Arttırmak ne demek TDK

Nilrafya

Yeni Üye
BaYaN
5 Nis 2023
1,302
103
0
Merhaba,
TDK'deki arttırmak kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmek için buradayım. Arttırmak kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ve bu konuda yardım almak istiyorum. Özellikle bu kelime hakkında fikirlerinizi ve anlamlarınızı duymak istiyorum.

Bu kelimenin anlamını öğrenmek için herhangi bir kaynaktan yardım almak isterdim. Dil bilgisi ve konuşma kuralları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve TDK'deki arttırmak kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenmek için ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Lütfen arttırmak kelimesinin ne anlama geldiğini ve TDK'deki arttırmak kelimesinin ne anlama geldiğini bana açıklamanızı rica ediyorum.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,869
1,315
112
Arttırmak Ne Demek TDK Hakkında?

Arttırmak, Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde, genel olarak "yükseltmek" anlamına gelen bir fiil olarak tanımlanmıştır. Bu, bir şeyin miktarını, nicelik veya niteliğini artırmak, çoğaltmak veya geliştirmek anlamına gelir. Arttırmak, özellikle para miktarının artırılması, çalışma performansının artırılması veya hayat standartlarının artırılması gibi uygulamalarda kullanılır.

Arttırmak, kullanımı tarihin derinliklerine uzanan bir kelimedir. Sözcük, arttırmak olarak 15. yüzyılda ortaya çıkmış ve bu tarihten beri kullanılmaya devam ediyor. Sözcük, Latince kökenli bir kelimedir ve artırmak olarak Fransızca'da kullanılır.

Arttırmak Ne Zaman Kullanılır?

Arttırmak, çeşitli durumlarda kullanılır. Örneğin, para miktarını arttırmak için kullanılır. Bir kişi, bir işte daha fazla para kazanmak istiyorsa, arttırmak için çalışır. Bir ürünün satışını arttırmak için bir şirket, arttırma teknikleri kullanabilir. Aynı şekilde, çalışma performansını arttırmak için arttırmak kullanılabilir. Bir işletme, çalışanlarını motive etmek için arttırma teknikleri kullanabilir.

Arttırmak, aynı zamanda hayat standartlarını arttırmak için de kullanılabilir. Bir kişinin yaşam koşullarını geliştirmek için, eğitim veya kariyer geliştirmek için arttırmak kullanılabilir.

Arttırmak ile İlgili Sonuç

Arttırmak, TDK sözlüğünde genel olarak "yükseltmek" anlamına gelen bir fiil olarak tanımlanmıştır. Arttırmak, para miktarını arttırmak, çalışma performansını arttırmak veya hayat standartlarını arttırmak gibi çeşitli durumlarda kullanılır. Arttırmak, Latince kökenli bir kelimedir ve 15. yüzyıldan bu yana kullanılmaktadır.

FikirleriM

Moderator
Yetkili
Moderator
BaYaN
10 Tem 2023
6,818
832
82
Arttırmak, bir şeyin miktarını, kalitesini veya niteliğini daha yüksek bir seviyeye çıkarmak için yapılan çaba anlamına gelir. Örneğin, bir ürünün kalitesini arttırmak, onu daha iyi olmaya çalışmak demektir. Aynı şekilde, birinin üniversite sınavından alacağı notu arttırmak için daha fazla çalışması gerekir. Arttırma, herhangi bir alanda başarı elde etmek için önemli bir yöntemdir. Çünkü, arttırmak, arzu edilen sonuca ulaşmak için kullanılabilecek birçok etkin stratejiyi beraberinde getirir.

GulumseDunya

Üye
BaYaN
18 Tem 2023
3,471
469
5
Arttırmak, bir şeyin değerini, miktarını, seviyesini veya kalitesini daha üst seviyeye çıkartmaya çalışmak anlamına gelir. Bir şeyin arttırılması, genellikle herhangi bir ortamın daha iyi hale getirilmesi için gerekli olan katkıyı sağlamak için yapılır. Örneğin, kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlenmesi, kişisel gelişim projeleri veya iş performansı ve etkinlikleri, arttırılarak, kaliteyi arttırmaya çalışılır.

Bir şeyin arttırılmasının, özellikle ekonomik açıdan büyük avantajlar sağlayabileceği de unutulmamalıdır. Örneğin, ekonomideki büyüme, ülkedeki üretimin arttırılmasıyla sağlanabilir. Üretimin arttırılması, daha fazla kazanç elde etmek için işgücünün ücretlerinin ve üretim hacminin arttırılmasını gerektirir.

Arttırmak, aynı zamanda bir ortamın sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde gelişmesi için de önemlidir. Örneğin, toplumun sağlık durumunun arttırılması, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi veya mevcut sağlık hizmetlerinin arttırılması gibi çalışmalar ile sağlanabilir. Aynı şekilde, kültürel, ekolojik ve sosyal etkinliklerin, toplumun kalkınması için arttırılması, çevreye daha az zarar vermesi ve toplumun kalkınması için önemli bir rol oynayabilir.

Sonuç olarak, arttırmak, bir şeyin değerini, miktarını, seviyesini veya kalitesini daha üst seviyeye çıkarmaya çalışmak anlamına gelmektedir. Büyük oranda ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel faydalar sağlayabilecek olan arttırma, toplumun her konuda gelişimini sağlayacaktır.

susesi

Üye
BaYaN
22 Tem 2023
9,551
1,290
15
Arttırmak, bir şeyin miktarını, niceliğini veya niteliğini daha fazla hale getirmek demektir. Bir şeyin arttırılması, çoğunlukla bu şeyin daha iyi hale gelmesini sağlamak için yapılır. Örneğin, bir kişinin eğitimini arttırmak, onun başarısını ve kariyer fırsatlarını artırmak için yapılır. Bir şirketin üretimini arttırmak, onun kârını ve satışlarını artırmak için yapılır. Bir ülkenin sosyo-ekonomik durumunu arttırmak, o ülkedeki insanların yaşam kalitesini yükseltmek için yapılır. Arttırmak, bir şeyi daha iyi hale getirmek için çok önemlidir.

PaylasimPerisi

Üye
BaYaN
2 Ağu 2023
10,974
1,478
5
Arttırmak kelime anlamı olarak, iyileştirmek, büyütmek, çoğaltmak, geliştirmek, artırmak, yükseltmek gibi anlamlar taşıyor. Bir şeyin miktarını, niteliğini veya değerini yükseltmek için yapılan her türlü işleme arttırmak denir. Arttırmak, üretim, ticaret, sanayi, kamu hizmetleri veya kişisel üretim gibi alanlarda kullanılabilir. Arttırmak için çeşitli teknikler ve yöntemler geliştirilmiştir. Bunlar, üretim tekniklerinin geliştirilmesinden, verimlilik oranının artırılmasına kadar değişebilir. Arttırma, aynı zamanda yeni ürünlerin veya hizmetlerin geliştirilmesi, değişim ve dönüşümlerin sağlanması, kalite ve verimlilik standartlarının yükseltilmesi gibi çeşitli aktiviteleri içerir.

• Like
Reactions: Mujde and Aysegul

MerakliPanda

Yeni Üye
BaY
5 Ağu 2023
11,658
1,513
0
Arttırmak, bir şeyi daha çok olmasına neden olmak için yapılan çaba veya eylem anlamına gelmektedir. Bir şeyi arttırmak, onu daha büyük, daha fazla, daha güçlü, daha etkili veya daha kullanışlı hale getirmek için yapılan her türlü çaba veya eylemi ifade etmektedir. Arttırmak, bir şeyin nicelikli olarak arttırılması anlamına da gelebilir. Örneğin, bir ürünün satışını arttırmak, üreticinin ürününü daha fazla satabilmesi veya satışlarının daha yüksek olması için yapılan çabayı ifade eder. Aynı şekilde, bir kurumun gücünü arttırmak da, kurumun daha etkili ve daha başarılı hale gelmesi için yapılan çabaları veya eylemleri kapsar. Arttırmak, genellikle bir şeyin kalitesini arttırmak anlamına da gelebilir. Örneğin, bir ürünün kalitesini arttırmak, ürünün daha kaliteli ve daha kullanışlı hale getirilmesini ifade eder. Arttırmak, aynı zamanda bir şeyin sayısını arttırmak anlamına da gelebilir. Örneğin, bir ürünün satışını arttırmak, ürünün satış sayısının daha yüksek olmasını sağlamak için yapılan çabaları ifade eder.

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
19,450
1,031
15
Arttırmak, bir durumu veya bir şeyi daha yüksek bir seviyeye getirmek anlamına gelir. Arttırmak, yükseltmek, çoğaltmak gibi anlamlara sahiptir. Bir şeyin miktarını, hacmini, kalitesini veya özelliklerini arttırmak için farklı yöntemler ve araçlar kullanılabilir. Örneğin, bir ürünün kalitesini arttırmak için kaliteli hammaddeden ve kaliteli işçilikten yararlanmak gibi. Ayrıca, bir süreçteki işlemleri düzenleyerek veya ürünleri arttırarak üretimin artmasını sağlamak da mümkündür. Bir müşterinin memnuniyetini arttırmak için, hizmet veya ürünlerin kalitesini arttırmak veya müşterilere özel ürünler veya hizmetler sunmak gibi çeşitli yöntemler kullanılabilir. Arttırmak, birçok alanda başarıya ulaşmak için kullanılan bir stratejidir. Özellikle, kurumsal seviyelerde başarılı olmak için, üretim, satış veya hizmetleri arttırmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak önemlidir.

balotelsiz

Üye
BaY
28 Eyl 2023
10,062
0
15
Antalya
Arttırmak, bir şeyin miktarının, niteliğinin veya önemini/değerini artırmak anlamına gelir. Bir şeyin arttırılması, bunu daha iyi hale getirmek için yapılan çabalarla gerçekleşebilir. Örneğin, bir ürünün kalitesini arttırmak için üretimden sorumlu olan kişi veya kuruluş, daha iyi malzemeler kullanarak ürünün kalitesini artırabilir. Aynı şekilde, işletme faaliyetlerinin verimliliğini arttırmak için, çalışanların verimliliğini arttırmak için çalışanların eğitimini veya çalışma ortamını iyileştirmek gibi çabalar gösterebilir. Bir ülkenin ekonomik durumunu arttırmak için de, ülkenin çeşitli alanlarda rekabetçi olmasını sağlayacak politikalar ve uygulamalar geliştirebilir. Arttırmak, başka bir anlamda da, özellikle finansal açıdan bir şeyin değerini veya miktarını artırmak olarak da kullanılabilir. Örneğin, bir ülkenin para biriminin değerini arttırmak için, ülkenin döviz rezervlerini arttırmak veya ülkenin ekonomik durumunu iyileştirmek gibi çabalar gösterebilir.

Pomo

Yeni Üye
BaY
30 Eyl 2023
11,450
0
0
Arttırmak, bir şeyin değerini, sayısını, niteliğini veya kalitesini yükseltmek anlamına gelir. Arttırmak, bir şeyin durumunu iyileştirmek, daha iyi hale getirmek, daha fazla üretmek, artırmak veya daha fazla üretilmesini sağlamak için birçok farklı yöntemleri kapsar. Arttırmak, toplumsal, ekonomik veya kişisel gelişim için olmazsa olmaz bir araçtır. Arttırma, çok önemli bir stratejidir ve çoğu zaman, bir şeyin performansını, kalitesini ve değerini artırmak için kullanılır. Arttırmak, bir şeyin etkinlik ve verimliliğini artırmak için kullanılabilir ve aynı zamanda insanların hayatlarını daha iyi hale getirmek veya kendilerine daha iyi şartlar sağlamak için de kullanılabilir.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,869
1,315
112
Arttırmak, bir şeyin miktarını, niteliğini veya değerini daha üst düzeye çıkarmak anlamına gelir. Örnek olarak, bir şirketin ürün satışlarını arttırmak için farklı pazarlama stratejileri kullanabilir. İşe alımlarda da, bir şirketin çalışan sayısını arttırmak için yeni insan kaynakları politikaları geliştirebilir. Bir ürüne katma değer sağlamak da arttırmak olarak kabul edilebilir. Örneğin, bir ürünü özelleştirmek, özelliklerini artırmak veya kalitesini yükseltmek gibi. Arttırmak, başarının ölçümü olarak da kullanılabilir. Örneğin, bir şirketin kârlılığını arttırmak, kurumun finansal performansını geliştirmek veya yüksek satışlar elde etmek için girişimlerde bulunabilir.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,869
1,315
112
Arttırmak, bir şeyin miktarını, büyüklüğünü, niteliğini veya özelliğini daha fazla hale getirmek, yükseltmek anlamına gelmektedir. Arttırmak, bir eylem olarak konuya bir şeyler eklemeyi, bir başka deyişle bir şeyin miktarını, kalitesini veya niteliğini geliştirmeyi amaçlar. Arttırmak için çeşitli yollar kullanılabilir; örneğin, bir ürünün kalitesinin arttırılması için ürüne yeni özellikler eklenebilir, ürünün fiyatının arttırılması için de isteğe bağlı ekstralar sunulabilir. Arttırmak, sadece ürün ve hizmetler üzerinde değil, kişisel nitelikler ve beceriler üzerinde de kullanılabilir. Örneğin, bir kişinin kendini geliştirmesi, kişinin kendisine olan güvenini arttırmak, ya da kendisine olan saygısını arttırmak için farklı yöntemler kullanılabilir.

MaviGozluAli

Yeni Üye
BaY
13 Ağu 2023
12,875
517
0
Arttırmak, eksiksiz olarak herhangi bir şeyin miktarını, ölçüsünü veya kalitesini daha yüksek bir seviyeye çıkarmak anlamına gelir. Bir ürünün miktarını arttırmak, üretim sürecini hızlandırıp, üretim kalitesini iyileştirerek veya ürünün özelliklerini geliştirerek olabilir. Bununla birlikte, arttırmak, alışveriş, işlemleri, ücretleri, karları ve diğer finansal aktiviteleri de kapsayabilir. Genel olarak, arttırmak, bir şeyin nitelik ve niceliğini arttırmak için uygulanan çabalar anlamına gelir.

Arttırmak için kullanılan stratejiler, bir şeyin miktarını arttırmak, üretim sürecini hızlandırmak veya üretim kalitesini iyileştirmek için çeşitli yöntemleri kapsayabilir. Örneğin, bir ürünün miktarını arttırmak için, üretim sürecini hızlandırmak veya üretim kalitesini iyileştirmek için, teknolojinin kullanımını arttırmak veya üretim tesislerinin güncellenmesi gerekebilir. Diğer bir yöntem, ürünün özelliklerini geliştirmek için, üretim malzemelerinin kalitesini arttırmak veya ürünün güvenliğini arttırmak için, üretim sürecinin daha kapsamlı bir şekilde denetlenmesidir. Aynı şekilde, arttırmak, alışveriş, işlemleri, ücretleri, karları ve diğer finansal aktiviteleri de kapsayabilir. Örneğin, işletme sahipleri, üretim maliyetlerini arttırmak için, çalışanlarının ücretlerini arttırabilirler veya ürünün fiyatını arttırarak karları arttırabilirler.

Son olarak, arttırmak için kullanılan stratejiler, üretim sürecini hızlandırmak için, üretim kalitesini arttırmak için, üretim malzemelerinin kalitesini arttırmak için, üretim tesislerinin güncellenmesi için, çalışanlara ücretlerinin arttırılması için ve diğer finansal aktiviteler için uygulanabilir. Bu stratejiler, arttırılmak istenilen şeyin hangi seviyeye arttırılacağına, arttırma eylemlerinin neyi nasıl arttıracağına ve arttırma eylemlerinin ne kadar maliyetli olacağına bağlı olarak değişebilir.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,869
1,315
112
Arttırmak, bir şeyin miktarını ya da niteliğini arttırmak anlamına gelir. Eğitimci bakış açısı ile arttırmak olarak değerlendirildiğinde, öncelikle öğrencilerin bilgi ve becerilerini arttırma söz konusu olacaktır. Okul ortamında öğrencilerin öğrendikleri konuların anlaşılır ve kullanılabilir biçimde öğretilmesi ve öğrencilerin öğrendikleri konuları uygulamalı olarak algılayarak, deneyim kazanmalarını sağlamak, öğrencilerin arttırılmasının en önemli yoludur.

Öğrencilerin arttırılması için, öğretim sürecinde öğrencilerin konuyla ilgili özel çalışmalarını teşvik ederek, öğrencilerin öğrenmeye daha fazla konsantre olmalarını sağlamak da önemlidir. Öğrencilerin arttırılması için, öğrencilerin araştırma ve etkinlikler yapmalarını teşvik etmek, öğrencilerin etkinlikler sonucunda elde edilen bilgileri sorgulamalarını ve öğrenme süreçlerini daha kalıcı hale getirmelerini sağlamak da önemlidir.

Öğretim sürecinde öğrencilerin arttırılmasını sağlamak için, öğretmenlerin öğrencilerin öğrenme sürecini özendirmeleri, öğrencilerin öğrendikleri konuların uygulamaya dönük olarak öğretmeleri ve öğrencilerin konu ile ilgili etkileşim içinde olmalarını sağlamaları da önem arz etmektedir. Öğrencilerin arttırılması için öğretmenler, öğrencilerin öğrendikleri konuların pekişmesi için çeşitli çalışma yöntemleri kullanmalarını, öğrencilerin konularla ilgili sorularına cevap vermelerini ve öğrencilerin konu hakkında kendilerine ait düşüncelerini dile getirmelerini sağlamalıdır. Böylece, öğrencilerin arttırılması söz konusu olan bir eğitim ortamı oluşturulmuş olacaktır.

QuccuK

Üye
BaYaN
3 Eyl 2023
19,450
1,031
15
Arttırmak, bir şeyin miktarını veya kalitesini daha yüksek bir seviyeye çıkarmak için yapılan eylemlerin genel adıdır. Örneğin, bir ürünün satışını arttırmak, bir kişinin iş başarısını arttırmak, bir ülkenin ekonomik refahını arttırmak gibi. Bunun için gerekli olan önlemler, örneğin, bir ürünün özelliklerini geliştirmek, üretim sürecinde verimliliği yükseltmek, satış stratejilerini güncellemek gibi eylemler olabilir. Arttırmak, bir eylemin arkasındaki amaçların gerçekleşmesini sağlamak için önemli bir adımdır.

Halide

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
279
0
0
Arttırmak, bir şeyin özelliklerinin, niteliklerinin veya miktarının artırılmasına verilen genel bir isimdir. Arttırmak, bir şeyi daha iyi hale getirmek için çabalamak anlamına gelir. Bununla birlikte, arttırmak, bazı özellikleri veya nitelikleri daha fazla ya da daha büyük miktarlara çıkarmaya veya geliştirmeye çalışmak demektir. Arttırmak, bir şeyin kalitesini yükseltmek, canlandırmak veya daha iyi hale getirmek için çaba harcamak olarak tanımlanabilir. Örneğin, bir ürünün satışlarını arttırmak, ürünün kalitesini geliştirmek veya pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek için çabalamak anlamına gelir. Ayrıca, ücretleri arttırmak, işverenlerin çalışanlarına sağladıkları ücretleri yükseltmek veya çalışanların iş koşullarını daha iyi hale getirmeye çalışmak demektir. Son olarak, bir ülkenin üretkenliğini arttırmak, ülkenin ekonomik faaliyetlerini geliştirmek veya ülke için daha iyi ekonomik koşullar sağlamak için çabalamak anlamına gelir.

Naime

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
280
0
0
Arttırmak, bir şeyin miktarını, maddi veya manevi olarak, daha yüksek bir seviyeye çıkarmak anlamına gelir. Arttırma, bir şeyin değerini arttırmak, zenginlik elde etmek, çalışma verimliliğini artırmak veya başka bir amaca ulaşmak için yapılan birçok farklı aktivite ya da eylem için kullanılır.

Arttırmak, çoğu zaman çalışma koşullarını, ücretleri veya gelirleri arttırmak anlamına gelir. Çalışanlar arttırılan ücretleri veya ücretleri almak için çalışırken, şirketler çalışanlarının verimliliğini arttırmak veya maliyetlerini azaltmak için ücretleri arttırabilirler. Çalışanların verimliliğini arttırmak için, şirketler, çalışanların konforunu arttırmak için daha iyi koşullar ve yetenekleri arttırmak için eğitim programları gibi çeşitli stratejiler uygulayabilir.

Şirketler, ürünlerinin kalitesini arttırmak veya tüketicilerinin ilgisini çekmek için de arttırma yapabilir. Bu, ürünün kalitesini arttırmak, ürünün fiyatını düşürmek, ürünün tasarımını değiştirmek, ürünün müşteriye ulaşmasını kolaylaştırmak veya ürünün pazarlanmasını arttırmak gibi şeyler olabilir.

Arttırma, aynı zamanda yatırımları artırarak büyümeyi de desteklemek için de kullanılabilir. Yatırımcılar, hisse senetlerini, tahvilleri veya diğer yatırım araçlarını alıp satarak, yatırım yapmak için arttırma yapabilirler. Bununla birlikte, arttırma sayesinde, şirketler de karlılıklarını arttırmak veya yatırımlarını korumak için arttırma yapabilirler.

Son olarak, arttırma, çeşitli kurumsal işlemleri gerçekleştirmek için de kullanılabilir. Şirketler, arttırma sayesinde hisse senetlerini artırabilirler ya da yeni hisse senetleri satabilirler. Bu tür işlemler, bir şirketin karlılığını arttırmak veya kurumsal kaynaklarını arttırmak için kullanılabilir.

Nurdan

Yeni Üye
BaYaN
14 Eyl 2023
273
0
0
Arttırmak, bir şeyi daha fazla olması için yapılan eylemleri ifade eder. Bir ürünün satışının arttırılması, bir öğrencinin not ortalamasının arttırılması, bir ülkenin milli gelirinin arttırılması gibi birçok amaca ulaşmak için arttırma yöntemi kullanılır. Arttırmak, bir çaba göstermek veya bir eylemin ortaya çıkarılmasıyla ilgili olabilir. Örneğin, bir üretici, ürünlerinin kalitesinin arttırılması için çalışanlarını eğitebilir. Aynı şekilde, bir öğretmen, öğrencilerinin başarısını arttırmak için çeşitli öğrenme tekniklerinin kullanımını teşvik edebilir. Bir ülkenin sağlık sistemi, sağlık hizmetlerinin arttırılması amacıyla çeşitli politikalar geliştirebilir. Bütün bu örnekler, arttırmak kavramının çeşitli alanlarda kullanılabileceğini göstermektedir. Arttırmak, basit bir terim olsa da, çoğu zaman çok büyük sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir.

August

Moderator
Moderator
BaYaN
7 Kas 2020
24,869
1,315
112
Arttırmak, bir şeyin miktarını, oranını, değerini veya etkinliğini daha yüksek bir düzeye çıkarmaya yönelik olarak yapılan bir eyleme denir. Bunu yapmak için çeşitli stratejiler ve yöntemler kullanılabilir. Dolayısıyla arttırmak, herhangi bir alanda başarıyı, verimi veya getiriyi geliştirmek için çaba göstermek demektir.

ForumFreak

Super Mod
Yetkili
Super Mod
BaYaN
2 Nis 2023
24,298
1,247
112
Arttırmak, bir şeyin daha fazla olmasını sağlamak için verilen çabaları, çıkarma işlemlerini veya üretim miktarını arttırmak anlamına gelir. Çoğu zaman, arttırmak işinizi veya ürününüzü satmak için daha fazla pazarlama çabası göstermek, üretim miktarını arttırmak veya satışları arttırmak anlamına gelir. Bir şirketin gelirini arttırmak için, satışları artırmak veya ürünlerinin kalitesini arttırarak daha fazla kâr elde edebilir. Aynı zamanda, bir ürünün pazarlanmasını arttırmak için reklam ve tanıtım çabalarını arttırmak da işinizi arttırmanın bir yoludur. Son olarak, arttırmak, farklı sektörler arasında, çalışanların ücretlerini arttırmak veya üretimlerini arttırmak anlamına da gelebilir.

Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam:1)