Antrepo, her türlü malzemeyi, ürünü veya maddeyi depolayan veya depo olarak kullanılan bir yerdir. Depoların görevleri, ürünleri veya maddeleri alıcıya göndermek, dolap, konteyner gibi ürünleri depolamak ve korunmak için de kullanılmaktadır. Antrepo, depolama, dağıtım ve üretim çalışmalarının yürütülmesi için kullanılan bir alandır. Antreponun amacı, üretim sürecinde ürünlerin hassas bir şekilde depolanmasını, güvenli bir şekilde nakliyesini ve dağıtımını sağlamaktır.
Depo, genellikle üretim, paketleme, dağıtım, depolama ve nakliye çalışmaları için kullanılan bir alandır. Genellikle, antrepo, ürünlerin raflara konulması, ürünlerin çeşitli depolama alanlarına gönderilmesi, paketlenmesi veya konteynırların kullanılması için kullanılır. Ürünlerin depolanması, güvenlik ve teslimat için önemlidir. Depoda, ürünlerin teslimatı için gerekli olan dokümanlar ve ürünlerin etiketlenmesi ve ambalajlanması da yapılmalıdır.
Antrepo, ürünler için kullanılan en iyi depolama koşullarını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Depolama alanları, ürünlerin hassas bir şekilde depolanması ve güvenli bir şekilde nakliyesi için özel olarak tasarlanmıştır. Depo, güvenlik ve kontrol için gerekli olan sistemlerin yanı sıra, ürünlerin etiketlenmesi, paketlenmesi, dağıtımı ve satışı için de kullanılmaktadır. Antrepoda, ürünlerin korunması ve güvenli nakliyesi için gerekli olan teslimat sistemleri ve teslimat dokümanları da bulunmaktadır.