 Nis 2023
24,207
1,159
112
RANJ, "Risk Altındaki Nesnelerin Kayıtları" olarak tanımlanabilir. RANJ, özellikle üretim kayıtlarının izlenmesi için kullanılan bir veri madenciliği tekniğidir. RANJ, bir ürünün üretim sürecindeki tüm kayıtlarının izlenmesi ve izleme kapsamının düzenlenmesi için kullanılan bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Bu kayıtlar ürünün üretim sürecindeki her aşamasının izlenmesi için gereklidir. RANJ, ürünlerin üretim sürecindeki her aşamada kontrol edilmesi ve gerekli düzenlemeler yapılması gerektiğinde kullanılır.

RANJ, ayrıca ürünlerin kalitesinin izlenmesi, ürünlerin müşteri ihtiyaçlarını karşılaması ve ürünlerin teslimatının güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesi için de kullanılmaktadır. Üretim kayıtlarının izlenmesi, ürünlerin kalitesinin izlenmesi ve ürünlerin üretim sürecindeki her aşamasının düzenlenmesi için RANJ tekniği kullanılmaktadır. RANJ tekniği, ürün hatalarının en aza indirilmesini, ürünlerin kalitesinin arttırılmasını ve ürünlerin daha güvenilir bir şekilde teslim edilmesini sağlamak için kullanılmaktadır.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)